Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.
Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)
Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.
Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..
Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..