lincoln'ün 17 maçta 20 asist yaptığı haberini aldık hemen bi yorum yazalım dedikkk harika gidiyosun alican
lincoln'ün 17 maçta 20 asist yaptığı haberini aldık hemen bi yorum yazalım dedikkk harika gidiyosun alican
Çok teşekkür ederim
Saolasın mustafa abi
Saolasın aykutcugum.Ama şampiyon luk yaırısında fb akıl almaz puanlar kaybediyor
İnşallah kardeşim.Saolasın
Saolasın msutafa abi bakalım fb şampiyon olabilecek mi?
TSL 9.HAFTA
Denizlispor: 0 - 3 :Galatasaray
Evet denizli deplasmanında süper futbolla 3 puanı alıyoruz..
UEFA KUPASI 1.MAÇ
Galatasaray: 1 - 1 :Tottenham
Evet mükemmel oynadık rakip 1 sut attı gol oldu totthenam gibi rakibi ezdik.Ve 3 puanı hak ettik ama 1 puana razı olduk
TSL 10.HAFTA
Galatasaray: 1 - 0 :Kayserispor
Rakip 10 kişi kaldı kolay bir maç ldu 3 puanı aldık.
FTK 1.MAÇ
Eyüpspor: 0 - 2 :Galatasaray
Evet bütün kadro yedekti bir nonda wardı forvette başka alternatif imiz olmadıgı için onda da galip ayrıldık daha da farklı olabilirdi ama azla yetinmeyi bilecegiz..
TSL 11.HAFTA
Ankaragücü: 0 - 3 :Galatasaray
Evet mükemmel bir futbol oynadık ve hak ettik 3 puanı aldık doludizgin gidiyoruz.
TSL 12.HAFTA
Galatasaray: 4 - 0 :Kasımpaşa
Rakibimiz i ezdik adeta ezdik ve 4 golle süper bir galibiyet aldık ama rakiibmiz son dk'lerde 9 kişi kaldı .Biz yinede oynumuzu sürdürdük.
TSL 13.HAFTA
Ankaraspor: 0 - 3 :Galatasaray
Mükemmel bir futbol mükemmel bir galibiyet daha ne diyebilirim ki harika gidior takım.Vurun tahtalara.
UEFA KUPASI 2.MAÇ
Basel: 0 - 1 :Galatasaray
Evet basel in tek şutu war hak etmedi.Süper oynadık galibiyeti aldık..Puanımızı 4'e çıkardık.
TSL 14.HAFTA
Galatasaray: 1 - 1 :Trabzonspor
Evet kendi sahamızda olamyacak bir puan kaybediyoruz .Üzülüyorum ama telafi edecegimize inanıyorum.Saten süper gidiyoruz
NOT: Bir taktik yaptım hakikaten süper oldu .Yayınlamayı düşünüyorum.Kadıköydende iyi bir oyun çıkarırsam yayınlıyacagım.Ayrıca bu taktikle Lİncoln oynadıgı 20 maçta 6 gol 23 asist ile oynuyor.Ümit karan ise 20 maçta 15 gol ile oynuyor.Emre Güngör ise 7 Song 4 Servet te 4 gol kaydetti.Bu taktike nazar degmesse şampiyon oldum diyebilirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu maçıda ekliyeyim.
UEFA KUPASI 3.MAÇ
Galatasaray: 2 - 1 :Empoli
Rakibimizi her zaman ki her rakip gibi ezdik ama farkı bulamadık puanımızı 7 yaptık ve gruptan büyük ölçüde çıkmayı garantiledik..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 15.HAFTA
Manisaspor: 1 - 1 :Galatasaray
Evet rakibimizin dk 75 e kadar sutu yoktu 75'den sonra açıldılar servet sakatlandı.Son 10 dk'de harika oynadı manisa beraberlik aldık ligde toplamda 3 gol gördük...
Last edited by Alicanfmfan : 31.Mart.2008 at 13:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir