Muratcım senden alıntı yaptım. Ancak şuan Beşiktaşlı olan herkesin durumunu anlatan çok güzel bir laf etmişsin. Hakemin eline koz vermekSiz iyice paranoya yapmışsınız. Liderliği almışken kaybetmeyi sindiremiyorsunuz olay sadece bu. Yumruk attı veya öptü kırmızı kartlık bir pozisyon neticesinde. Beşiktaş'ın daha önce hakkı yenildi diyorsunuz. Hakem şu düşüncede mi olmalıydı. Bobo'ya kırmızı kart vermem gerek ama daha önce Beşiktaş'a karşı hatalar olmuştu. En iyisi ben kartı vermiyim de durumu fit etmeye mi çalışayım.
Bunu mu bekliyorsunuz?
Şimdiden de hakemler bizi yakacak göreceksiniz lafları ise Beşiktaş'ın olası başarısızlığına kılıftan başka birşey değildir. Necati'nin attığı gole bakın. Kaç Beşiktaş'lının arasından vuruyor. Necati ile sizin savunma arasında metreler var. Oysa İBB oyuncusu Bobo'nun dibinde ve neredeyse yapışık oynuyor. Bobo'da kendi takımında asla olmayan bir savunma anlayışını görünce şiddetli itme, yumruk, tokat adını ne koyarsanız koyun rakibe fiili harekette bulunarak kartı hakediyor. Bu durumdan hakem bize oyun yapıyor dersi yerine bizim savunmamıza bak, kanatlarımıza bak işlerini iyi yapmıyorlar dersini çıkarmak lazım. Kısacası hatayı kendimizde aramak lazım.


Siz iyice paranoya yapmışsınız. Liderliği almışken kaybetmeyi sindiremiyorsunuz olay sadece bu. Yumruk attı veya öptü kırmızı kartlık bir pozisyon neticesinde. Beşiktaş'ın daha önce hakkı yenildi diyorsunuz. Hakem şu düşüncede mi olmalıydı. Bobo'ya kırmızı kart vermem gerek ama daha önce Beşiktaş'a karşı hatalar olmuştu. En iyisi ben kartı vermiyim de durumu fit etmeye mi çalışayım.
