Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Cisse'nin Oynaması Bizim Açımızdan İyi Oldu...Yokluğunda Zor Anlar Yaşamıştık...Defansda Gordon'un Olmamasıda İyi..Son Belediye Maçında Rakibini Hemen Hemen Her Pozisyonda Kaçırmıştı...Toraman ve Zan İkilisi Fenerbahçe Forvetlerine Umarım Geçit Vermez... Holosko Boş Alanlar Bulup Nobre İle İyi Anlaşırsa Bu Maçtan Anlımızın Akıyla Çıkarız

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu maçta Beşiktaş da en etkiLi oLabiLecek oyuncu Nobre.HoLosko boş aLan buLamaz bi etkinLiği oLmaz , öyLe boş aLana sarkıp depar atacağı aLanLarı Fenerbahce bırakmaz.Nobre ise Edu - Lugano'yLa sürekLi dirsek teması haLinde buLunarak rahatsız edecek pres yapacak..Hava topLarını indirmeye caLışacak zorLayacak defansımızı..

Cisse'nin oynaması bizim içinde iyi oLabiLir kaç haftadır oynamıyor kondisyon eksiğini bu maçta hissetirebiLir,sonuçta tek başına AureLio ve MaLdonado ya karşı oynayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk maçı hatırlarsak bir sürü pozisyon bulmuştuk.Bu pozisyonları Bobo sayesindede kullanamamıştık.Holosko Fenerbahçe savunmasının dengesini bozabilir.Bu işi Bobo'dan daha iyi yapıyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

holosko bence etkili olamayacak çünkü fenerbahce hücümda dahil çakılı stoperlerle oynuyor bek oyuncularıda hızlı..Gs maçında holoskonun bir diğer etkili olmasının sebebi servet ve songun sık sık hücuma katılmasıydı.bjk zaten bu yüzden 2.yarı pozisyonbuldu golden sonra..Beraberlik kokan bir maç ama kazanan olursa bu kadrı kalitesi ve büyük maç özelliğiyle fenerbahce olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cisse ve Rüştü'nün oynayabilecek olması Beşiktaş'a güç katacaktır.Özellikle de Cisse.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Cisse v Rüştü varsa harika en formda 11 miz sahada olucaktır demek... H.Arıkan gecerse kaleye bittik adamın ne jumpingi var ne bire biri ne refleksi anlamadım neden bize geldi bu kadar kötü oldu...

16:00'dan sonra insan tam havaya girio valla...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Holosko'nun birşey yapamayacağını söylüyor F.Bahçe'li arkadaşlar ancak unutmayalım bu oyuncu sadece boş defans arkasında iş yapmıyor.Topu aldığı zaman rakibini arkasına takıp basıp gidiyor.

Nobre'nin erken sarı kart görmemesini ve Edu - Lugano'ya da erken sarı kart göstertmesini istiyorum.Nobre hava toplarında çok etkili oluyor.Erken bir kart görürse bu üstünlüğünü rakibe kaptırır.Tam tersini yaptırıp rakiplerine faul yaptırtırsa ve kart görmelerini sağlarsa bu maç bizim açımızdan dahada kolaylaşabilir.

Cisse kaç haftadır yoktu oynamıyordu ancak Volkan'da 4 haftadır oynamıyor.Bunu da hatırlatalım.Sonuçta bir kaleci ne kadar iyi olsa da maç oynamadığı zaman işleri zorlaşıyor.

Güzel bir maç olsun da ben kaybetmeye de razıyım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Holosko'nun birşey yapamayacağını söylüyor F.Bahçe'li arkadaşlar ancak unutmayalım bu oyuncu sadece boş defans arkasında iş yapmıyor.Topu aldığı zaman rakibini arkasına takıp basıp gidiyor.
    iyide basıp gitmesi için yine basıp gidilecek boş bir alan lazım değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Açıkçası geçen haftaki hakem hatası beni Süper Lig'den bayağı bir soğuttu. Bobo normalde o kadar agresif, kırmızı kart gören bir oyuncu değildi ama hakem çıldırtınca yapacak birşey yoktu.

Ben Ertuğrul sağlam olsam Holosko'yu sağ kanatta değil serbest oynatırım. Nobre'yi de besler. Sağda Serdar Özkan oynamalı diye düşünüyorum. Savaşçı yapısıyla o bölgedeki Uğur Boral'ı en azından biraz durdurabilir.

Ben sağlam olsam Cisse'yi o kadar riske etmezdim çünkü ne kadar hazır olduğu tam olarak belli değil. Toraman'ı oynatırdım o pozisyonda.

Maçın favorisi bence yok, iki tarafın da şansları eşit ancak ilk yarı berabere biterse Beşiktaş taraftarının desteği ile maçı bir şekilde alır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    iyide basıp gitmesi için yine basıp gidilecek boş bir alan lazım değilmi?
    Bu tür oyuncular boş alan aramaz boş alan yaratır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçı kazanarak liderliğimize devam edeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maçı kazanarak liderliğimize devam edeceğiz.
    Bu tamamen sizin elinizde değil ne yazık ki..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    %90 bizim elimizde kazanırsak en az 1 averaj kazanacaz.GS'nin 3-0 kazanması gerek.Yanılıyor muyum?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu tür oyuncular boş alan aramaz boş alan yaratır.
    Holosko Capel Alves Navas kadar yetenekli değil di mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Kazanmak her seyden önemli bu macı alırsak bu hafta olmasak bile ligin sonunu lider bitirmemiz için cok önemli bir galibiyet olacak ve de rakbimizin 3 farklı galbiyeti gerekli buna dayanarak lider bitircez

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bugün Bjk'nin şampiyonluk hayali biter gibime geliyor..amacım herhangi bi şekilde tartışma yaratmak değil alınmasın Bjkli arkadaşlar..Fenerbahçe'nin büyük maçların takımı oldugunu düşünüyorum ve maçı kazanırlar bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İNÖNÜ'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU

İşte dev derbinin ilk 11'leri...

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Cisse, Serdar Özkan, Tello, Delgado, Holosko, Nobre

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Vederson, Colin Kazım, Maldonado, Aurelio, Uğur Boral, Alex, Kezman

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

11'ler belli oldu, kıran kırana bir maç bizi bekliyor. Temennim Fenerbahçe'nin yenmesi ve liderliğe devam etmesi Liderliği bırakıp bırakmamak tabi ki de Fenerbahçe'nin elinde, rakibine bırakmaz kolay kolay.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beşiktaş taraftarları, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde İnönü Stadı’nı afiş ve çeşitli flamalarla süslüyor... Tıpkı Liverpool karşılaşmasında olduğu gibi takıma 90 dakika destek verecek olan Siyah-Beyazlı taraftarlar, maçın başında yine dev Türk bayrağı açacak. Ayrıca stat içindeki dev hoparlörler, konuk ekip taraftarlarının önüne kurulup, yapılacak tezahüratlar bastırılacak. Öte yandan yönetici Hakan Aksoy, maça gelecek taraftarlara çağrıda bulunup, lisanslı ürünlerle stada gelmelerini istedi.
    En son gittiğim inönü deplasmanında dikkatimi çekmişti bu, ama stadın her yerini görmediğim için bir yorum yapmamıştım.

Maça gelince, inşallah kazanırız diyorum.. başka bir yorum yapamıyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Holosko Capel Alves Navas kadar yetenekli değil di mi ?
    Holosko en az Capel,Alves ve Navas kadar etkili.Belki yetenekli olmayabilir ama onlar kadar zorlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnönü de taraftar şov var bence Beşiktaş bu maçı sırf bu taraftarla bile alabilir.Liverpool maçında olduğu gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar taraftarı izlemenizi öneririm Pişman olayacaksınız..

Bu seyirci karşısında ben pc başında etkilendim Şuan FB'li oyuncu olmak istemezdim .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş zaten genellikle rakiplerini seyircisi ile boğan bir takım.

Fenerbahce cok rahat oynuyor,farka gidecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş kendi sahasında oyun bile kuramıyor olacak iş değil bu futbolla bence Beşiktaş şampiyon olamaz.

Nesil
    2006

maçı nereden takip edicez ya lig radyo herzamanki gibi açılmıyo.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben Telefondan Kulaklıkla Takip Ediyorum Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başka radyodan dinlemeyi dene başka radyodan da verilebiliyor bazen.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gençler sizin kafanızmı güzel yoksa bende mi bir sorun var Gol oldu yahu kimse bahsetmiyor ilginç

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri