Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Beyaz Rusya maçı kadrosu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cengiz abi söylediğin kadro çok güzel.Artı olarak Oftaş'tan Giray'da eklenebilir dediğin aday kadroya..

Tekrar söylüyorum...Nobre ve Vederson milli takıma cagrılmazlar..Aurellio cagrıldıgı için hala tepkiler var..Birkere Agızları yandı..
    Aurellio zamanındada çok konuşuldu.Şimdi durum ne? Aurellio takır takır oynuyor.Yunanistan maçındada alkışlanan tek isimdi.Yararlı olacaksa bence alınmalı.Yine çok konuşulur,çok tartışılır.Eğer faydalı olursa sesler kesilir..Cengiz Abi'nin dediği gibi yıllar sonra kadrolar değil şampiyon takım hatırlanırki biz kadronun çoğunu yabancı kökenli oyuncularla donatmıyoruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Artık milli takımın kadrosu netleşmeli şurda 2 - 3 ay kaldı turnuvaya Fatih Hoca hala oyuncu deniyor idealimizi bulmalıyız kş oyuncular kaynasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence lincoln'ü türk yapalım onu çağıralım, madem zafer nuri inatla Ümit Milli oluyo. Bizim takımın başınıda Dunga gibi bir antrenör lazım gençlere şans vermeyi seven ve onları takip eden biz fatih terimin gözüne sokuyoruz yıldızları adam sanki inadına çağırmıyo.. Tümer iyi futbolcudur saygı duyarım emre aşıkta aynen ama bunlar belli bir yaşa gelmiş futbolcular Tugay gibi çekilsenize kardeşim kenara gençlerde şans bulsun Nobre şu an çok formda ayrıca TÜRK halilin yerine davet edilebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bi dakika abicim nobreyi falan karıştırma şimdi. Nobre'ye kadar Nihat'ımız, TUncay'ımız, Halil, Ümit, Gökhan, mehmet yıdlız falan var. Alternatifimiz çok yani. Ha vederson düşünülüyodu aslında ama ona da gerek kalmadı. İyi sol beklerimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Artık milli takımın kadrosu netleşmeli şurda 2 - 3 ay kaldı turnuvaya Fatih Hoca hala oyuncu deniyor idealimizi bulmalıyız kş oyuncular kaynasın
    Yok bu konuda Fatih hoca haklı..Tabiki herkezi deneyecek..Çünkü 25 kişilik bir kadro olusturacak...Benim kızdıgım formda oyuncuları neden cagırmıyor..Ne zaman yedek olan oyuncu olsa onu cagırıyor...İlkonbir zaten hemen hemen belli..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü kadrodan çıkartıldı!

Beşiktaş'ta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında sağ kolundan sakatlanan kaleci Rüştü Reçber, ikinci yarıda yerini kaleci Hakan Arıkan'a bıraktı. Milli kaleci sakatlığı nedeniyle milli takımdan affını istedi.

İlk yarıda sağ koluna aldığı darbe ile sakatlanan ancak tedavisinin ardından oyuna devam eden tecrübeli kaleci devre arasında ağrısının artması ve kolunu hareket ettirememesi nedeniyle yerini Hakan'a bıraktı. Rüştü'nün tedavisine hemen başlanırken, kesin durumunun yapılacak kontrolllerin ardından belli olacağı öğrenildi.

Bu arada A Milli Futbol takımının Belarus ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna çağırılan Rüştü, sakatlığı nedeniyle milli takımdan affını istedi bildirildi.22.03.2008

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştünün sakatlanacağı belliydi zaten haftayada garanti oynamaz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaçıyor diye düşünmek zorunda bırakıyor beni Rüştü, böyle sudan bir sebeple oynamayacak birini hiç görmedim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Rüştü, bugün hastanede kontrolden geçti ve sağ kol üst iç adalesinde kas içinde kanama (hematom) tespit edildi. Kulüp Doktorlarımız, Rüştü'nün tedavisine hemen başlanıldığını ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Bunuda kendi bilerek yaptı zaten Rüştü...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih Terim canlı yayında açıkladı...

SEmih Şentürk Gökhan Zan ı sakatlıkları bulunduğu için...

Emre ve Mehmet Tpouz u riske etmemek için kadroya almamış...

bazı oyuncuları bildiği ve diğer isimleri denemek için almadığını açıkladı...

28 mayısa kadar 20+3 kişilik kadro vermek zorunda ve oyuncuları kendi kulplerindeki performansına göre alacağını açıkladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Takımlardaki performanslarına göremi acıklayacak..İnsallah öyle olur..Çünkü haketmeyen kişileri hala cagırıyor..Sabri'de dahil

Emre Güngör dünkü maçta yine çok iyi oynadı..Hele topal konusmaya gerek..Emre artık bir dahaki maça kesin cagrılmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben canlı yayında duyduklarımı aktardım bana bağırma...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Ümit Milli takım kadrosunda bulunan Ceyhun Gülselam A Milli takıma dahil edildi...

Milli Takım formaları tanıtıldı

Nike'ın, sponsoru olduğu (A) Milli Futbol Takımı için hazırladığı yeni formalar, milli futbolcular tarafından basına tanıtıldı.

Polat Renaissance Oteli'nde yapılan tanıtımda, milli futbolculardan Arda Turan, Gökhan Gönül, Gökhan Ünal, Volkan Demirel, Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz mankenlik yaptı.

Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz ilk kez basına tanıtılan kırmızı beyaz formaları giyerken, Arda, Gökhan Gönül ve Gökhan Ünal turkuaz forma, Volkan Demirel siyah kaleci forması ile podyuma çıktı.

Futbolcular yeni formaları beğendiklerini, Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak istediklerini söylediler.

Tanıtımda, Türkiye'nin tarihinde ilk maça 1923'te kırmızı göğüs bantlı beyaz formayla çıktığı, 85 yıl sonra geçmişin izlerini taşıyan formada güncel bir görünüm sağlandığı belirtildi.

Kırmızı-beyaz formaları milli takım futbolcularının iç saha maçlarında giyeceği kaydedildi.

Daha önce tanıtılan, Türk kültürünün simge rengi olan turkuaz renkli formaların ise deplasmanda giyileceği bildirildi.

Kaleciler için ise siyah, yeşil ve sarı kaleci formaları hazırlandığı ifade edildi.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit'in oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknolojinin ürünü olduğu, teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzemenin bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azalttığı vurgulandı.

Milliler, ilk kez yeni formaları Belerus ile yapılacak özel maçta giyecek.

Bu arada, antrenman koleksiyonu da basına tanıtıldı.

Tanıtımı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve aday kadroda yer alan futbolcular da izledi.

24.03.2008

Kaynak : AA
    Last edited by anilton : 24.Mart.2008 at 15:38

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Rüştü, bugün hastanede kontrolden geçti ve sağ kol üst iç adalesinde kas içinde kanama (hematom) tespit edildi. Kulüp Doktorlarımız, Rüştü'nün tedavisine hemen başlanıldığını ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Bunuda kendi bilerek yaptı zaten Rüştü...
    Allen Iverson aylarca kolu kırık halde oynadı.
    Rüştü yine ilk Fenerbahçe maçında yoktu, aynısını Fenerbahçe'deyken de yapardı.

Boşa alınıyorsun.

--

Semih sakat mı?
    Şaka mı bu, ikinci yarı oynayan ben miydim?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kırmızı forma güzel.

Ceyhun yerine Emre güngör'ü cagırabilirdi..Ceyhunda iyi oyuncu..Terim sanırım 40 kişilik bir liste olusturdu ordan eleme yapacak gibime geliyor..Artık Emre'yide cagırır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni Formalarımız hakkında Sporx sitesinde sadece haberdeki foto var, internete düşmemiş galiba daha başka foto.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, tüm futbolcuların, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek kadro içine girmek için çabalamaları gerektiğini söyledi.

Beyaz Rusya ile yapılacak özel maç öncesi Polat Renaissance Otel'de (A) Milli Takım ile kampta bulunan Fatih Terim, burada bir basın toplantısı düzenledi.

Yaptığı açıklamada, bazı mevkilerde kadroda ekstra değişiklikler olabileceğinin sinyalini veren Terim, ''Bir grupta maç yaparken bazı şeyleri telafi edebilirsiniz. Ama finallerde böyle bir imkanınız yok. Eğer ihtiyacımız var ise tatmin olmamışsak, açıkça söylüyorum, bazı mevkilerde form durumları iyice izlenerek radikal bazı değişikliklere gidebiliriz. Tüm oyuncular, Avrupa Şampiyonası kadrosuna girme yarışı içinde olmalıdırlar. Kimsenin, 'Nasıl olsa girerim veya beni nasıl olsa almaz' düşüncesi olamaz. Herkes önce kulübünde iyi oynayacak. Kendi takımına katkı sağlarsa bize de katkı sağlar'' diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre ile yapacakları maça 75 gün kaldığını söyleyen Terim, zamanın giderek yaklaştığını kaydederken, şunları söyledi:
    ''Şimdi baktığımızda defans adına takım olarak topun arkasında kaldığımız zaman çok az hata yapıp, çok iyi oynamışız. Ne zaman blokların arasını açıp geniş alanda oynamışsak da önemli hatalar yapmışız. Bu istatistiklerin hepsi bizde mevcut. Son 2 yılda ilk defa böyle bir fırsat bulduk ve takım olarak ailelerin de içinde bulunduğu bir grup olarak beraber olacağız. Biz iyi bir grup değil, iyi bir takım olmayı hedefliyoruz. Herkesle ekstra şekilde karılaşabilecek bir saha içi ortamı yaratmak arzusundayız. Benim oyun anlayışım ve felsefem bu. Sahadaki kaleci hariç 10 kişinin basmadık yer bırakmaması lazım. Herkesin bir işlev görmesi lazım. Performans, fizik, psikolojik olarak hocalarımız takımı en üst seviyeye getirmeye çalışıyorlar. İnanıyorum ki, coşkulu bir oyun ortaya koyacağız.''

-''ŞİMDİDEN HAZIR OLUNMALI''-
    (A) Milli Takım kadrosundaki oyuncularla bugün çok önemli bir toplantı yapacağını aktaran Fatih Terim, futbolcular için çeşitli sunumlar hazırladıklarını ifade etti.

Turnuvaya, turnuva zamanı hazırlanılamayacağını ifade eden Terim, ''Fiziksel ve psikolojik olarak hazır olmak için daha önceden kendinizi hazırlamak zorundasınız. Bugünkü toplantıda ekibimizin hazırladığı reçeteyi biz oyuncularımıza sunacağız'' ifadesini kullandı.

UEFA'ya 20 oyuncu artı 3 kaleciden oluşan kadroyu 28 Mayıs tarihine kadar vermek zorunda olduklarını hatırlatan Terim, sakatlıklar ve olası hadiseler için önlerinde iki plan bulunduğunu aktararak, ''İlk olarak fazla sayıda oyuncu götürüp, kesin kadroyu açıkladıktan sonra kalanları şampiyonayı tribünden izletip veya geri gönderebiliriz. İkinci seçenek ise bir bekleme listesi oluşturup, olası sakatlık veya hastalıklarda oradan bir oyuncuyla değiştirebiliriz. Böyle iki düşüncemiz var'' diye konuştu.

Terim, Beşiktaş'tan İbrahim Toraman'ın neden kadroya çağrılmadığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine ise ''Şimdi şahsi olarak konuşmaya başlarsak bu her oyuncu için geçeri olabilir. Böyle işin içinden çıkamayız. Kendisinden zaman zaman faydalandık ve bundan sonra da faydalanmayacağız diye bir şey yok. Şahsi konulara girersek çıkamayız'' yanıtını verdi.

-''FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI POZİTİF KATKI SAĞLAR''-
    Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'nin başarısının, (A) Milli Takım'a da pozitif katkı sağlayacağını söyledi. Hangi seviyede olursa olsun, başarının motivasyona katkısı olduğunu dile getiren Terim, ''Fenerbahçe'nin başarısı takıma pozitif katkı sağlar. Avrupa'da önemli başarı elde etmiş bir grubun pozitif yansımalarını, müthiş derecede özlemiş durumdayız. Çok güzel bir şey. Lokal başarılar olur ama uluslararası başarılar çok daha önde olmalıdır. Biz de finallere o ciddiyetle hazırlanıyoruz. Yapamadığımız şeyleri yapmak için çaba sarf ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

-HAKAN ŞÜKÜR'ÜN ÇAĞRILMASI RADİKAL DEĞİŞİKLİK OLMAZ''-
    Kadroda radikal değişiklikler yapabileceğini söyleyen Fatih Terim, radikal değişiklikten ne anlanılması gerektiğinin sorulması üzerine, şunları söyledi:
    ''Ben, 'Radikal değişiklikler yapacağız' demedim, 'Yapabiliriz' dedim. Her oyuncunun kendisini buraya hazırlamasını rica ediyorum. Şu anda çağırmadığımız bir oyuncu da kadroya gelebilir. Radikalden kastım bu. Mesela Hakan Şükür'ün çağrılması radikal bir değişiklik olmaz, normal bir değişiklik olur. Bilinmeyen bir oyuncu değil ki. Başka oyuncuları görme adına onu pas geçemez miyiz? Zaten tanıyoruz. Tüm oyuncuların performanslarını en üst düzeye taşımalarını ve bu yarışmanın içinde olmalarını istiyorum. Tüm oyuncuların Milli Takım hakkı vardır. Bu haklarını kullansınlar. Biz seçmekte zorlanalım. Bazı mevkilerde sıkıntımız olduğu da çok açık. Bazı oyuncularımızın da kendisine çeki düzen vermesi gerekir. Bugün düzenleyeceğimiz toplantının da amacı o. Artık 'Pardon' yok burada. Her saniye böyle bir organizasyon yok.''

Ayrıca, sergilediği futbolla göz dolduran Trabzonsporlu oyuncu Barış Memiş'in sorulması üzerine ise ''18 yaş grubumuzun çok önemli oyuncularından biri. Milli takım hocalarımızın ortak kararıyla kendisini Ümit Milli Takım'a aldık, basamakları çabuk çıksın diye. Barış daha olmadı ama o yeteneğe sahip. (A) Milli Takım'a doğru yavaş yavaş yürüyor'' dedi.

-CHELSEA'NİN TEKLİFİ İDDİASI-
    Terim, İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönünde İngiliz basınında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı:
    Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin sonuna kadar beni bu işimden alı koyacak herhangi bir neden göremiyorum. Arkadaşlarımla beraber tamamen iyi hazırlanmak, iyi oynamak ve başarılı olmaktan başka düşüncemiz yok. Ayrıca beni herkes tanır ki, bir takımla çalışırken başka takımla konuşmam, isteyen takımın hocası varsa da hiç konuşmam. Herkes için geçerli bu. Bir işim varsa o işimi tamamlarım. Bakış açımız Avrupa Şampiyonası ile ilgili. Öte yandan, bir Türkün isminin konuşulduğu yer, herhangi bir ülke değil, bir Türk teknik adamın istenmesini, olur veya olmaz, bugün bir Avrupa, Dünya takip ediyorsa Türk futbolu için çok önemli bir şey. Konuşulan yerler çok basit yerler değil. Olayın bu tarafıyla ilgilenelim ama şu anda biz ekibimizle beraber, nasıl en ufak hata olmaksızın Avrupa Şampiyonası'na hazırlanırız, orada güzel sonuçlara nasıl imza atabiliriz, güzel temsil edebiliriz onun derdindeyiz. Tabii ki, istenmek hoş bir şeydir, herkese tavsiye ederim. Ama şu anda hiçbir şeyle ilgilenemeyecek kadar Milli Takım ile fazla ilgileniyorum.''

"ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"
    Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim sözlerine sezonun sonuna yaklaşılması nedeniyle takımların önemli bir süreçten geçtiğini, bu yüzden kadrodaki tüm oyuncuları sağlam bir şekilde takımlarına teslim etmeyi bir görev bildiklerini söyledi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin hazırlıkları çerçevesinde Beyaz Rusya ile yapılacak özel maç öncesi Polat Renaissance Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, futbolun kritik bir dönemde olduğunu kaydetti.

Ligde şampiyonluk için yarışan, kupada mücadele eden, ligden düşmemeye çalışan takımların kıyasıya mücadele ettiğine değinen Terim, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi mücadelesi de göz önüne alındığında, bir hayli kritik günlerden geçildiğini belirterek, ''Herkes bilmeli ki, Milli Takım cephesi en ufak riski, kendi riski olarak kabul edecektir. Koruma adına, kollama adına ne gerekiyorsa, biz de kulüplerimize yardım açısından yapmaya hazırız. Riski de en az da tutmaya çalışıyoruz. Ancak yürürken bile sakatlıkların olabildiği bir ortamda, bazen yapılacak bir şey olmayabiliyor. Tüm oyuncuları diri ve sağlam bir şekilde takımlarına teslim etmek gibi önemli bir görevim var. Bu konuda çok hassas olduğumuzu belirtmek isterim'' diye konuştu.

-''GÖKHAN ZAN'IN YERİNE CEYHUN'U ALDIK''-
    Fatih Terim, omzundan sakatlığı bulunan Gökhan Zan'n yerine kadroya Ümit Milli Takım'dan Ceyhun Gülselam'ı dahil ettiklerini söyledi.

Gökhan Zan'ın omzundaki sakatlığının ciddi olduğunu söyleyen Terim, Almanya 3. Ligi takımlarından Unterhaching'den Ceyhun Gülselam'ı Ümit Milli Takım kampından dün gece saat 12.00'de (A) Milli Takım kampına çağırdıklarını belirtti.

Sakatlığı bulunan Fenerbahçeli Semih Şentürk'ü kulüp doktorları ve kendisiyle de konuştuktan sonra riske etmemek için kadroya çağırmadığını anlatan Terim, Serdar Özkan'ın sakatlığına rağmen kendileriyle birlikte olacağını, kasığında sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel'in ise bugün durumunun netleşeceğini ve gönderme kararı almaları takdirde yerine (A) 2 Milli Takımı'ndan kaleci Serkan Kırıntılı'yı dahil olacağını vurguladı.

Ayrıca, kadroya çağrılan tüm oyuncuların, kadrodan çıkartılsalar bile Beyaz Rusya'ya gidene kadar kendileriyle birlikte kalacağını ifade eden Terim, oyuncularla önemli bir toplantı yapacaklarını ve kendileriyle paylaşmak istedikleri çok önemli konuların bulunduğunu anlattı.

-''EMRE BELÖZOĞLU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ''-
    Uzun süren sakatlığı nedeniyle Newcastle United'da da forma giymeyen Emre Belözoğlu'nun durumuna değinen Fatih Terim, bu oyuncunun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Alt adalesinde sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'yla görüştüğünü ifade eden Terim, ''Bizim için önemli bir oyuncu, o yüzden riske atmadık. Mehmet Topuz da yine öyle. Belindeki rahatsızlığı nedeniyle riske etmemek için onu da kadroya almadık. Oyuncularımızın sağlık açısından en üst düzeyde olmalarını sağlamaya çalışıyoruz'' dedi.

-''ANTALYA'DA 5 GÜN ÖZEL KAMP YAPACAĞIZ''-
    Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesi Antalya'da 5 günlük özel bir kamp yapacağını ifade eden Terim, bu kampa oyuncuların ailelerinin ve kız arkadaşlarının da katılacağını belirtti.

Bu kampta yazılı ve görsel basına iyi bir çalışma ortamı yaratmak istediklerini dile getiren Terim, sponsorlar için de iyi bir ortam sağlanacağına inandığını söyleyerek, ''Biz de ileride izin istediğimizde, anlayışla karşılanırız diye düşünüyorum. Çok gevşek ve yumuşak bir kamp olacağından emin olabilirsiniz. Daha sonra Almanya'nın Bielefeld kentine geçeceğiz hazırlıklar için. Çalışma yerimiz orası olacak'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte A Milli takımın yeni golcüsü Mevlüt Erdinç...

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=35854

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uzun zamandır Bursapor'dan milli takıma oyuncu gitmıyordu..Mustafa Sarp milli takıma çağrılmış.Helal olsun ve tebrik ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mevlüt bence ilkonbir baslamalı..Fransada baya goller attı..Bir görmemiz lazım onu..

Ligtv'nin verdigi video'yu kesin izleyin..Sansal büyüka falan degerlendiriyorlar..Mevlüt düz oyuncu degil..Topa vurusları bile cok iyi..Üstelik çok hızlı..Hava toplarında çok iyi..Kontratı 2012 yılına kadar devam ediyormuş.Türkiyeden takım tutmuyormuş ama Galatasaray'a sempatisi varmış..Trabznspor istiyormuş sanırım..
    Last edited by Emurafu : 24.Mart.2008 at 18:29

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende Mevlüd ü merak ediyorum inş.. PA sı 180 filandır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü bence...
    Ligin gol kralı Semih yok,Ümit Karan alınabilirdi.
    Bir sürü de gereksiz adam var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Semih'in hafif bir sakatlığı var, riske etmemek için almadım." gibi bir açıklaması var Fatih Terim'in. Bilmem sizin için birşey ifade ediyormu
    Kadroya gelince, bence çok kötü bir kadro olmuş. Tek tek yorum yapmayacağım. EURO 2008'e buna benzer bir kadroyla gidersek 0 çeker geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semih falan illaki kadroda olacaktır..Terimin elinde sanırım 40 kişilik bir liste var..Bütün herkezi deneyecek eleme yapacak sanırım..Alternatifli bol kadro kurmaya calısıyor gibime geldi..Benim kızdıgım formda olan birkaç oyuncu var onlarıda cagırsa iyi olacaktı..Üstelik onlarda ilkkez milli olacaktı..

Nesil
    2006

Ligde gol kralı olan ve yedekten girmesine rağmen liderliği haftalardır kimseyi kaptırmayan, açık ara önde olan Semih Şentürk'ü bu kadroyaya almamak şaçmalıktır. Fatih Terim'in teknik drektörlük bilgisine şüphe ile bakıyorum.

Semih'in sakatlığı var; ama bunu Semih değil de Fatih Terim biliyor komedi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri