Originally Posted by
goodnightkiss
yıldız yasere sanırsam -8 pa verilmiş. bu arkadaşın ismini duymuştum ama hiç izleme sansım olmadı. acaba 1.lig araştırmacısın yıldız hakkındaki ileriye dönük görüşleri nelerdir? yani su andada bu -8 lik payı hakediyormu bunu merak ediyorum . sevgiler saygılar...
Tabi ki bilgilendireyim.-8' i ben verdim. Yaser Yıldız sezonun ilk devresinde çok çok başarılı bir performans sergiledi. Genç milli takımlarda da görev yapmış bir oyuncu. Kartalspor' un ilk devredeki başarılı performansının mimarlarından biriydi. Çalışkan ve yıpratıcı bir oyuncu. Beni forumda bilenler bilir kimseye kolay kolay -8 vermem. Yaser Yıldız' a -8 verirken çok rahattım. Henüz 1988 doğumlu bir oyuncu. Eğer doğru takıma transfer olursa seneye ki bu takım kesinlikle süper ligden olacaktır. Çok çok iyi yerlerde göreceğiz kendisini. Tarzı Tuncay Şanlı' ya çok benziyor ama ortaları Tuncay' dan daha isabetli. Komple bir forvet. 2. Devre maçlarının hiçbirinde yer almadı çünkü sözleşme yenilemediği için kadro dışı kaldı. Umarım gezmek yerine bireysel idmanlar yapıyordur bu yetenek harcanırsa türk futbolu adına üzülürüm.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]