Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    sonra da ligtv sesimizi kısıyor deniliyor Batu...

Taraftar kartı muhabbetini felan bilmiyorum fiyatınıda bilmiyorum ama bu bilet olayını G.Bilgiç'de sçylemişti gerçektende büyük bir sorun en iyisi stadı biraz daha genişletsin FB her ne kadar bazı lig maçlarında dolmasada özellikle Avrupa maçlarında taleb çok...

Bir diğer şey ise Aziz Yıldırım'a istifa çekti GFB tribünleri o yüzden dağıtıldı o bölüm... Taraftar gruplarının çok güçlü hale gelmesi tehlikeli bazı zamanlarda Aziz Yıldırım bunu engelledi iyimi yaptı kötü yaptı o tartışılır...

Hatırlatırım bazı taraftar grupları takım başkanlarını bile istifa ettirte biliyor. Beşiktaş Tribünleri Serdar Bilgili'yi nasıl gönderdiği ortada.

Aziz Yıldırım bu taraftar grubu üyeleri kongre üyesi omasınını engellemeye çalışıyor. Kulüp taraftarındır diyor. 90 yaşındaki ile 3 yaşında ki insanındır diyor.

Stad kapasitesi 60bin kişiye yükseltiliyor.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Hatırlatırım bazı taraftar grupları takım başkanlarını bile istifa ettirte biliyor. Beşiktaş Tribünleri Serdar Bilgili'yi nasıl gönderdiği ortada.

Aziz Yıldırım bu taraftar grubu üyeleri kongre üyesi omasınını engellemeye çalışıyor. Kulüp taraftarındır diyor. 90 yaşındaki ile 3 yaşında ki insanındır diyor.

Stad kapasitesi 60bin kişiye yükseltiliyor.
    sadece kapasite mi artıyor yoksa stadın açılıp kapanabilir çatı da yapılıyor mu?ayrıca stad bildiğim kadarıyla 55000 kişilik.stadın kapasitesi artacaksa bunun 5000 olması az değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad'ın üstünü açılır kapanır yapabilmek için Kale Arkası tribünlerinin büyütülmesi gerkiyormuş galiba. Bu yüzden böyle birşey yapılacak. Ayrıca 52.000 seyirci kapasitesi var. 8000 kişi az değil. Zaten kapasite arttırmak için değil, üstünü kapatmak için stadda bu işlem yapılacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    sadece kapasite mi artıyor yoksa stadın açılıp kapanabilir çatı da yapılıyor mu?ayrıca stad bildiğim kadarıyla 55000 kişilik.stadın kapasitesi artacaksa bunun 5000 olması az değil mi?
    Stad tam olarak 51.000 kişilik.
    üstü kapatılıyor ve kapasite net 60-62 Bin arasına çekiliyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye ilginç karşılama!

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea, 2 nisan Çarşamba günü oynanacak olan ilk maç için İstanbul'a geldi.

Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Chelsea'yi Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar karşıladı. İngiliz ekibi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle bir koridor oluşturularak, Chelsea kafilesinin havaalanından doğrudan otobüsüne binmesi sağlandı. Basın mensuplarının da bariyerlerin önüne geçmesi engellendi.

Bu arada Londra ekibi için en büyük süpriz kendilerini karşılamaya gelen bir grup Galatasaray taraftarı oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini karşılayarak, futbolcular için tezahürat yaptılar. Chelsea'da en büyük ilgiyi daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka gördü. Chelsea'li futbolcuların Galatasaray taraftarlarının karşılamasına ve ilgisine oldukça şaşırdıkları görüldü. İngiliz ekibinde Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun yer almadığı öğrenildi.

Chelsea kafilesi havaalanından ayrılarak konaklayacağı Ritz Carlton Oteli'ne geçti.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Vaayy bizimkiler gitmiş he karşılamaya işte TÜRKLER'deki konukseverlik diye ben buna derim:

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence konukseverlik değilde başka birşey o sitte.
    Acaba ne?

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Stad tam olarak 51.000 kişilik.
    üstü kapatılıyor ve kapasite net 60-62 Bin arasına çekiliyor.
    gerçi maçtan iyice uzaklaştım ama bu olay kesin mi?bir de ne zaman başlayıp bitecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayıp çok ayıp.

İçimizdeki Chelsea'lilere selam olsun. Yine sahada futbolumuzu oynayıp cevabımızı vericez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben söyleyeyim.

Herhangi bir yerde herhangi bir zamanda onu düşünen düşünenler her kimler ise ahlaksızdır, ikiyüzlüdür, değersizdir, aramızda da varsa alınsın üzerine ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen devam etsinler Bilmiyorlar ki biz onları takmıyoruz. Sadace +bir güç veriyor bize daha bi motive oLuyoruz. İşte Türklük böyle olur İçimizdeki Chelsea'lılara selam olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İnşaAllah Uğurlamayada giderler...

Hangi yüzle gideceklerse...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Chelsea'ye ilginç karşılama!

Bu arada Londra ekibi için en büyük süpriz kendilerini karşılamaya gelen bir grup Galatasaray taraftarı oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini karşılayarak, futbolcular için tezahürat yaptılar. Chelsea'da en büyük ilgiyi daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka gördü. Chelsea'li futbolcuların Galatasaray taraftarlarının karşılamasına ve ilgisine oldukça şaşırdıkları görüldü. İngiliz ekibinde Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun yer almadığı öğrenildi.

Chelsea kafilesi havaalanından ayrılarak konaklayacağı Ritz Carlton Oteli'ne geçti.

Kaynak : DHA
    Kimse kusura bakmasın gerçi burda bu söylediğimi üzerine alıabilcek kimse olduğunu sanmıyorum.

Bu hayatımda gördüğüm en büyük ezikliktir. Birde özellikle Anelka'ya bağarmışlar buda hayatımda gördüğüm en büyük ikinci ezikliktir!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea tur atlarsa Bide Fener Alayı yapsınlar. Biz Onlar Uefa'da final oynarken omuz omuza maç izleyelim, onlar bize destek yerine köstek olsunlar.

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye bir laf var, ama burada onu malesef göremedik. Sağlık olsun inşallah utandırırız. bunları!!

Bazı arkadaşlarda gelicek buraya yorumlar yapıcak ama onlardan ricam MSN'deki iletileri ile lütfen çelişmesinler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..
    Neron sen yaşıyor muydun yaa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Neron sen yaşıyor muydun yaa
    Ben pek yazamasam da uzaktan takip ediyorum eren Neyse konu dağılmasın şimdi

Carlos Chelsea Maçında Sahada

Fenerbahçe'de Chelsea maçına iki gün kala Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'tan iyi haber geldi.

Sevilla maçında geçirdiği sakatlıktan sonra yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı ve Çarşamba günü oynayabileceğinin mesajını verdi.

Teknik Direktör Zico'nun, kulüp doktoru Piyer Arzuman'la birlikte Roberto Carlos ile bir toplantı yaptığı ve Brezilyalı yıldızın son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Toplantıda Roberto Carlos'un durumunun yarın bir kez daha konuşulmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımana hayat veren Brezilyalı futbolcu Alex, Beşiktaş galibiyetinin Chelsea maçına çok olumlu yansıyacağını söyledi.

Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alex, sözleşmenin bitiminde, şartlarda anlaşma saglanırsa uzun yıllar Sarı-lacivertli takımda kalmak istedigini söyledi.

Bu arada Beşiktaş galibiyetinin ardından Chelsea maçı hazırlıklarına başlyan Sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör Zico, Samandıra tesislerinin kapılarını dış dünyaya kapattı.

Zico'nun Chelsea maçının kadrosuyla kesin kararını henüz vermediği ancak kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine Önder Turacı'yı hazırladıgı belirlendi.

Kaynak: Ligtv
    ..alıntıdır..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Carlos oynayacak zaten, düzelmişti, Chelsea maçı olmasaydı Beşiktaş maçında oynayacaktı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bizim maçta taraftar chelsea forması giyer,Lugano 8işareti yapar,bu olay sonra biz adam olmayız arkadaş...

O Chelsea 5attı GS ye ölsem gidim karşılamam ben...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zico yine Kezman ile çıkarsa hüsrana uğrar. Kezman markaj altında tek forvet oynayabilecek bir adam değil. Semih gibi geriye gelip top alıp onu kanatlara veya Alex'e dağıtacak bir adam da değil.

Sağda Deivid topu ayağında fazla tutma sevdasına kapılmazsa ve bundan önce olduğu gibi yakaladığımız pozisyonlarını değerlendirebilirsek alırız maçı. Yalnız ilginç bir istatistik ŞL ile alakalı: ŞL'nin en çok şut ve isabetli şut atan takımı Chelsea. Bu maçta Volkan'a büyük iş düşecek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Chelsea forması giyen Beşiktaşlılar, Chelsealileri karşılayan G.Saraylılar diye bi genelleme yapmak aslında doğru olmaz. Ama çok büyük bir ayıp olduğu gerçek.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ülkemizde ne kadar çok chelsea taraftarı varmışta haberimiz yokmuş
    Carlos haberi sevindirici.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce nin yenilecegini sanmıyorum. En az berabere biter. Duran toplarda FB erken bir gol bulursa galibiyete koşar. Zico artık Semih in Kezman dan daha üstün bir golcü oldugunu kabul etsin. Alex - Semih cok iyi anlasıyorlar. Zico bunu bir türlü görmek, kabullenmek istemiyor. Semih ilk 11 olmalı...
    Dedigim gibi FB bu mactan yenik ayrılmayacaktır .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Türkiye'de hiç bi yerde bulamadım ben de chelsea resmii sitesine baktım.. İşte O an'ın fotoğrafı

Resim Kaynak: chelseafc.com

--------------------------------

Fenerbahçe resmi sitesi açıklaması:
    Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.

Galatasaray'ın G'si kullanılmamış
    Last edited by Neron_FB : 01.Nisan.2008 at 02:57
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...

Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz

Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Valla bu yapılanlar çok ayıp . Türkiye Ligi sınırları içinde çekişmeye,fanatikliğe tamam ama takımlarımızın yurt dışı maçlarında da bunu sürdürmek son derece yanlış. Fenerbahçe Chelsea'ye yenilse nolacak yani , diğer takımların taraftarlarının başı göğemi erecek ?

Fanatik gazetesindeki yorumlara bakarım senelerdir .Normal hayatta da görüyoruz zaten. Ne zaman bir Avrupa maçı olsa hep rakip takım desteklenir, Beşiktaş'sa Beşiktaş'ın Avrupa'daki kötü sonuçları,Fenerbahçe'nin maçı olduğu zaman Fenerbahçe'nin kötü sonuçları , Galatasaray'ın maçı olunca Galatasaray'ın Avrupa'daki kötü sonuçları malesef yıllardır dile getirilir. Bu bir eziklikten çok egodur , dalga geçerek laf sokarak kendini tatmin etmekten başka birşey değildir. Ama unutulan şey ise bu takımlar Türkiye Cumhuriyeti'nin takımları yani bizim takımlarımızın olduğudur. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı bir Dünya'da yaşarken gidip elin takımlarını karşılamak,desteklemek,formasını sırtına geçirmek acaba ne kazandırıyor bu düşüncedeki insanlara.Tabi bunları dile getirirken de samimi olmak gerekiyor. Sözde değil özde olmalı..

Bütün samimiyetimle söylüyorum şu ligde en sevmediğim takım Fenerbahçe'dir. Ne zaman takım tutmaya başladıysam küçüklüğümden beri Trabzonspor'un ezeli rakibi olarak Fenerbahçe'yi gördüğümden dolayı Fenerbahçe bana her zaman itici gelmiştir. Trabzon'da Fenerbahçe'nin bu kadar çok sevilmemesinin sebebide Lige çıktığımız ilk 15-20 senede hep onlarla çekiştiğimiz içindir. Ama bu çekişme,rekabet,taraftarlık Türkiye sınırları içinde kalmalıdır. Onun için Fenerbahçe'ye Chelsea önünde cani gönülden başarılar diliyorum. Umarım bu turu geçerler. Ayrıca bu başarı sadece Fenerbahçe camiasının değil bütün Türk halkının başarısı olarak görülmelidir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
    Şöylede Bir Düşüncem var;
    Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
    Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
    Şöylede Bir Düşüncem var;
    Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
    Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..
    senin bu dediğini gece yarısı uyumadığın ve uykusuzluktan ne yazdığının farkında olmadığın bir şekilde yazdığını kabul ediyorum...

o zaman uluslararası arenada milli takımlar düzeyinde Türk Milli Takımını desteklemeyeceğinide çıkartıyorum...

Turkey ingilizcede ne demek bilir msn?

"hindi"

Chelsea nin Fener i elediğini düşün ve sonrada İngiliz gazetelerinde atılacak başlıkları...o zaman için sızlamıcak mı?

bu kafa yapın çok yanlış çokkk...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Milli Takımı tabikide Destekliyeceğim, dürütçe Fenerbahçe Türkiye'de En Sevmediğim Takımdır.
    Peki birde Şöyle Düşünelim Fenerbahçe Chelsea'yı Eledi(ki düşük bir ihtimal olarak görüyorum), Türk Medyasını Sende Bende ve burdaki Herkez biliyor,Bir örnek Fenerbahçe Sevilla'yı Eledi Avrupanın Prensi Oldu Bukadar Kolaymı Bu İşler.. Avrupanın Prensi Nedemektir? medaya Çıkan HAberler Kura Çekilmeden Önce Barcelona'yı İstiyoruz.. Bu Nasıl Bir Gazdır Anlıyamıyorum.
    Son Olarak Fenerbahçe Chelsea'yı umarım Eler. Ego Meselesi varki herneyse uzatmaya gerek yok

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...

Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz

Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .
    Nefret edebilirsin ama bunu illa ki alenen belli etmen gerekmez. Moskovalı aslanlar, chelseali aslanlar, interli kartallar...
    sevimsiz geliyor bana çok, ben bizim taraftarımız yapınca da kızıyorum bu olaylara.

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri