İlk hazırlık maçımız anlaşma gereği Liverpool yedekleriyle. Maçı 3-1 kaybettik. 2. maçımızda da Sheff Wed’e 1-0 mağlup olduk. Takım yeni taktiğe ve birbirine alışamadı henüz, bu sonuçlar normaldir.

Bu sezon 4-1-3-2 taktiğiyle oynayacağız. Kalabalık ve alan daraltan bir orta saha ile ön plana çıkıp burada sağlayacağımız üstünlük ile kazanmayı düşünüyoruz.

Eğer sakatlık ve cezalar olmazsa düşündüğüm 11 yukarıdaki gibi olacak. Sol bek ve forvet transferi gerçekleştirebilirsek daha da güçlü bir takım oluruz.

Türkiye’de ilk 4 maçımızı güçsüz takımlarla yaptık. Son 2 maçımızı da en güçlüleriyle. Fenerbahçe maçımız da vardı ama Fenerbahçe’nin Avrupa kupası maçı nedeniyle o maç iptal edildi.

Türkiye’de hazırlandığımız için ben gayet keyifliydim. Basın uzun röportaj teklif etmese de maçlarımızı takip ettiler, kısa açıklamalar aldılar. Bu sezon daha yakından takip edeceklermiş Championship’i.

6 maçta 3 galibiyet 1 berabrlik ve 2 mağlubiyet aldık.

Galatasaray maçında ortaya koyduğumuz oyun beni lig için umutlandırdı kaybetmemize rağmen.

Türkiye’de çok güzel bir ortamda hazırlık kampı geçirdik, üstelik kulübe de fazla masraf olmadı. Galatasaray maç için fazla ücret istedi, başkan 2000 yılını da hatırlayıp Galatasaray ile maç yapmak istese de benim ısrarlarım sonucu maçı yaptık.

Bu kampın uğurlu geleceğini düşünüyorum. Yaptığımız maçlardan sonra kafamda düşündüğüm 11’in verimli olabileceği kanısına vardım. Şanssızlık da yaşadık tabi ki, Beckford ve Van Zanten sakatlandılar. Şimdi yoğun bir şekilde forvet transferi düşünüyoruz.