-
öncelikle beşiktaş araştırmacısı ve ona etki eden kişiler deyimim: etki eden kişilerin senin özgür iraden üzerinde etkileri olduğu söylemi değildi.ben kaç tane beşiktaş araştırmacısı var bunu bilmiyorum ilhanı ve exitingi seninle beraber beşiktaşı yapıyor sanıyordum (yoksa bilip bilmeden neden böyle bişey söyleyeyim)
sana bir tavsiyem olacak dikkate almasan da okursun umarım iki çeşit gol vardır
1-gol atılır
2-gol yedirttirilir
gidersin 4 kişi kale sahası içine girersin rakip tek santarforla cezasahsı içinde bulunsada bi kişi markaj yapmayı aklından bile geçirmez golü yersin
bu atılmış gollere değil zorla yedirtilmiş gollere örnektir
yine bütün herkes ofsayt diye çıkar bi kişi kalır bu yedirtilmiş gollere örnektir
yine her pozisyonda stoperler kalecinin dibine yapışır baskıyı yer gol olur
bu zorla yedirtilmiş gollere örnektir
YİNE KAYSERİSPOR MAÇINDAKİ GİBİ DURAN TOP KULLANILIR SEN KALE ÇİZGİSİ ÜZERİNDE AVAL AVAL BAKINIRSIN (bu tip pozisyonlarda servetin savunmayı nasıl acelece ileri çıkarttığına dikkat ediniz)
bu zorla yedirtilmiş gollere girer
yine yan top olur siz gidersiniz kalecininzin önünde durursunuz kaleciniz çıkıp topu alamaz bu zorla yedirtilen gollere girer
3 takım arasındaki fark çok gol yeme az gol yeme farkı değildir
gol yeme gol yedirtme farkıdır
sen mesajımı okuyunca istiram ediyorum aç lig tv .com u beşiktaşın yediği bütün golleri incele gollerin kaçı gol atma kaçı gol yedirtme ayırt et
ayrıca üslübumuda eleştirmişsin sana hiç anlayamayacağın şekilde de hitap ederim ama emin ol ondan nefret edersin argo anlatımı güçlendirir ve daha anlaşılır bir hale sokar
ben bu üslübla yerel bir gazetede 4-5 sene yazarlık yaptım orta okul son sınıftan üniverste birinci sınıfa kadar edebiyata büyük ilgi duydum çok üstadın çok kitabını okudum beni çok çok rahatlatan yazım şekli budur onun için bunu kullanıyorum (neyzen tevfiği okursan sana bu uslubu sevdirmede yardımcı olabilir
)
saygılar
Mesaj Yetkileri