Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 337 sonuç

Konu: Afrika'da Safari

Çok iyi para vermiş yönetim bana Leeds kariyerimde 2.sezon 1.8 M vermişlerdi.Bu parayla iyi bi kadro kuracağını umuyorum. Büyük hedeflerin olsun çünkü championship'teki kötü takım sayısı iyi takım sayısından fazla.İyi bi kadroyla direk bile çıkablrsn Premier Lige(Ben son hafta direk çıkmıştım ilk sezonda)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Başarılar serbest oyunculara yönelebilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tatilimi Türkiye’de geçirdikten sonra transfer çalışmalarına başladım. Öncelikle takımda düşünmediğim ve ilk sezon huzursuzluk çıkaran oyuncularla yollarımızı ayırdık. Satabildiklerimizi sattık, bazılarını da bedava bıraktık.

Alınacak oyuncular konusunda ise önem sırasına göre transferleri gerçekleştirdim. Şu çalışma izni sorunu nedeniyle çok sayıda yetenekli genç oyuncuları kadromuza katamadık.

Başkan’ın ilk sezonda alınan beklenmedik başarının ardından, finansın da iyi olması nedeniyle verdiği 8 milyon doları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorduk.

Sağ beke İrlanda’dan bir oyuncu transfer ettik. Bu sezon başarılı olursa takımda kalıcı olur;

Yaşlı ama tecrübesiyle bize çok şey katacağını düşündüğüm Edgar Davids’i kadromuza kattık;

Bu sezon taktikte değişiklik yapıp daha güçlü orta saha düşündüğüm için bu bölgeye çok oyuncu transfer ettik. Sedlak’da bunlardan bir tanesi;

Reading takımından Gunnarsson. Yavaş bir oyuncu olması dezavantajı;

Geleceğe yatırım olarak Juventus’tan aldığımız defans oyuncusu. İtalya’dan kötü defans çıkmaz diyerek transfer ettik.

Rusya’dan transfer ettiğimiz orta saha oyuncumuz. Belki de en önemli transferimiz diyebilirim;

Michalik’in saçma sapan hatalarına bu sene de katlanmak istemediğim için onun yerine aldığımız bir defans oyuncusu Tall;

Leto’yu yine kiraladık, İnsua’yı bu sene vermedi Liverpool. Beckford’un sakatlanması nedeniyle forvet almayı düşünüyorum. Sol bek transferi de gerçekleştirebiliriz. Taraftarımıza sürpriz yapmak için uğraşıyoruz, inşallah gerçekleştirebiliriz…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkancım Harikasın. ÖzeLLikLe Çek Lerin Yeni Tomas Rosickys i MicoLa yı aLman beni daha da mutLu etti.

BaşarıLar
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Serkan'ım defansı komple yenilemişin sen. Defans revizyonuna gitmişin ama aldığın adamların özellikleri gerçekten çok iyi. umarım uyum sorunları olmaz ve üstün performans gösterirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ooo Seko yaşlı kurt Davids'i almışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Serkan abi Davids süper olmuş bu transferle bu sezon ligde üst sıralarda yer alabilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Micola'yı senin tavsiyen üzerine almıştım Hayrettin abi. Geçen sezon tek forvet oynadığım için kanatta kullandım ve yeteneklerini pek sergileyemedi. Şimdi çift forvete döndüm, umarım çok başarılı olacaktır.

Defansta ise sol tarafa da takviye yaparsak çok iyi olacak. Michalik'i 3,3 milyon dolara Murcia'ya sattım bu arada.

Hazırlık kampını Türkiye'de geçireceğiz. 2 maç İngiltere'de yaptıktan sonra Türkiye'ye geçeceğiz ve lig başlayana kadar burada kalacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hazırlık kampı hangi takımlarla olacak abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk hazırlık maçımız anlaşma gereği Liverpool yedekleriyle. Maçı 3-1 kaybettik. 2. maçımızda da Sheff Wed’e 1-0 mağlup olduk. Takım yeni taktiğe ve birbirine alışamadı henüz, bu sonuçlar normaldir.

Bu sezon 4-1-3-2 taktiğiyle oynayacağız. Kalabalık ve alan daraltan bir orta saha ile ön plana çıkıp burada sağlayacağımız üstünlük ile kazanmayı düşünüyoruz.

Eğer sakatlık ve cezalar olmazsa düşündüğüm 11 yukarıdaki gibi olacak. Sol bek ve forvet transferi gerçekleştirebilirsek daha da güçlü bir takım oluruz.

Türkiye’de ilk 4 maçımızı güçsüz takımlarla yaptık. Son 2 maçımızı da en güçlüleriyle. Fenerbahçe maçımız da vardı ama Fenerbahçe’nin Avrupa kupası maçı nedeniyle o maç iptal edildi.

Türkiye’de hazırlandığımız için ben gayet keyifliydim. Basın uzun röportaj teklif etmese de maçlarımızı takip ettiler, kısa açıklamalar aldılar. Bu sezon daha yakından takip edeceklermiş Championship’i.

6 maçta 3 galibiyet 1 berabrlik ve 2 mağlubiyet aldık.

Galatasaray maçında ortaya koyduğumuz oyun beni lig için umutlandırdı kaybetmemize rağmen.

Türkiye’de çok güzel bir ortamda hazırlık kampı geçirdik, üstelik kulübe de fazla masraf olmadı. Galatasaray maç için fazla ücret istedi, başkan 2000 yılını da hatırlayıp Galatasaray ile maç yapmak istese de benim ısrarlarım sonucu maçı yaptık.

Bu kampın uğurlu geleceğini düşünüyorum. Yaptığımız maçlardan sonra kafamda düşündüğüm 11’in verimli olabileceği kanısına vardım. Şanssızlık da yaşadık tabi ki, Beckford ve Van Zanten sakatlandılar. Şimdi yoğun bir şekilde forvet transferi düşünüyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Serkan abi Türkiye'de gayet güzel bir hazırlık kampı geçirmişsin ligi bekliyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla süper olmuş championship te başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi transferler falan gayet yerinde merakla bekliyorum ligi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ahh nerden nereye... 2000 de UEFA yarıfinali şimdi 2. lig klubüsün hazırlık maçı..neyse premierleague e çıkarsın umarım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tomas MicoLa yı bende kanatta denemiştim ama verim aLamadım pek. Ama haLa oynatıyorum, yetenekLi ne zaman ne yapacağı beLLi oLmuyor. Forvette ise gerçekten çok iyi performans sergiLiyor.

Birde CarLise den Joe Garner a bakmanı tavsiye ederim. Süper bir oyuncu oLuyor ve sana çok yararLı oLacaktır Serkancım.

ilk yıl çok iyi gitmişsin gerçekten tebrik ederim hikaye de çok güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İlk yılında harika bir sezon geçirmisşin abiTransferlerin de güzel.Yeni gelcek 2 oyuncuyu bekliyoruz sabırsızlıkla

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tomas MicoLa yı bende kanatta denemiştim ama verim aLamadım pek. Ama haLa oynatıyorum, yetenekLi ne zaman ne yapacağı beLLi oLmuyor. Forvette ise gerçekten çok iyi performans sergiLiyor.

Birde CarLise den Joe Garner a bakmanı tavsiye ederim. Süper bir oyuncu oLuyor ve sana çok yararLı oLacaktır Serkancım.
    Listemizdeydi kendisi ve onu da takımımıza kattık abi.

Birçok yıldız oyuncu transfer listemizdeydi, kulüpleriyle de anlaştık fakat daha düşük bir ligde oynamak istemedikleri için teklifimizi kabul etmediler. Şimdi bu sezon Premier Lig’e çıkıp o oyuncuları transfer etmek için mücadele edeceğiz.

Liverpool’dan Leto’yu kiraladıktan sonra Beckford’un yokluğunda hemen bir forvet transferi gerçekleştirdik. Daha 17 yaşında ve fiziksel özelliklerini geliştirebilirse çok faydalı olacak. Bu dönemde çıktığı 2 maçta 2 gol atarak bize 2 galibiyet kazandırdı;

Liverpool’dan 1 forvet ve 1 defans oyuncusu daha kiraladık. Nemeth ve Jack Hobbs;

Forvet transferine doymuyoruz. Joe Garner’de artık Leeds adına forma giyecek.

Ve sıkıntılı olduğumuz sol bek mevkisine de biraz paraya kıyıp Marcus Williams’ı alıyoruz. Umarım verdiğimiz paranın karşılığını alabiliriz ondan.

Biri kupa maçı olan ilk 4 maçımızı 1-0lık skorlarla kazandık. Sonrasında çöküş başladı, anladım ki çok defansif oynamamalıyız. Milli Maçlar arasında takıma yeni taktiği oturtmaya çalışacağım. Geçen sezon denemiştim 4-3-1-2’yi ama o zaman ki oyuncu yapımıza uymamıştı. Şimdi orta 3’lüde oynayabilecek kuvvetli oyuncularımız mevcut.

Ligde daha yukarıdan kopmadık, mücadelemiz sürüyor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aldığın genç adamlar hep yavaş Serkancığım. Yerinde olsam öncelikli olarak hıza dikkat ederim. Tabii bu oynattığın takım taktiğine de bağlı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün akşam Swansea iLe Ligi 117 puanLa bitirdim Serkancım.

Tavsiyem ne oLursa oLsun, atak oyundan taviz vermemek oLsun. Rakip takımLarda sana kafa tutacak oyuncuLar çok az. SürekLi hücum anLayışı iLe oynar isen sürekLi kazanacaksın. Anca kaza puanLarı kaybedersin
    Last edited by eXcitinG : 05.Nisan.2008 at 15:40 Reason: vermek-vermemek olarak değiştirildi:D

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hızlı oyuncular 11'de var İlhan. Zorlandığımız maçlarda oyunu rakip sahaya yıktığımızda kilidi açacak oyuncuları almaya çalıştım. Liverpool'dan gelen defans oyuncusunu da kadroya genişlik katsın diye aldım. 11'de oynatmayı düşünmüyorum.

Evet abi daha atak bir anlayışa döndük, zaten oldum olası defans yapmayı becerememişimdir, yediğimden fazlasını atayım felsefesi ile oynayacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni taktiğimizle ilk maçımızda 3 puana ulaştık. Maç 0-0 devam ederken uzun süren sakatlığı atlatan Beckford bu sezon ilk maçına çıktı.

Basında yaptığımız taktik değişikliği ve bunun ardından aldığımız galibiyet haberi çıktı. Bu taktikte en güvendiğim oyuncu Micola ve onun yedeği durumunda bulunan İonescu.

Kornerden yediğimiz 2 gol ve kaybettiğimiz 2 puan.

Bristol maçında takımımız coşuyor. Geçen sene Michalik ile kornerlerden etkili oluyorduk bu sene de Tall bu görevi üstlendi. Sonradan oyuna giren İonescu’nun performansı beni sevindirdi.

Kupa maçında zorlansak da uzatma dakikalarında bulduğumuz golle kazanmayı bildik. 4. turda rakibimiz West Ham.

Evimizde yine beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Maçtan sonra soyunma odasında çok sert konuştum ve bazı oyuncularım bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Evimizde puan kaybına asla tahammül edemem.

Geçen maçta fırçayı yiyen oyuncularımla barıştığımız maç oldu. Ionescu’nun erken attığı 2 golle rahatladık. 3-0’ı yakaladıktan sonra Borin 2. sarıdan atıldı ve 10 kişi kaldık. Çok amatörce bir hareket yaptı.

Devre arasına girdiğimizde onu soyunma odasında üzgün bir halde buldum. Daha genç olduğunu, yolun başında olduğunu söyledim ona. Bu tür gelişmeler senin tecrübe kazanmanı sağlayacak, sen her şartta benim 11’imde yer alacaksın dedim.

O’nun moralini biraz düzelttikten sonra bir daha böyle saçma şekilde atılmaması gerektiğini sert bir dille söyledim. Onunla uğraşırken takıma vakit ayıramadım, 2. devreye herhangi bir değişiklik yapmadan başladık.

55. dakikada golü yedikten sonra oyuna müdahale ettim ve 3’lü defansa döndük. Kafamda bunu denemek vardı ama bir türlü fırsat bulamıyordum. Kalan dakikalarda 1 kişi eksik olmamıza rağmen 3 gol daha bulduk ve maçı 6-1 kazandık.

3 asist yapıp 2 de gol atan Ionescu maçın yıldızı oldu. Maçtan sonra uzatılan mikrofonlara; “ Bana güvenip forma veren hocama çok teşekkür ederim. O’nun güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutluyum, performansımı arttırarak devam ettireceğim.” dedi.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lige ilk haftalarda iyi başlamış olsanda sonra düşüş yaşamışsın Serkan abi liderle aranda sadece 8 puan fark var kapatabileceğine inanıyorum.Bu mesajı güncellemeden önce yazmıştım Serkan abi.

Taktiği değiştirdikten sonra genelde iyi sonuçlar almışsın abi umarım böyle devam edersin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kendi sahanda kaybettiğin puanLarı sezon sonu çok arayabiLirsin serkancım. Onun için fırça tam zamanında geLmiş ve takımda toparLanmış..

MicoLa oLdukça iyi oynuyor gördüğüm kadarı iLe.

Hadi bakaLım seriye devam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Farklı galibiyetlere devam. Deplasmanda Leicester’e 5 gol atıyoruz. Takım artık kendini buldu, uzun bir seri yakalarsak çok iyi olacak.

Hayrettin abi Micola bizi bu maçta kurtarıyor. Maç 1-1 devam ederken çok güzel bir gol atıyor ve fazla etkili olamadığımız bir maçta bize 3 puanı getiren oyuncu oluyor.

Micola bu golle gol sayısını 5’e yükseltiyor.

Barnsley deplasmanında sahneye yine İonescu çıkıyor. Yaptığı kıvrak hareketlerin ardından attığı 2 golle maçın bizim adımıza rahat geçmesini sağladı. Son 5 dakikada yaşanan konsantrasyon kaybı nedeniyle 2 gol yedik.

Geçtiğimiz sezon sadece 30 bin dolara aldığımız İonescu’nun değeri şu anda 1 milyon doları geçmiş durumda.

Ligde 4. sıraya yerleştik. Middlesbrough’u yakalamak zor olacak muhtemelen ama 2. olmak imkansız değil.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

takımda istikrarsızlık var bu durumu düzeltince işler yoluna girecektir umarım 6-1 lik galibiyetle çıkışa geçersin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Serkan'cım bence gayet iyi gidiyorsun. taktiğini de artık bulduğunu düşünüyorum. yolun açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi tebrik ederim seri yakalamışsın bence 4 puanlık farkı kolaylıkla kapatabilirsin ama Middesbrough'yu yakalaman baya zor abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Leeds’den Büyük Zafer

Lig Kupası 4. Tur maçınd evimizde Premiership’den West Ham ile karşılaştık. Başa baş geçen mücadele beni mutlu etti.

Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 eşitlikle sonuçlandı. West Ham ataklarını sıklaştırsa da bunları savunmakta başarılı olduk ve uzatmalarda da eşitlik bozulmadı.

İonescu bu büyük maçı kaldıramadı. Yine de bir şeyler yapabilir diye oyunda tuttum onu. Geçen maçta sakatlık geçiren Micola yedek başladı ve uzatma dakikalarında onu oyuna aldım.

Çok heyecanlı geçen penaltı atışları sonucunda 5-4 karşılaşmayı kazanarak tur atlayan taraf olduk. Çeyrek Finalde rakibimiz Aston Villa. Yine evimizde oynayacağız.

Adeta Ekim ayına damga vurduk. İonescu performansıyla Ekim ayının en değerli oyuncusu olurken, Micola en değerli genç oyuncu ödülünü aldı. Kovba’nın Liecster ağlarına attığı gol de yine ayın golü seçildi ve ben de ayın menajeri ödülünü aldım.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sayiden çok güzel bir kariyer ama ilginç olan ben oynarken hiç bu kadar kelepir oyuncular bulamıyorum çok lig açmıyorum ondan dolayı mı sizce

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri