1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

yorumlarda ve televizyonlarda izlediğim ve okuduğum yorumlar fenerlilerin biraz chelseayi küçümsediklerin görüyorum.fenerbahçe 8 şampiyonlar ligi maçı yaptı ve en güçlü orta sahaya sahip olan chelsea ile oynuyo biraz chelsea ye saygı lütfen geçen seneki ve evvelki senelerin o chelsea olsaydı vah anam yandık gibi laflar olacaktı.maçtan önce avram grantın yüzünde sinsi bir gülümseme vardı beni böyle hafife alın der gibi bütün yorumları okumuştur duymuştur o ne yapacağını bilir.
    sevilla maçından önce hatırlayın sevillalılar nasıl seviniyodu fener çıktı diye hafifftende küçümsüyorlardı sonuçta fener eze eze yendi sevillayı aynı şeyi sevilla bize yaptı biz chelseaye yapmayalım sonuçya bu chelsea...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin buraya kadar gelmesi önemli bir başarıdır. Hem kendi tarihi açısından hemde uzun süredir Şampiyonlar liginde başarı alamamız anlamında önemliydi. Bugün artık kendine daha güvenli bir Fenerbahçe olacak sahada. Sevilla'yı geçerse kupaya kadar gider diye düşünüyordum ve Fenerbahçe'nin finale kadar gideceğini düşünüyorum. Şunu hatırlarım. Galatasaray Uefa kupasında ilerlerken bu maçta yenilecek, bu maçta yenilecek, bu maçta geçemez olur canım derken kupayı kaldırdı. Aynı durum Fenerbahçe içinde gerçekleşebilir.

Maç yorumuna gelirsem. Chelsea mahalle takımı değil. Kadıköyde gol atar dediğimde sanırım buna şaşan olmaz. Fenerbahçe gol yesede 2-0 geriye düşsede aynen Sevilla maçı gibi oyundan kopmaz, disiplinli devam ederse maçı çevirecek güce sahiptir.

Son olarak önemli bir noktaya değinmeliyim. Aşağıdaki formada bize göre sağ kısımda ki ambleme bakmanızı tavsiye ederim. Türkiye'yi neden ilgilendirdiğini ayrı gayrı olmadığını daha rahat anlayabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    yorumlarda ve televizyonlarda izlediğim ve okuduğum yorumlar fenerlilerin biraz chelseayi küçümsediklerin görüyorum.fenerbahçe 8 şampiyonlar ligi maçı yaptı ve en güçlü orta sahaya sahip olan chelsea ile oynuyo biraz chelsea ye saygı lütfen geçen seneki ve evvelki senelerin o chelsea olsaydı vah anam yandık gibi laflar olacaktı.maçtan önce avram grantın yüzünde sinsi bir gülümseme vardı beni böyle hafife alın der gibi bütün yorumları okumuştur duymuştur o ne yapacağını bilir.
    sevilla maçından önce hatırlayın sevillalılar nasıl seviniyodu fener çıktı diye hafifftende küçümsüyorlardı sonuçta fener eze eze yendi sevillayı aynı şeyi sevilla bize yaptı biz chelseaye yapmayalım sonuçya bu chelsea...
    yok yahu burda kimse onları küçümseyemez sadece herkesin içinde buraya kadar geldik bizde çok güçlüyüz hissi var ayrıca Avram Grant'ın bizim foruma takıldığını sanmıyorum.(Aramızda casus yok demi)

bu arada maçın başlamasına az bir süre kaldı ama bende niyese hiç heyecan yok geçen BJK maçında acayip heyecanlıydım o maçtada da ilk 15 dk oynadığımız oyunu görünce hiç heyecan kalmamıştı acaba gene öyle kazanacakmıyız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bireysel performanslar önplana çıkacak umarım sürpriz ve erke nbir gol yemeyiz hatta maç boyunca gol yemeyiz.Carlos oynayamayacak ama bence ne olursa olsun yedeklerde bulunmalı onun saha içinde bulunması bile diğer oyuncularımız üzerinde etki yaratabilir.Oyuna girmeyecek bir Ali Bilgin yerine yine oyuna girmeyecek Carlos'u tercih ederim hatta Appiah'da gelebilir .Korner ve serbest vuruşlara dikkat etmeliyiz Terry sakatlığında sonra artık eskisi kadar hakim değil hava toplarına ama yinede belli olmaz.Ben haftasonu derbide olmayan Deivid'den iyi şeyler bekliyorum.Dribling yapabilen biri eğer iyi adam eksiltirse Kezman pozisyon bulabilir.

Mesaj Yetkileri