1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bir Devir Kapanıyor !

Hybrid View

Türk futbolunun Metin Oktaydan sonra yetistirdigi en büyük golcü Hakan Sükür.
    Gerek kisiligi,gerek Galatasarayliligiyla örnek futbolcu.
    Futbolu birakirsa bile Galatasarayda aktif görevler alacaktir.Sonsuza kadar hakan Sükür ismi Galatasarayla beraber anilacaktir. (:

#9 Kral Hakan Sükür !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Türk futbolunun Metin Oktaydan sonra yetistirdigi en büyük golcü Hakan Sükür.
    sanki bu cümle ile İtalya ya gidipte sinyor lakabı alan CAN BARTU veya meclisin cumhuriyetten önce işgal kuvvetlerini attığı gollerle ezen ve bu sayede meclisin SPOREL soy adını verdiği ZEKİ RIZA'yı, TANJU ÇOLAĞI,LEFTERİ, hiçe sayarmışçasına konuşmuşsun

olaya gelicek olursak artık yeter hakan derim ben zaten bunca yıldır galatasarayda necati gib hasan kabze gibi ümit karan gibi adamların önünü kapayıp durdun bırakta adamlar rahat etsin elin yabancısı nonda bile neler diyo senin için

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    sanki bu cümle ile İtalya ya gidipte sinyor lakabı alan CAN BARTU veya meclisin cumhuriyetten önce işgal kuvvetlerini attığı gollerle ezen ve bu sayede meclisin SPOREL soy adını verdiği ZEKİ RIZA'yı, TANJU ÇOLAĞI,LEFTERİ, hiçe sayarmışçasına konuşmuşsun

olaya gelicek olursak artık yeter hakan derim ben zaten bunca yıldır galatasarayda necati gib hasan kabze gibi ümit karan gibi adamların önünü kapayıp durdun bırakta adamlar rahat etsin elin yabancısı nonda bile neler diyo senin için
    Yukarıda yazdığın isimlerin hiçbiri Hakan Şükür'den daha büyük isimler değil. Can Bartu olsun, Zeki Rıza Bey olsun, Tanju Çolak olsun, Lefter olsun Hakan'la kıyaslanamaz bile.
    Ayrıca, bu Hakan'ın futbol oynaması size neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum. Romario 41 yaşında futbol oynarken nedir bu Hakan düşmanlığı? Adam kendini iyi hissediyor ki oynuyor. Faydalı da oluyor bana göre. Çoğu takım 2 adamını Hakan'la meşgul ediyor. Hakan oynadığı zaman takımda daha bir mücadele gücü oluyor. Ayrıca gençler için örnek bir profesyonel Hakan Şükür. Necati olsun, Kabze olsun, Ümit Karan olsun Hakan Şükür gibi bir oyuncuyla çalıştıkları için bence bu seviyelere geldiler. Elin yabancısı Nonda demişken, nedir bu yabancı hayranlığı? Neden yabancı oyuncular tercih ediliyor?
    Acaba bu lafları Hakan Şükür Fenerbahçe'de oynasa, sizde gol kralı olsa, sizde altın ayakkabı almış olsa söyleyebilir miydin Bay Arıcı?

Mesaj Yetkileri