Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Baran bana fanatik muamalesi yapma doğru gördüğümü ne pahasına olursa olsun söylerim.

Ben anlamıyorum hala yumruk diyorsunuz, Bobo elinin içiyle (avucuyla) rakibini şiddetli bir şekilde itiyor, (bırak yahu beni) dercesine.Ancak bunu siz ısrarla yumruk olarak vurguluyorsunuz.

Ha gel gelelim Bobo'nun yaptığı yine de yanlış ne pahasına olursa olsun hakemin eline böyle bir koz vermemeliydi.Sonuçta İBB 2-1 BJK.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ha gel gelelim Bobo'nun yaptığı yine de yanlış ne pahasına olursa olsun hakemin eline böyle bir koz vermemeliydi.Sonuçta İBB 2-1 BJK.
    Muratcım senden alıntı yaptım. Ancak şuan Beşiktaşlı olan herkesin durumunu anlatan çok güzel bir laf etmişsin. Hakemin eline koz vermek Siz iyice paranoya yapmışsınız. Liderliği almışken kaybetmeyi sindiremiyorsunuz olay sadece bu. Yumruk attı veya öptü kırmızı kartlık bir pozisyon neticesinde. Beşiktaş'ın daha önce hakkı yenildi diyorsunuz. Hakem şu düşüncede mi olmalıydı. Bobo'ya kırmızı kart vermem gerek ama daha önce Beşiktaş'a karşı hatalar olmuştu. En iyisi ben kartı vermiyim de durumu fit etmeye mi çalışayım.

Bunu mu bekliyorsunuz?

Şimdiden de hakemler bizi yakacak göreceksiniz lafları ise Beşiktaş'ın olası başarısızlığına kılıftan başka birşey değildir. Necati'nin attığı gole bakın. Kaç Beşiktaş'lının arasından vuruyor. Necati ile sizin savunma arasında metreler var. Oysa İBB oyuncusu Bobo'nun dibinde ve neredeyse yapışık oynuyor. Bobo'da kendi takımında asla olmayan bir savunma anlayışını görünce şiddetli itme, yumruk, tokat adını ne koyarsanız koyun rakibe fiili harekette bulunarak kartı hakediyor. Bu durumdan hakem bize oyun yapıyor dersi yerine bizim savunmamıza bak, kanatlarımıza bak işlerini iyi yapmıyorlar dersini çıkarmak lazım. Kısacası hatayı kendimizde aramak lazım.

Mesaj Yetkileri