Türkiye 1 Hakan Sükür daha cikaramazken,elindekini bitirmeye calisiyor.
Hakan Sükür Türk futbol tarihine,hatta DÜnya futbol tarihine damgasini vurmustur.Hem bireysel,hem de takim düzeyinde diger Türk futbolcularin hayal bile edemeyecegi basarilara ulasmistir.Türkiye liglerinin en cok gol atan ismidir,Avrupa kupalarinda en cok gol atan Türk futbolcusudur,Milli takimlarda en cok gol atan Türk futbolcusudur,kac kere DÜnya karmasina cagirildigini sayamiyorum bile,diger Türk futbolcularin hayal bile edemeyecegi basarilara ulasmistir.

Diger Türk futbolcularin önünü kesti diyorsunuz ? Yahu onlar da iyi oynasaydi da gecseydi Hakani,adam her zaman forma icin mücadele veriyor,oynadiginda da canini disine takarak oynuyor.Bu herseye bedel.

Kisilik bakimindan zaten birsey söylemeye gerek yok,yukarida yazdim.Metin Oktaydan sonra gelen en örnek futbolcu.

Avrupa döneminde yanlis takim tercihleri yüzünden basarisiz olmustur.

Milli takima cagirilsa,cagirilmasa da bunu sorun etmiyor Hakan Sükür.Ama siz ondan daha cok sorun ediyorsunuz bu olayi,anlamis degilim.

Bitirisi Luceden bir sözle yapalim;

Köpekler istedi diye atlar ölmez !