-
kesinlikle taraftarlık yapmıyorum ama ilhan kardeşim demişki (zaten bi kere aynı fikirde olsak dişimi kırarım) gökhan iyi markaj yapıyor gökhan bir ttane pozisyonda etrafındaki forvet oyuncularına bakıpta pozisyon alıyorsa ben futbolun f sinden anlamıyorum (bırakın yakın markaj yapmayı)
ayrıca beşiktaştaki hiç bir savunma oyuncusu (serdar bana göre önliberodur savunmaların içine katmıyorum) 130 ca yı geçmez
farklı görüşler olur elbette ama bence ilhanın söylediği absürt şeyler farklı bakış açılarından kaynaklanıyor veya az maç izlemektende olabilir mesela ilhan mehmet çakıra iyi son vuruşu olan bir futbolcu dediğinde 5 dk kendime gelememiştim
ayrıca milli takım maçlarına dikkat ederseniz servet toramanla da oynadığında gökhanlada oynadığında savunma kurgusunu kendisi belirliyor oyun içi direktifleri o veriyor
ve savunma bilgisi olarak bence ikisinden de iyi stoper
daha açıklayıcı hale dökmek geriğini hissediyorum servet ayağının altından top kaçırabilir top tekniği belki iyi olmayabilir ama servetin oynadığı savunmada 4 defans kale içine girip rakip forvet penaltı noktasından kafa vurmaz
yine bir derbi maçta nonda elini kollunu sallaya sallaya servet x kişi arasında kafayı o kadar rahat vuramaz ama 2-1 lik maçta o kadar çok boş kalıyordu ki hatırlayın ne kadar eleştirilmişti
yine bu sene çok fazla gol yemeleri, savunma kurgusundaki beceriksizleri destanlaştırıldı. Artık 139 işte bu adam iyi bir adam dememek lazım çünkü kendileri araştırmacı arkadaşlarımızın yüzüne vuruyor biz öküzüz diye
artık kabullenmek gerektiği kanısındayım
geçen gün lig tv sitesine girip beşiktaşın son 10 maçında yediği gollere baktım beşiktaş araştırmacısı da veya ona etki edenlerde bir baksın 10 maçın 8-9 unda ki savunma komedyasını görsünler
bir istiramımda ömer ağbeye olacak şu beşiktaş maçlarını sıkıla sıkıla üfleye pöfleyede olsa izlede artık başkalarının gerek futbol etüdü eksikliğinden gerek taraftarlıklarının getirdiği sempatiden göremediklerini sen görmüş ol
saygılar herkese (bu mesajımı bari silmeyin)
Mesaj Yetkileri