aslında sistemi kurunca devamı geliyor.emurafu nun antrenman sistemini kullanıyrum ve çok güzel bir antrenman programı.aynı şekilde coach ların hepsi 7 yıldızlı.aldığım oyuncuları zaten seçerek aldığım için pa ları genelde yüksek oluyor.
aynı şekilde çok sayıda pilot takımım var ve bunlar genelde aston villa,lille,braga gibi avrupa kupalarına katılan büyük takımlar oluyor.pilot takıma yollamadıklarım ise b takımda oynayarak gelişiyorlar.şampiyonluğu garantileyince veya önemsiz kupa maçları vs. fırsat buldukça oynatıyorum.onun dışında bunların pa nasılsa yüksek olduğu için hiç oynatmasam da antrenman ile gelişim gösterebiliyorlar.bazen çok gelişmiyor.
her zaman istediğim paraya satamıyorum. mesela kadroda çok forvet olunca geleceği olan bir forveti gereğinden az paraya satabiliyorum.
bir de özellikle barcelona,chelsea gibi takımlar bence ca dan çok pa ya önem veriyorlar.çok ücra yerlerden çıkan yüksek pa lı oyuncuları bile izliyorlar.yine aynı şekilde scoutlarımın ne coach ların pa sı çok yüksek ama ca sı düşük dediği adamlara çok rahat para verebiliyorlar.nasılsa gelişir diye ca sı çok yüksek olmayan yüksek pa lı oyunculara çok fazla para veriyorlar.
başka bir olay ise oyunda özellikle regen çıktıktan sonra acayip bir transfer akışı oluyor.yüksek pa lı,orta halli,vasat oyuncular bile çok büyük paraya gidebiliyor. bu şekilde ellerine para geçen kulüpler çok fazla para harcıyorlar.
onun dışnda ben dünyanın her yerinden oyuncu araştırdığım için çoğu uyrukran oyuncum oluyor.mesela meksikalı bir genç yeteneğim var.barca,milan buna 10 m euro verirse meksika lılar 20 veriyor.aynı şekilde river plate arjantin li oyunculara çok fazla para verebiliyor.
son olarak da meksika,ukrayna,rusya gibi ülkelerin takımları çok tanındık olmadığı için çok tanınmış ve iyi oyuncuları alamıyorlar.onun için vasatın biraz üstü orta halli oyunculara gereğinden çok para verebiliyorlar.