1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Topal'dan büyük özveri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selçuk ve Deniz ha! Kusura bakma da bu bahsettiğin adamlara Fenerbahçeli taraftarlar bile söylemediğini bırakmazken, şu an Galatasaray'ın zirveye oynamasında en büyük rollerden birine sahip Mehmet Topal'ı onlardan kötü olarak görüyorsan, senin futbol bilginden, ve maçları izlediğinden şüphe ederim. Mehmet Topuz'u Topal ile nasıl kıyaslayabiliyorsun onu da kafam almıyor; oynadıkları mevkilerin birbiriyle ilgisi yok bir defa.
    bende oynadıkları beğenmiyorum ve iyide demiyorum ya da kötü performans değerlendirmesi yapmadımda...benim demek istediğim Topal giymezse bu adamlar giyecek...eline şans geçmiş sakatlığı olup oynaması bir özveri değildir benim için...

Fırat ın da dediği gibi özveriyi büyük oyuncular yapar...

Beşiktaş bilr İbrahim Toraman dan çakma ön libero yapıyorsa Mehmet Topuz hayli hayli olur...

Ben gerçekten neyi ifade etmek istediğimi anlatamadım herhalde...

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    bende oynadıkları beğenmiyorum ve iyide demiyorum ya da kötü performans değerlendirmesi yapmadımda...benim demek istediğim Topal giymezse bu adamlar giyecek...eline şans geçmiş sakatlığı olup oynaması bir özveri değildir benim için...

Fırat ın da dediği gibi özveriyi büyük oyuncular yapar...

Beşiktaş bilr İbrahim Toraman dan çakma ön libero yapıyorsa Mehmet Topuz hayli hayli olur...

Ben gerçekten neyi ifade etmek istediğimi anlatamadım herhalde...
    Anlayabiliyorum neyi ifade etmek istediğini, ancak yazdığın mesajlarda Mehmet Topal'ı kötülediğinden bu tepkiler.

Bir Deniz, bir Selçuk bu formayı giysin; Topal sakatlıktan çıkınca formayı çok rahat geri almasını bilir. Milli takımda Aurelio ile birlikte ön libero mevksinde hakkıyla oynayabilecek tek adamdır Topal. Tamam eline geçirdiği milli formayı bırakmamak için bütün özveriyi gösterecektir ancak ben inanıyorum ki Topal'ın milli takımdaki yeri geçici değil kalıcıdır.
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

Mesaj Yetkileri