1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: Yıl 2009 , M.City Uçacak !!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2.YARI BAŞLADI

FTK 2.MAÇ

Galatasaray: 1 - 0 :Gençlerbirliği

Evet güzel bir oyun alınan bir 3 puan

TSL 18.HAFTA

G.Antepspor: 1 - 1 :Galatasaray

Evet firikikten yedik golü hak etmedik of of bırakılan 2 puan war ...

FTK 3.MAÇ

Ç.Rizespor: 2 - 0 :Galatasaray

Evet kötü oynadık 3 puanı alamadık yedek agırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmıstım.

TSL 19.HAFTA

Galatasaray: 3 - 1 :Gençlerbirligi

FTK 4.MAÇ

Galatasaray: 0 - 1 :Bursaspor

FTK'dan elendik özür diliyorum benim hatam bütün grup maçlarına as kadromu dilde yedek kadromu çıkardım

TSL 20.HAFTA

İ.B.B: 3 - 0 :Galatasaray

UTANIYORUM !!!.Benim sucum yok Song,Barusso,Nonda milli takımda,Servet,Lincoln,murat.emre ,ugur h.balta.soldado sakat daha ne yapayım...Quim de yok

TSL 21.HAFTA

Galatasaray: 3 - 1 :Konyaspor

Maçı hak ettik ve aldık..

TSL 22.HAFTA

Galatasaray: 2 - 0 :G.Oftaş

Evet süper oynadık 3puan aldık..

UEFA KUPASI İLK MAÇ

Galatasaray: 1 - 0 :Atl.Madrid

Budur maçı daha çok hakettik istedik ya ne kadar sansızımd dim anda semih i çıkarıp Semih kaya başka defans yok nondayı soktuk gol oldu gol mutluyum süper birşey bu...

NOT: İLK YARININ SONUNDA SDECE 3 gol yiyen galatasaray da quim kaleci,servet,song,ugur,h.balta sakatlanınca bir haller oldu aykut sagolsun geleni alıo gideni alıyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TSL 23.HAFTA

Sivasspor: 2 - 2 :Galatasaray

EVEt takımda herkes mutsuz lincoln kadıköyde penaltıyı kaçırdı takım çöküşe geçti anlamış degilim.Herkes sakatlanıyor of of.
    Sene başındaki yaptıgım taktikle oynamıyorum.Başka yaptım onla oynuyorum çünkü eski taktigimi yayınlamayı düşündüm için son 5 haftaya saklıyorum

UEFA KUPASI 2.MAÇ

Atl.Madrid: 3 - 1 :Galatasaray

1-1 yaptık sonra forlan ı tutamayınca 3-1 ile elendik 2-1 olsa eliyorduk ama biraz daha direnemedik.Uefa macerası erken sona erdi..

TSL 24.HAFTA

Galatasaray: 1 - 0 :Bursaspor

Yeni yaptıgım taktikten memnun kalmadım açıkcası ama yinede 3 puanı almak güzeldi...

TSL 25.HAFTA

Ç.Rizespor: 1 - 1 :Galatasaray

Güzell oynadık öne geçtik 9 kişi kaldık penaltıdan attılar 1-1 oldu anlamıs deilim eski taktigime geri dönecegim galiba

TSL 26.HAFTA

Galatasaray: 2 - 0 :Denizlispor

3 puan aldık ama 3 as futbolcularımı sakatladılar.Denizli'yi kınıyorum bu nasıl futbol anlayısıdır 3 as futbolcumuzu sakatladılar bravo...

Arkadaşlar: Sene başında yaptıgım taktik süperdi sadece 3 gol yemiştim.Ama yayınlıyacagım için taktigi 2. yarı inannın atl madrid maçları hariç hiçbirinde kullanmadım sizce Sene başında yaptıgım süper taktige ger döneyim mi ?
    Last edited by Alicanfmfan : 01.Nisan.2008 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri