Originally Posted by
PesimiSTyLa
3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...
Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz
Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .
Nefret edebilirsin ama bunu illa ki alenen belli etmen gerekmez. Moskovalı aslanlar, chelseali aslanlar, interli kartallar...
sevimsiz geliyor bana çok, ben bizim taraftarımız yapınca da kızıyorum bu olaylara.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !