Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Kartal Yabancı Hakem İstiyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Kartal Yabancı Hakem İstiyor!!!

Hatalı düdüklerden şikayetçi olmayan kulüp bulunmadığını söyleyen yönetici Deriş, 'Kalan maçlar için Avrupa'dan hakem getirilsin' dedi.
    2.4.2008

‘Hatalar ayyuka çıktı’
    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bülent Deriş, Turkcell Süper Lig’de sezonun bitimine 6 hafta kaldığını belirterek, bu kritik maçlar için Avrupa’dan hakem getirilmesi gerektiğini söyledi. “Ligde hakemlerden yana şikayetçi olmayan bir tek kulüp bile yok. Özellikle de Beşiktaş aleyhine yapılan hataların, çalınan kasıtlı düdüklerin bu kadar ayyuka çıktığı bir dönemde hakemlere karış sevgi ile yaklaşmamızı kimse beklemesin” diyen Bülent Deriş, daha sonra görüşlerini şöyle sürdürdü:
    ‘Yüzleşmek şart oldu’
    “Kulübümüzü temsilen Federasyon’da bulunan üyelerimiz başta olmak üzere, sayın Hasan Doğan’ın bu konuyu gündemlerine almasını istiyoruz. Her maçımızdan sonra hakemleri konuşuyoruz. Oturup gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’nde, haritada yerini bile bulamadığımız ülkelerin hakemlerine görev verilirken, neden bir Türk hakemi yok? Hadi diyelim bizler duygusal davranıyoruz, FIFA ve UEFA da bizim gibi duygusal mı!”
    Orhan YILDIRIM
    Kaynek:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Böyle bir anlayışa karşıyım. Kulüplerimiz Avrupa takımları gibi gelişemiyor. Bigün bir yöneticinin veya yönetim kurulu üyesinin "ben gideyim, beceremiyorum takımın yıllarını çaldım. Yerime yabancı birisi gelsin" dediğini duymadım. Ayrıca madem hakemlerimizin Avrupa'da maç yönetememesi bizim içimize dert olmuşken, dışarıdan gelecek bir hakemin Türk hakemliğine vereceği zarar kimse düşünmüyor. Nasıl alt yapı olmadığı için genç yetenekler çıkaramıyorsak hakemliğinde alt yapısı olmadığı için hakem konusunda da sıkıntı çekiyoruz.

Böyle bir açıklama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Böyle bir açıklama gelmemişse dahi bu tarz bir fikre karşı düşüncemi belirttim.

yermi ya yabancı hakem getirseler nasıl yicekler haklarımızı...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şampiyonlar Liginde yabancı hakemler vardı ?

Yabancı hakem isteyeceklerine öncelikle defansa sağlam bir yabancı stoper , her iki kanatada adam gibi yabancı bek oyuncu lazım . Herşeyide hakemlerde aramayalım. Kulubün başınada yabancı bir başkan mı getirecekler , Demirören'in yaptıkları ortada.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezon başında haksız yere çaLınan düdükLerLe giden 8 puanın hesabını kim vericek. ??

O zamanda bağıra bağıra söyLedim. ÖyLe bir sezon oLur, son haftaLara bütün takımLar potaya girerken bu puan kayıpLarının hesabını kim vericek diye. Aha işte ne oLdu. Eğer o 8 puan oLsaydı şimdi nereLerde oLurduk bir düşünsünLer bakaLım. HakLımıyız, haksızmıyız...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Şampiyonlar Liginde yabancı hakemler vardı ?

Yabancı hakem isteyeceklerine öncelikle defansa sağlam bir yabancı stoper , her iki kanatada adam gibi yabancı bek oyuncu lazım . Herşeyide hakemlerde aramayalım. Kulubün başınada yabancı bir başkan mı getirecekler , Demirören'in yaptıkları ortada.

OLaya öyLe bakmamak gerek. Orda aLdığımız sonuçLarın hangisinde hakem faktörü ön pLandaydı ? Ligde hangi maçLarda hakem faktörü vardı. Sezon başında adam bağıra bağıra goL atıyor vermiyor. Bağıra bağıra penaLtı var penaLtı vermiyor. OLay ŞampiyonLar Ligi vs biLmem ne başarısızLık değiLdir.

Şu anda o sezon başında ki puanLar oLsaydı nasıL konuşuyor oLacaktık Beşiktaş ı ? Ligin zirvesinde 5 puan önde oLacaktı. O zaman da bu savunma vs oLayLarı geLecekmiydi gündeme.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir de bu şekilde denemek lazım Çok mu zor yani ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarısız kuluplerin bahanesi bi ara galatasaray fenerbahce ağlanıyordu şimdidebeşiktaş seneye bakalım kim?Ayrıca yabancı hakemlerin hata bizim hakemlerden daha iyi olduğuna inanmıyorum..Onlarda hatalı kararlar veriyorlar..Mesela nobre belki daha önceden elle goller atmasaydı orda golü verilecekti..Lehine olunca konuşan yok..Fenerbahce maçının kaybedilmesini hakeme bağlanıyorsa sadece gülüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya eğer böyle birşey varsa , hakemler bile bile kasıtlı olarak Beşiktaş'ı katlediyorlarsa o zaman Beşiktaş futbol takımıda daha çok kenetlenecek ve daha hırslı olacak. Sadece rakibi değil hakemide yenecek . Örneğin son 2 maçta Belediye ve Fenerbahçe maçında Beşiktaş'ın nasıl hakkı yenmiş anlamıyorum. Gol attılarda ofsayt diyemi vermediler ? Yada rakibe uyduruktan 2-3 penaltımı verdiler ? Sonuçta bu hakemler kötü niyetlide olsa Beşiktaş'a karşı sahada Beşiktaş'lı oyuncular var. Hakem bir yere kadar. Ha sen 2-3 gol atarsın hakem vermez, penaltılarını vermez, rakibe uyduruktan penaltı verir tamam derim hakemler Beşiktaş'ı katlediyorlar. Ama sen defansında Baki,Gordon gibi adamları oynatıp , hatta maça 4 defans ,6 ofansif oyuncuyla çıkarsan , kendi sahanda Fenerbahçe'ye karşı golü kontradan bulursan ee insaf ama hep hakemler mi suçludur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son 2 maçla ilgili hakeme ağlanan yok gibi ?

Ha bu hakemlerin hata yapmadığı anlamına da gelmez.Yapmış olabilirler ama bu mağlubiyetleri hakeme bağlamıyoruz.Hayrettin abinin de dediği gibi sezon başındaki puanlardan/hatalardan bahsediyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

penaltılarını vermez

FB maçında vermediler...
    Ankaraspor maçındada vermedi hakem (penaltı değildi ama yan hakem penaltı verdi, İBB maçında yan hakeme uyan hakem neden burda uymadı bize gelincemi oluyor bu yoksa)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Para'yi o zaman BJK versin, zaten adamlar parayi nereye harcayacaz diye düsünüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçma. Yabancı hakemler hiç mi hata yapmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok saçma sanki yabancı hakemler hatasız onlarda her maç birçok hata yapıyor ancak her yenilgide öne sürülmüyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkes hesap sorabiLir. Herkese haksızLık var. Ama biz daha sezon başından beri bunu söyLüyoruz.

Sadece soruyorum ki, herkese verin hadi hesabını nasıL vereceksiniz ? Veremezsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Besiktasa diego lugano'yu ve edu dracena'yi verelim sampiyon olurlar!
    sivasda baki ile zan'i alsin ilk 4e olmazdi...

mesaj gayet net

sizde hakemlere zamanında şerefsizler (!) hakkımızı çaldı demeseydiniz burda olamazdınız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    Besiktasa diego lugano'yu ve edu dracena'yi verelim sampiyon olurlar!
    sivasda baki ile zan'i alsin ilk 4e olmazdi...

mesaj gayet net

Biz ne diyoruz arkadaşım sen ne diyorsun. AsıL bizim mesajımız gayet net

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Federasyon istifa, elle gol atmamizi ragmen az kalsin kazanamiyoduk diye elestirenlerde vardi.. mesaj gayet belli..

edit?
    Last edited by YusufT : 02.Nisan.2008 at 16:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş adam gibi top oynasa hakemle falan işi olmadan maçları kazanır zaten.Ama Bjk şu ana kadar 2-3 maç dısında hiç bir maçta iyi oynamadı.Burda suç hakemlerde değil, kendi takımının başkanı ve oyuncularında aranmalıdır.

Bu olaylar senelerdir yasaniyor,ama bizim kulüplerin zihniyeti belli,olay kendisine sicramayinca gül gibi yasiyorlar.Ama kendilerine bir hata yapildimi,canlari yandiginda veryansina getiriliyorlar,Türkiyede kaos ortami olusturuyorlar.

Beklesinler,gelir gelir yabanci hakem.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Beşiktaş adam gibi top oynasa hakemle falan işi olmadan maçları kazanır zaten.Ama Bjk şu ana kadar 2-3 maç dısında hiç bir maçta iyi oynamadı.Burda suç hakemlerde değil, kendi takımının başkanı ve oyuncularında aranmalıdır.
    bunun adı emek hırsızlığıdır tamam iyi oynamıyoruz ama bu hakemlerin bizim alehimize yaptığı hataları haklımı gösterir kötü oynuyoruz diye hakemlerin hata yapması normalmi ? BJK adam gibi top oynamıyor penaltı vermiyelim bunlara en son ne zaman penaltı attığımızı hatırlamıyorum ya S.Özkan kart istiyor diye hakem sarı kart veriyor ya SKANDAL resmen dünyada yok böyle bir şey al sivas maçında ama boşver nasılsa biz kötü oynyoruz o yüzden sarı kartıda hakediyoruz...

Ağlamayana emzik yok bu ligde...

Mesela ŞL de 8-0 yenildik o maçlarda hakem dedikmi hayır doğru dürüst yenilelim bir kerede işin içinde hakem olmasın 8-0 olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı konusunu hiç açmayalım bence.Bu konuda en çok canı yanan takım tartışmasız Fenerbahce'dir.Serdar'a verilen sarı kart bana göre de haksızdı.Nedense hakemler büyük maçlarda çok fazla otorite uygulama düşüncesiyle böyle saçma kartlar verebiliyor.Aynısı Galatasaray kupa maçında bizede olmuştu,Deivid'e sar kart göster dediği için kart vermişti hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ayrıca böyle İstanbul takımları gibi arkasında medyası,basını,güçlü yönetimleri olan takımlar hakemlerden dert yanıyorsa o zaman Anadolu Takımlarının vay haline..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sarı kart isyen futbolcuya sarı kart veriliyor kural böyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok güzel bir düşünce ama artık çok geç!Bu zamana kadar yenilen haklarımızın hesabını kim verecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Onucum konuyla alakası yok ama G.Saray'ın en son maçında Lincoln'de hakemden kart istemişti ama o sarı kart görmedi diye hatırlıyorum Neyse...

kuralmı böyle daha dün bir maç özeti izledim galiba Arjantin ligindeydi aynı olay oldu adama vermediler sarı kart ?

İki ülkeden birinde kuralları bilmiyorlar heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Onucum konuyla alakası yok ama G.Saray'ın en son maçında Lincoln'de hakemden kart istemişti ama o sarı kart görmedi diye hatırlıyorum Neyse...
    aaaa Abi ben sana demedimmi olmaz ya üzerinde siyah-beyaz forma olan her zaman suçludur...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 02.Nisan.2008 at 16:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece bjk ye özgü olmuyo her takıma karsı hakem hataları veriliyor. bjk ye özgü birsey degil. bunun için de TR liginde yabancı hakem fikri sacma geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sacma. Her takim nasibini aliyor kotu hakem kararlarindan, BJK yonetimi baska yerlere cekmeye calisiyo ilgiyi, yane BJK nin oynadigi kotu futbolu dusunmesin millet ve sadece kotu hakemligi elestirsinler.

BJK nin taraftarina uzuluyorum, bana gore en iyi taraftar grubu onlarda " CAR$I" . Fenerbahcede boyle bi grup olsa her sene ligi 15 puan farkla 1ci bitirir. BJK yonetiminde acilen bazi seylerin degismesi lazim, paralari iyi harcamalari lazim.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri