Bu adam için kolay maçların oyuncusu deniyordu. Hemen akabinde gelen Fenerbahçe derbisinde çaldığı topları abartırsam sayamamıştım.
Artık kabul edilmesi gereken bir gerçek var. Yedekti şimdi başımıza adam mı kesildi tarzından vazgeçelim. Sakatlık olmasaydı kadroya alınmazdı deniyor. İnsanlara şans gelmezse nasıl kendilerini gösterecekler. Bu çok iyi oyuncu yedek kulübesindeki oturuşundan belli mi diyecektik. Sakatlıktan doğan şansı iyi değerlendirdi. Galatasaray da kusursuza yakın oynarken, Milli takıma kadar yükseldi.
Milli takımdan affını istedi özveridir veya değildir tartışmıyorum. Sadece bulmuş kaçırır mı fikrine birşeyler söylemek istiyorum.
Bu performansla her daim Milli takıma girecek bir oyuncudur Mehmet Topal. O açıdan şimdi affını istese bir dahaki kadroda yerini alacaktır. Çünkü ortasaha anlamında Türkiye'nin geleceği konumunda olan bir oyuncudur.
Özveri yapmamış olabilir ancak özveri ne demektir bunun anlamını bilmediğinizi düşünüyorum. Yoksa sadece özveriyi büyük futbolcular yapar demezdiniz.
4*5=20 demek istedin sanırım.Bu adam takıma girdi gireli üzerine katarak oynuyor.

Bu adam takıma girdi gireli üzerine katarak oynuyor.