Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizde En Başarılı Kim Olur ?
- Voters
- 51. You may not vote on this poll
-
Emre Elmalıdereoğlu
-
Mustafa Akman
-
Murat Özdemir
-
Çok güzel bir ortak kariyer olmuş üçünüzüde tebrik ederim.Ben oyun estetiği bakımından İspanya ligi derim.Mücadele bakımından ve FM'nin en sevdiğim oyuncularının orda olması bakımından;Obertan ve Saivet den bahsediyorum, Fransa ligi derim.
Serbest vuruşlarda mühim olan barajı iyi seçebilmekte.Oyun o yönden gerçekçi olmuş.Eğer gedikli bir baraj kuruyorsanız gerçek hayattada kaleyi tutturanların şutları direkt içeri girer.Oyunun bazı sistemlerinde artık iyice gerçekçi düşünmek gerekiyor.Eğer 2007 deki gibi oyun olarak düşündüğümüzde bu tür bazı hareketler oyun hatasıymış gibi gözükebiliyor.Bazı oyuncuları ortaya zorlamamız çok korner olmasına neden oluyor.Barajı iyi seçemememiz serbest vuruşlardan direkt gollere neden oluyor.
Korner olayında ise hata yok eksiklik var.Düşünce ile maç motoru uyuşmuyor.O uyuşmazlığı benim hala beklediğim bir sistem var onu yapmadıkları için garip bir şekilde çözebiliyorsun ve Bekir çok da gol atamıyor örneğin.Şu oyunda senelerdir yapılmayan kornerlerde savunmayı eşleştirme özelliğinin artık eklenmesi taraftarıyım.Bir de serbest vuruşlarda kanımca eksiklik var oyunda her zaman.Bu sene düşünülecek mi diye bekledim.Şimdi bazı oyuncular iyi orta yapar bazı oyuncular iyi vurur.Belli alandaki serbest vuruşları başkası tehlikeli alanlardakini başkası kullanır.Yakın mesafe uzak mesafe ya da ona benzer bi sekilde ayrılsa çok güzel olur diye düşünüyorum.Ya da ona benzer.Çünkü bazılarının ortası çok iyi oluyor ama serbest vuruşu düşük;gol atabilmek için serbest vuruşu yüksek olanı kullanırsan bu seferde ortalarda sorun çıkabiliyor.
Mesaj Yetkileri