Beyler Mercan bu ligi ilk 3te bitirsin bende bişey bilmiyomAdam daha hiçbir iddaalı ekiple maç yapmadı daha önünde Roma İnter Juventus Fiorentina Lazio maçalrı var bakalım ne yapacak?
Güzel gidiyor beyler. İlk 3'te 3ünüz yer alırsınız ama hanginiz kaçıncı olur orası soru işareti.![]()
I'm back...
Mertcan iyi gidiyor, bklım kim durduracak onu.
Bu hafta hepiniz için güzel geçmiş tebrik ederim 3ünüzüde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel gidiyorsunuz gençler...
Milan'ın üstünde kara bulutlar var şimdiden söyleyeyim.Tepe taklak olabilir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beyler şampiyon belli olacam nasıl olsa Milanı kafama takmıyorum
yahu nedir bu milan antipatisi herkes tepetaklak olucak falan diyo aldırma sen mertcan meyve veren ağaç taşlanır bunlar kıskanıyo seni![]()
Mertcan seni içten içe yıkacağız haberin olsun suikast falan da düzenleyebiliriz Milano sokaklarında fazla dolaşma![]()
Forza Mertcan!!! Mertcan kimseye kulak asma asparagas haber bunlar..
Mert gelsin yeni maçlarımızı yapıp sıcak sıcak koyacaz maçalrı ama gelmedi bugün mertcanın düşüşe geçiş günü
Ne şanssız adamsın sen mertcan(benim gibi) 1 kere geliyorlar gol walla üzüldüm![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Üzülme Alican Mert her maçını balla kazanıyor bir kerede puan kaybetsinşanssız bir puan kaybı olmuş Deniz abi.
Bu takımlar Şampiyonlar Liginde güya İtalya'yı temsil edecekler birde.Seneye Juventus Avrupa Kupalarına geri dönsün toparlayacak ülke puanını ..
Mertcan seni kıskansa kıskansa Ahmet Çakar kıskanır![]()
Deniz biraz toparlanmalısın dostum.Mertcan ve Mert ise son maçlarda daha iyi özellikle Mertcan.
![]()
I'm back...
Bklım Mertcan bu huzurevi takımı ile nereye kadar gidecek![]()
Barzagli'ye bakın gol kralı.Emre gerçektende Milan huzurevi takımı daha fazla tutunamaz.
milan götürür bu ligi.takımda barzagli var maçlara 1-0 önde başlıyor zaten![]()
Roma yok ben RomaLıyım .![]()