Arsenal'in herşeye rağmen bu kadar iyi performans göstermesi "paranın uşağı" olmuş kulüplerin zoruna gitti tabiki. Normaldir..
Forza Arsenal !
Arsenal'in herşeye rağmen bu kadar iyi performans göstermesi "paranın uşağı" olmuş kulüplerin zoruna gitti tabiki. Normaldir..
Forza Arsenal !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fox adam gibi bir spiker almazsa, kendimi intahar edicem!
Bolton 1-0 Arsenal
10 kişi oynuyor Arsenal..Puan kaybı olursa 3.lüğe demir atarlar..
Bolton 45'de 2-0 yaptı..
Arsenal'de bu gidişle bir daha toparlanamayacak gibi görünüyor ...
Bolton Arsenal´e hep ters geliyo,nedir bu takimin Bolton´dan cektigi![]()
o da ne Arsenal 2-2 yaptı 10 kişiyledakika 70..maç şimdi başlıyor..
Ben karşı değilim valla![]()
90.dakikada Fabregas 3-2 öne geçirdi Arsenal'i.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben de değilim ama bunlar sadece Türkiye için kim bilir İngiltere kaç kişi karşı![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Niye macera arıyorsun ki orada oynayabilecek adamların yokmu var o zaman Gerrard'ı koy istediği yere gerisini karışma![]()
Dünya futbol tarihinde Liverpool-Milan Şampiyonlar finalinin ardından gördüğüm en büyük futbol mucizesi.Tebrikler ARSENAL!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
arsenalin kazanmasına sevindim.van persie'ye bu gol moral olmuştur penaltıdan olsada.
arsenal çok istekli bir takım.zoru başardılar bu maçta.
Destansı bir galibiyet aldı Arsenal 2-0 da 2-3 e getirdi..
xabi alonso liverpoolda.
xavi, xabi alonsoyu her yönüyle ezer bu arada.daha hızlı daha iyi pasör, daha istikrarlı,milli takımda banko,duran topları daha iyi,daha yaratıcı ve çalım atabilen biri.
Abi ben yaşım itibariyle öyle dedim eminim daha inanılmaz olaylarda vardır![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
fabregasın pası bilardo gibiydi 2 kişiye çarptı gol oldu sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ronaldo gene gol attı aston villaya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir ligde bu kadar aciz takım olamaz henry bu lige geri dönsün iddia ediyorum 30-40 golden aşağı atmaz..hantal ve teknik yetersizliği olan oyuncuları saysam bu ligden kitap oluştuturdum.
ronaldo az bile atıyor.daha fazla bile atabilirdi.
Last edited by Lionel Andres Messi : 29.Mart.2008 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İngiltere Premier Ligi'nin 32. hafta maçında Arsenal deplasmanda Bolton'u 3-2 mağlup etti. Londra ekibi, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada galibiyete son dakikalarda ulaştı.
Arsenal'in golleri 63. dakikada Gallas, 68. dakikada penaltıdan Van Persie ve 90. dakikada Cesc Fabregas kaydetti. Bolton'un golleri ise 14 ve 43. dakikalarda Matthew Taylor'dan geldi. Arsenal'den Abou Diaby 31. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Reebok Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Bolton, 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarı kalesinde 3 gol birden gördü ve maçtan 3-2'lik skorla yenik ayrıldı. Arsenal bu galibiyetle puanını 70'e çıkartırken, Bolton 26 puanda kaldı
Birmingham C. 3 - 1 Manchester C.
Bolton W. 2 - 3 Arsenal
Derby County 2 - 2 Fulham
Portsmouth 2 - 0 Wigan Athletic
Reading 0 - 0 Blackburn R.
Sunderland 2 - 1 West Ham U.
KAYNAK:Sporx.com
Everton'ın ortasaha oyuncusu Tim Cahill'in sezonu kapattığı açıklandı.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü West Ham'la yapılan mücadelede sakatlanan Cahill'in, eski sakatlığının tekrarlandığı ve sezon sonuna kadar iyileşmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.
Geçtiğimiz sezon Sheffield United karşısında olan sakatlığının tekrarlandığını söyleyen Everton menajeri David Moyes, "Üzüntü verici ama üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Arsenal hakkı olanı aldı, tebrikler..
Umarım sonuna kadar götürecek bu ligi ve kazanacak inşallah..![]()
Arsenal'in bu seneki tek rakibi sakatlıklardı.Eğer kaçırırlarsa bu yüzden kaçıracaklar şampiyonluğu ama benim için şampiyon sayılırlar..
ManU-Arsenal maçını kazanan takım şampiyonluğa çok yaklaşır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
ManU Arsenal'ın 6 puan önünde. Ve dün gene zorlanmadan 4 attılar..
Bana göre şampiyon Manchester United ya da Chelsea olucak.
Arsenal'ın son Old Trafford ziyaretini gördük 4 tane yediler ki 7-8 olabilirdi.
Sonuçta şampiyonluk şansları şöyle Manchester United %40 - Chelsea %35 - Arsenal % 25
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, önümüzdeki sezon için şimdiden üç futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Ligde havlu atan Liverpool, şimdiden gelecek senenin kadrosunu oluşturmaya başladı. Teknik direktör Rafael Benitez, üç futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.
"İki genç futbolcuyla anlaştık. Bir diğeri de ilk 11'deki yeri garanti olan yıldız bir futbolcu..." diyen Benitez, yeni sezon öncesinde kulüpte kalması istenen futbolcularla masaya oturulacağını ve yeni sözleşme önerileceğini söyledi.
Rafinha söylentileri
Benitez'in bu sözlerinin üzerine, İngiltere basınında "ilk 11'deki yeri garanti olan yıldız oyuncu"nun Schalke'nin Brezilyalı defans oyuncusu Rafinha olduğu konuşulmaya başlandı. Diğer iki genç futbolcunun ise Güney Amerikalı olduğu tahmin ediliyor.
Diğer taraftan, bu açıklamaların ilginç yanı, Rafael Benitez'in önümüzdeki sene de Liverpool'da kalmak istediğini kanıtlaması oldu. Benitez'i La Liga'nın büyük kulüpleriyle birlikte Inter'in de istediği söyleniyordu.
goal.com
Rafinha iyi bir futbolcu, Pool için iyi seçim..
Carvalho 5' de attı golü. Ayrıca Chelsea etkili oynuyor..
M.Boro son dakikalarda Chelsea'yi adeta yarı sahasına hapsetti fakat direkler, falan filan gole izin vermedi, maç 1-0 bitti![]()
Afonso Alves'e ne oldu? Uf oldu.Bomboş kaleye atmak varken gitti direği buldu 2 kere.
![]()
I'm back...
Liverpoole hazır ve banko oynayabilecek oyuncu lazım genç oyuncu için zaman lazım ama Liverpool'ün zamanı yok
Benitez kalacakmı bakalım önce kendini kurtarsın sonra transfer yapsın![]()
Rafinha gelirse güzel olur Benitez bir türlü başarılı olamadı gitti.