1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid uzun şutu iyi atıyor ama 17 abartı hala görüşümün arkasındayım..Gerard ve lampardın bile uzun şut 17 iken..Son mesajım tartışma yaratmak istemiyorum size göre öyle olabilir bana görede böyle..F.bahçe alyhine bi şey söylenincve herkes kutsal ittifak kuruyo çünkü..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Deivid uzun şutu iyi atıyor ama 17 abartı hala görüşümün arkasındayım..Gerard ve lampardın bile uzun şut 17 iken..Son mesajım tartışma yaratmak istemiyorum size göre öyle olabilir bana görede böyle..F.bahçe alyhine bi şey söylenincve herkes kutsal ittifak kuruyo çünkü..

onuralp kardeşim lisede sınırfında yaptığın tmuhabetleri buraya taşımamanı rica ederim..kimsenin ittifak mittifak kurduğu yok..diğer takımların forumlarına bakıyorum sakin sakin tartışıyoruz fenerbahçe forumunda bir sürü slinen mesaj vs...sakin olun arkadaşlar..ya..

ne ittifakı burada herkes fikrini söylüyor..çocukluk yapma...olgun tavır takın...tamammı sevgili dostum...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Gerard ve Lampard cok deniyor, az atiyor.

Deivid az deniyor, az atiyor.

Bence aksine Deivid'in uzun sutlarinin yuksek olmasi, Gerard ve Lampard'in dusuk olmasi daha mantikli..

Uzun sutlar ozelligi, uzaktan vurulan sutlarin isabetliligi oldugunu goz onunde bulundurursak, dogru olan da bu..

Mesaj Yetkileri