Kalli bunu herkes üzerinde deniyor ama bu bi tek Servet vb oyuncular üzerinde olur. çünkü Servet gibi oyuncular her zaman hırslı ve iyi şeyler yapmaya çalışan futbolcular bence. Servet'i nereye koyarsanız koyun mutlaka bişeyler yapmak için uğraşacaktır. tıpkı geçen hafta ve bu hafta olduğu gibi. tamam Servet gerçekten iyi oldu hakkını veriyorum ama benim anlamadığım asıl olay şu:

abe kardeşim sen Linderoth'un yerin ön libero sorununu çözmek için Roma takımında Ahmed Barusso diye bir adam kiraliyosun ve adam gerçekten o bölgeyi toplayabilecek düzeyde güçte hem fiziki açıdan hem de oyun mantalitesine uyabilme açısından iyi bir oyuncu. adam milli takıma kadar seçilebiliyorsa bu adam hazır demektir. baktığınız zaman Kalli'nin bu adamı hiç oynattığı görülemez. sadece 1 kere oynattı o kadar. madem oynatmayacaksın o zaman niye alıyosun kardeşim? verdiğin paraya yazık değil mi?

ayrıca bu kadar eksik, cezalı ve sakat oyuncun varken disiplinli olucam diye kadronun içine etmek ve oyuncuları kadro dışı bırakmak sizce doğru mu? bence değil. yani ben bu koşulda disiplinden önce takımın durumunu düşünürüm. sonuçta şampiyonluğa oynuyorsunuz puana ihtiyacınız var kendi evinizdesiniz ayrıca da cezalısınız ve seyirciniz yok. siz bunu üstüne bir de oynatmanız gereken oyuncuları kadro dışı bırakıyorsunuz. bu nası bi anlayış ben bunu anlayamıyorum.

Kalli'nin suyu gittikçe ısınıyor. sezonun bitmesini bekliyor artık bence. bu adamı yeni sezonda alt yapının başına geçirecekler ya.. yazık olacak yine..