M.Topal...
En çok eleştiren bendim Topal'ı.Ama benim eleştirilerim sayesinde hırs yaptı bu hale geldi...
Şaka bir yana,ilk oynamaya başladığı zamanlar inanılmaz pas hatalarıyla ve savruk oynuyordu.Yaptığı ufak bir hatadan sonra kopuyordu oyundan.Ama takıma alıştıkça,kendisine güvenildiğini hissettikçe ve sürekli forma giymeye başlayınca Ç.Dardanel'den G.Saray'a transfer olmasını sağlayan performansına ulaştı ve giderek büyüyor futbol olarak.Bir kere yüreğiyle oynuyor sahada(bu konuda Servet'i de çok beğeniyorum)basmadık yer bırakmıyor sahada.Top kapma yeteneği zaten üst düzey,o bacaklar sanki top kapmak için yaratılmışMarke ettiği oyuncuyu durdurmakta pek zorlanmıyor,çünkü mücadele gücü çok yüksek ve çalışkanlığı sayesinde ikili mücadelelerde ayakta kalan kişi hep o oluyor.Bir önlibero oyuncusu için hem sağ ayakla hemde sol ayakla attığı isabetli şutlar artı.Topal'da eksik gördüğüm iki şey var;biri ayağa pas yapmakta zorlanıyor ve biraz zayıf(ama ikili mücadelelerde yinede yıkılmıyor kolay kolay).İkiside zamanla geliştirilebilecek eksiklikler.Üzerine birde oynadıkça tecrübe eklenince tadından yenmez Topal.Haydi hayırlısı...
![]()

Marke ettiği oyuncuyu durdurmakta pek zorlanmıyor,çünkü mücadele gücü çok yüksek ve çalışkanlığı sayesinde ikili mücadelelerde ayakta kalan kişi hep o oluyor.Bir önlibero oyuncusu için hem sağ ayakla hemde sol ayakla attığı isabetli şutlar artı.Topal'da eksik gördüğüm iki şey var;biri ayağa pas yapmakta zorlanıyor ve biraz zayıf(ama ikili mücadelelerde yinede yıkılmıyor kolay kolay).İkiside zamanla geliştirilebilecek eksiklikler.Üzerine birde oynadıkça tecrübe eklenince tadından yenmez Topal.Haydi hayırlısı...