alican bu hızla werder-schalke şamp ligi finalini görürüz bencede kariyer çok zevkli geçiyo
alican bu hızla werder-schalke şamp ligi finalini görürüz bencede kariyer çok zevkli geçiyo
Saolasın kardeşim inşallah şl finalinde ikimiz karsılasırız ama bu biraz zor herşey zamanla
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
bilek'dostça bir maç oldu!.'
hafta sonu oynanan ve 1-1biten şchalke 04-werder bremen maçından sonra bremen teknık drektörü Mustafa Bilek br basın toplantısı düzenledi.bilek şunları söyledi'hafta sonu oynanan maçta ok güzel bir mücadele vardı ilk yarısını mükemmel oynadıgımız ıkıncı yarı nedendır bilemedım cok kötü oyun sonunda güçlü rakibmzden deplasmanda 1 puan dahi olsa almayı başardık ve aramızdaki puan farkını korumuş olduk.maçta rakp puan laybetmesne rağmen seyrciler ve yönetclik çok güzel bir msafrperverlk gösterdiler.onlara bu maç için çok teşekkür ederiz takım olarak.'dedi
Evet mustafa abi dostca bir mücadele oldu.Bizi takip etmeye devame din maçlar en kısa zamanda yayınlanacaktır ...
Maçları bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
BUNDESLİGA
17.HAFTA
Cottbus: 1 - 2 :Schalke
Evet rakibimiz öne geçti.İnanamadık .Ligde galibiyet bulunmayan cottbus schalkeyi deviriyordu son 10 dk şans verdigim kuranyi maçı bize 5 dk de çevirdi saolsun haikaten rakip ilk sutunda gol attı.Ama ilerleyen günlerde düzelicegimize inanıyoruz
Alican defans acayip kötü senin gördüğüm kadarıyla yinede kurtarmışsın tebrik ederim.
Ya defans kötü olması imkansız yaw.Bir stoper alacagıam ama kesin
BUNDESLİGA
17.HAFTA
B.MÜNİH : 1 - 1 : STUTTGART
Deplasmanda rakibimizi ezdik ancak beraberlik golünü bile son dakikalara yakın bir zamanda bulabildik.Ve yine süper sakatımız Farnerud sakatlandı.İkinci yarı için transfer çalışmalarına başladık. Amacımız ilk tercih olarak iyi top kesen ve iyi pas yapan güçlü bir ön libero almak.Sonra belki bir forvet..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI EŞLEŞMELERİ
Evet UEFA kupasında rakibimiz İspanya temsilcisi Zaragoza oldu. Eğer bu turu geçersek Fiorentina-A.Madrid eşleşmesinin tur atlayanı rakibimiz olacak. Elimizden geleni yapıp turları atlamaya çalışacağız.
![]()
Last edited by The.Crow : 29.Mart.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
İLK YARI PUAN DURUMU
Ligin ilk yarısını 5. tamamladık beklenenlerin asagısında bir yerde ama 2. yarıya bomba gibi girmeyi planlıyorum.İnşallah düzeliriz...
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ EŞLEŞMELER
Evet bize chelsea çıktı buraya kadarmıs diyorum.Mustafa abi ye ise psv ben bu kurada şansızlıgımı yine sürdürdüm şl de inş chelsea yi elerim ama zor
Alican çok şanssızsın bencede elenirsin Mustafa abi ligi 1.sırada tamamlaman çok güzel kurada da kolay rakip gelmiş daha ne olsun.Umut abi Zaragozayı eleyeceğine inanıyorum.
ya ewet 1. sırada bitirdik ama son iki haftada 4 puan bıraktık iki haftada yedimiz goller de penaltıdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Trabzonspor : 30.Mart.2008 at 13:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok şanssız bir şekilde berabere kalmışsın Mustafa abi tabi kalede Adler olunca böyle oluyordefans hattı da aksıyor sanki abi...
2. YARI BAŞLADI.
GERMAN CUP
Schalke: 4 - 1 :Offenbach
Evet güçsüz rakibimizi geçiyoruz ve yolumuza devam ediyorum transfer döneminde Jermaine jones gitti Yerine Leonadrdo geldi.Bizi takip etmeye devam edin.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KURANYİ ROMA'DA
10Mn karşısılıgında roma'ya satılmıstır ama emin olun ki böyle bir deliligi ben yapmadım teklif geldi red ettim yönetim kabul etti ve kuranyi romaya gitti üstelik kalan parayıda yönetim el koydu artık ben ne diyeyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA
18.HAFTA
Schalke: 3 - 0 :Leverkusen
Evet rakibimize sadece 2 sut attırdık ve bizde 19 sut attık kısacası ezdik her zaman ki gibi Kuranyi'nin yoklugun larsen ben warım dedi adeta.Ve german cup ta B.Münich ile eşleştik her kulvardan hızla gidiyoruz...
Last edited by Alicanfmfan : 30.Mart.2008 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok güzel galibiyetler almışsın tebrikler Alican.Kuranyi yi satmışsın inşallah doğru karar almışsındır.
Ooooo harika bir maç maç Werder'in sahasındaysa Mustafa abi.Stutgart'ın sahasındaysa Umut abi yener.
En sinir olduğum şey paragöz başkanlar.
Aynen yunus birde forvette alternafimiz azaldı onu bırak para bana ulassa ben yine birşeyler alıcam ama parayıda vermior
Umut Abi Yenilmez Diye Düşünüyorum
alican harbiden şansız adamsın yahu başkanda parayı ya biraya yatırmıştır yada mezara götürcektir![]()
Walla kardeşim daha ne yapayım .Şansımızı kıracagız elbet o günler yakında
Alican kura şanssız bence elersin ama zorlanırsın Umut abi sen rahat elersin.
Zor ama yunus imkansız deil en iyi mücadelemizi verirsek eleyicegimize inanıyorum
bundesliga 18. hafta
18. haftada dev maçta rakibimizi ewimzde ağıraldık.maç başaldı stutgart mutlak iki gol pozisyonundan yararlanamdı.futbolda sıkca kulanılan tabir gercek oldu ve atamayana atttılar biz diegonun ayağındaan 27. dk da gol bulduk.bu golden 7 dk sora almeida sahneye çıktı skoru 2-0 a getirdi.rap 45. dk gomezin ayağından 1 gol buldu skor 2-1 oldu ikinc yarının hemen basında almeida bır kez daha sahneye cıktı ve maçın skorunu belıledı.10 kşi kalınca maç elden gitcek de korktum ama brşey olmadı rakp sonlarda bastırdı.umut abiyde bu mücadelesınden dolayı tebrik ediyorum.
(şampiyon werder bremen)
Tebrik ederim Mustafa abi çok güzel bir galibiyet hemde oyundaki rakibine karşı galibiyet alman bu galibiyeti anlamlandırıyor.
Ligin ikinci yarısına en önemli rakibimize karşı kaybederek başladık.Bu mağlubiyetten sonra şu anda olduğumuz durumun sebebini araştırdık.Sebebi aşırı sakatlıkların oyuncularımın form tutmasını engellemesi ve yaşanan gol sıkıntısı olduğuna karar verdik.Ligin ikinci yaraısına da transfer yapmadan başladık ve artık sezon sonunu elimizdeki oyuncular ile getireceğiz.Maçlarda yaşadığımız sıkıntıların özellikle de gol sıkıntısının sorununu çözdük.Taktiksel olarak bir geçiş dönemi yaşayacağımız zamanlara geldik.Bu geçiş dönemini en az kayıpla atlatıp üst zirveyi zorlamak istiyoruz.Eğer önümüzdeki 1 aylık sürede oynayacağımız maçları en az kayıpla atlatırsak daha sonra şuanki futbolumuzdan daha mükemmel bir futbol ile sahalarda olacağız. Ayrıca Mustafa Bilek hocamızı da aldığı galibiyetten dolayı kutlarım.Gelecek hafta rakibimiz Schalke ve geçiş dönemine girdiğimiz için pek fazla iddiamız yok bu maçta.Hedefimiz kendi sahamızda da oynasak beraberlik olacak.Umarım 1 puan almayı başarırız.
Bir Dost
Hellbells