
Originally Posted by
Lionel Andres Messi
cengiz abi ilhan parlak için kafanda planladığın bir profil var mı.2009 için.özellikle p.a. açısından çok merak ediyorum.
birde nerdeyse hiç izleme imkanım olmadı oyun stili nasıl biri.belirgin özellikleri ne.sonuçta -9 luk bir oyuncu oyunda, insan merak ediyor.
Şu anda gördüğünüz İlhan profilini maalesef ki çok fazla değiştirebilme şansı ile düzenleyemedim.Profil Emir'in izleyerek yaptığı profildir, izlemeden de çok fazla düşüremem, zira gerçekten potansiyeli yüksek olabilecek bir oyuncuydu kendisi (U19 Şampiyonası gol kralı).
Şu anda eleştirenler de 2 maçlık performansları ile eleştiriyorlar, ki hiç doğru değil.
Maalesef hala bekleme aşamasındayım, keşke Reserve lig olsaydı.
Gürhan da 110 CA civarında (işyerindeyim kusura bakmayın), Selçuk ile aşağı yukarı aynı seviyedeler.Normalde 700k$ civarında başlaması lazım iken 4 M$ civarında başladığını ilk kez gördüğümde şok olmuştum.
Gürhan çok yetenekli bir oyuncu, Ümit Milli Takım'a seçildi zaten, editörden baktığınız özellikler ile tartışmamız lazım.Yüksek çıkmasının açıklamasını Ömer abi yapmıştı hatırlarsanız, official research editor ile ilgili bir durum.
Şu anda çok fazla oynayamadığı için yeniden değerlendirebilme şansım da olmuyor maalesef, halbuki sezon başı Zico ile basın toplantısı yaptıklarında oynacağına ilişkin yorumları vardı, ima ediliyordu.Zico Gürhan'ın yeteneği beğendiğini söylüyordu, tabi ki bu kıstas değil yine de.
Gürhan sakatlığı nedeni ile 2. dönemde uzun zamandır şans bulamıyor, Selçuk ya da Ali Bilgin'in yerine rahatlıkla oynayabilirdi, kısmet..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlhan Parlak kısa, zayıf, seri, çabuk, pırpır bir forvet, çok fazla zorlayıp top kaybedebiliyor ama yetenekli, bazı teknik özellikleri (tekniği genç oyuncular arasında fena değil) ile tutunabiliyor, oynatılması lazım, böyle gitmez yazık olur.
Last edited by Cengo : 29.Mart.2008 at 13:33
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı