valla senin taktiğin yayını kadıköye kaldıysa Allah yardımcısı olsun
inşallah güzel bir taktiktir ve siteye kazandırırsın
valla senin taktiğin yayını kadıköye kaldıysa Allah yardımcısı olsun
inşallah güzel bir taktiktir ve siteye kazandırırsın
Çok teşekkür ederim yunus.
Saolasın.Nonda'yı oynatmıyorum
Evet saolasın gerçekten harika birr futbolcu
Saolasın msj'ın için ama.Kadıköy'de ki maçın ss'ini birazdan koyacagım galibiyet olmadı ama ezdik o kadar söyliyebilirim..
TSL 16.HAFTA
Galatasaray: 2 - 1 :Beşiktaş
Evet ilk derbi galibiyetim müthiş bir maç oldu sevinin galatasaray'lılar.
UEFA KUPASI 4.MAÇ
Sochaux: 3 - 0 :Galatasaray
Maça çıkarken servet,song,carussca,Lincoln yoktu Yani tamami ile yedek bir kadroyla çıktık sonucunada katlandık daha iyi oynadık ama forvette nonda olunca neden oynatmadıgımı anlattım.Tamamen benim hatam As'larımı çıkarsam 10 puanla lider olucaktık
UEFA KUPASI'NDA OLUŞAN PUAN DURUMU
Evet 3. çıktık aslında 1. çıkacaktık ama benim yüzümden 3. çıktık en büyük hatam bu.Yani turu geçme sansımız düştü
UEFA KUPASINDA EŞLEŞMELER
Of of ne diyeyim ki daha ...Çıka çıka Atl.Madrid çıktı elemek imkansız gibi sayet lider çıksaydık bu takım çıkmıcaktı uefa uzaklarda diyeiblirim
UEFA KUPASINDA GALATASARAY-ATL.MADRİD GALİBİNİN EŞLEŞMESİ
Atl.Madrid'i geçersek rakibimiz bolton yada getafe olucak yani atl madrid in rakibi olucaklar
TSL 17.HAFTA
Fenerbahçe: 1 - 0 :Galatasaray
Of of rakibimizi ezdik.Lincoln penaltı kaçırdı 8. dakikada kornerden gola ttılar edu ile üstüne yattılar fb'yi gerçekten ezdik.Taktigim süper işliyor ligde ki ilk yenilgimizi aldık üzgünüz
MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK
Bu resim ve istatistikler herşeyi anlatıyor...
İLK YARI SONUNDA TSL'DE OLUŞAN PUAN DURUMU
Ligde lideriz 4 puan fark war az yok işimizi sıkı tutmalıyız puan kaybı asla yapmamalıyız...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir