Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar(saçma sapan yorum yapana sözüm) ilhan kardeşin ilk olarak buraya taktik koyma gibi bir mecrubiyeti yok sanırım.adam uğraşıyo didiniyo ve beğenirsiniz beğemezsiniz ki bence mükemmele yakın bi taktik(total dominasyon) yaratmış..ister deneyin ister denemeyin ama lütfen emek verilmiş bi taktiğe böyle sallamayın..ben denedim ve kendime göre bi eksiklik gördüm kendi takımıma göre ufak bi değişiklike harika sonuçlar almaya başladım..taktik her takıma cuk oturacak diye bişey yok..lütfen birazda kendiniz yaratmaya çalışın..ilhan kardeş taktik için tekrar teşekkür..oyun çok iyi gidiyo bu arada..herkese eğlenceli fm'ler..bol şans...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaancığım yapma lütfen, Fener bugün Chelsea'yi yendi, Fener ile UEFA'yı almak bazılarına göre başarı değildir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İtiraf edeyim 8.02'de yaptığım tüm taktikler Total Dominasyon'un editidir.

Ne yaptıysam bu dizilimdeki orta sahanın yaptığı gibi paslaşmaları sağlayamadım.Bende bu taktiği koyuyorum takımıma daha sonra heryerini editliyorum.İstediğim orta sahada bol bol pas yapmak.Bunu da sonunda elde ediyorum.Dizlimi değiştiriyorum komutları değiştiriyorum kendi taktiğimi yaratıyorum.Ancak taktiğimin altında yatan ana kaynak da galiba İlhan'ın Total Dominasyon'u oluyor

Ben böyle bir paslaşma taktiği daha görmedim Her fırsatta söylüyorum.Yeniden teşekkürler İlhancım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet bir keresinde şahit oldum ortasahadaki adamlar maç içerisinde 110'lara vuran pas sayısıyla oynadılar. 100'e yakınıda isabetli pas.

Ayrıca bu taktik her takımda başarılı olabilecek diye bir şey yoktur. FM 07 deki gibi pivot oyuncu seçmekle olmuyor bu işler. Bu taktik ortasahada dayanıklı güçlü oyuncular istiyor. + oyuncu komutlarını kendi takımına göre ayarlamış peluk arkadaşımız. Burayada onu koyuyor doğal olarak. Şöyle birşey yapması beklenilemez dimi ? Chelsea için şu versiyon , Fenerbahçe için şu versiyon , Napoli için şu versiyon ..vs.. Bu taktiğe uymayan oyuncuları dizersen elbette başarılı olamazsın.Onun için oyuncu komutlarını kendi oyuncularına göre ayarlanmalı ki bi işe yarasın.

Ortasahaya alan daraltma verilmiş. 2 oyuncunun çalışma oranı ve dayanıklılığın yüksek olması gerekiyor. Ama sen oraya narin sayılabilecek oyuncuları koyarsan sonra da gelip bu taktik bende işe yaramadı dersen elbetteki taktiğin sahibi çileden çıkar. Emek verilmiş bunada saygı duyulması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben başından beri İlhan ın taktiğiyle oynuyorum ve her sene her kupayı temizliyorum. Taktik tek anlamıyla süper. Eleştiri yapan arkadaş da sanırsam biraz hazmedememek var. FM deki en iyi taktiğe kendisi sahip olmak istiyor diye düşünüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir de birkaç arkadaş belirtmiş antreman programını bende yapman taraftarayım.
    Last edited by shadowrefree : 03.Nisan.2008 at 04:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Hangi mevkide nasıl oyuncular kullanacağımızı söylersen sevinirim İlhan abi.

Smile

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    arkadaşlar(saçma sapan yorum yapana sözüm) ilhan kardeşin ilk olarak buraya taktik koyma gibi bir mecrubiyeti yok sanırım.adam uğraşıyo didiniyo ve beğenirsiniz beğemezsiniz ki bence mükemmele yakın bi taktik(total dominasyon) yaratmış..ister deneyin ister denemeyin ama lütfen emek verilmiş bi taktiğe böyle sallamayın..ben denedim ve kendime göre bi eksiklik gördüm kendi takımıma göre ufak bi değişiklike harika sonuçlar almaya başladım..taktik her takıma cuk oturacak diye bişey yok..lütfen birazda kendiniz yaratmaya çalışın..ilhan kardeş taktik için tekrar teşekkür..oyun çok iyi gidiyo bu arada..herkese eğlenceli fm'ler..bol şans...
    sana katılıyorum kocaeli sporla alan darltmayı 2 seviye kıstım daha başarılı oldum harika gidiyorum tekrar teşekkürler ilhan abi başarılarının devamını diliiyorum efsane taktik total dominasyon oldu bile

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Hangi mevkide nasıl oyuncular kullanacağımızı söylersen sevinirim İlhan abi.
    bende bunu merak ediyorum yazabilirsen çok iyi olur ilhan abi taktik için teşekkürler. Senin taktiksel zekana çok güveniyorum. 2007'dede taktiklerini kullandım muhteşemdi.

taktiğin full versiyonunu birisi bana gönderebilir mi acaba arkadaşlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

http://footballmanagerportal.co.uk/f...cs/tactic/1881

Taktiğin asıl versiyonunu burada yayınladım. Buradan da indirmeniz mümkündür arkadaşlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Emeğe saygı Ne olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
    Komedi yahu

Emeğe laf ettirmem.Ne bu böyle dalga geçer gibi mesajlar aşağılamalar falan.Bi taktiği alırsın kullanamazsın ya da sende kötü işler "adam gibi" sorarsın bende uymadı oyuncularım bu ne yapabilirim diye.Ya da bi fikrin varsa bence şu taktiğe şöyle yapsak sence nasıl olur dersin.

Biraz yaratıcı biraz geliştirici olmakta fayda var.İlhan kardeşimiz bir taktiğin peşinde gidiyor.Geriye dönük tüm mesajları oku.Herkesin sorularına mantıklı cevaplar vermiş mi vermemiş mi bir kontrol et.

İlla başka bir şeylerin peşindeysen ya da sürekli kazanmaların hilelerin peşinde isen,robot gibi oynamak istiyorsan google'a sor sevgili kardeşim burda işin ne

Umarım bundan sonra yaklaşımlarında biraz düzgün davranırsın.

Bak hemen yukarıda yıldo_23 nolu üyenin mesajını okudum örnek olacak bir mesaj.denemiş kontrol etmiş şöyle maçlarda şöyle olmalı diye konuya bir bakış açısı getirmeye çalışmış.

Neyse daha fazla anlatmama gerek yok.Dinleyip ders çıkarabiliyorsan ne mutlu yoksa bir sayfa yazı yazmışım benim parmaklarıma yazık

Senin yazına hitaben diğer arkadaşlara da cevap olsun.Ben yazılarımda hiç bir taktiğe ya da kişiye hakarette bulunmadım.Küçük düşürücü sözler söylemedim.Saygı olgusunu ön planda tutmaya çalıştım.Şu nu da kabul ediyorum ki yazdıklarımı tekrar okuduktan sonra yanlış şeyler de yazdığımı anladım.Birilerini kırdıysam özür dilerim.Lütfen herkes saygı sınırları dahilinde yazılarını yazsın.

Benim için neden üretmiyorsun demişsin ama benim yayında olan 2 taktiğim 1 antrenman programım var.Şunu da belirtmek istiyorum benim bir üye olarak taktikle ilgili yorum yapma hakkım var.Beğensem de beğenmesem de.Art niyetli olduğumu düşünen kişilere de bir sözüm var.Art niyetli bir kişi taktiği över mi sizce.Ben 8.0.1 için olan total dominasyonu övmüş ve tebrik etmiştim.Kayıtlara bakabilirsiniz.Daha dikkatli yazılar yazmaya gayret ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne istediysen verdik, daha ne istiyorsan söyle aslanım, hepsini veririz, için rahat olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlhan abi Leverkusenle oyuna başlayacağım

Huucm oyuncularım

Barnetta, Sneichder, Simon Rolfes , Gekas ve Kessling total kullanacam takitke bi ince ayar yapmaya gerek avrmı yoksa öylece kullanayımmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kiessling en iyi performansı verir bence forvette.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Taktiğin full sürümünü indirdim yeni kariyerimde kesinlikle bu taktiği kullanıcam..

Çok Teşekkürler Abi..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kiessling en iyi performansı verir bence forvette.
    Abi forvette hava hakimiyeti iyi futbolcular mı seçeceğiz yoksa dribbling-off the ball-pace-acceleration-finishing-long shot gibi özelliklere mi bakacağız ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biraz santraforunun etrafı dağıtacak özellikte olması lazım.Gücü ve hava hakimiyeti yerinde olan bir santrafor senin işini görür.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Drogba stili bir forvetin olsun. Bir sezonda en aşağı ligde 40 gol atar.
    Last edited by shadowrefree : 05.Nisan.2008 at 13:22

bence taktigin çok başarılı ilhan abi çok tşk ederim.

Buda bazı sonuçlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İdeal olan Goitom gibi havadan mükemmel, yerden iyi olandır. Ancak küçük takımlar için sadece havadan iyi olması yeterlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selam ilhan abi
    Kocaelispor için bu taktiği nası modifiye edebilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyuncuların creative freedom'larını biraz kısabilirsin, AMR, AML ve sol MC'nin. Onun dışında çok fazla modifikasyonlara gerek yok. Bir de santraforun mutlaka az da olsa hava hakimiyeti olan bir adam olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende taktiğin tam sürümünü Fb'de deneyeceğim. Şu ilk 11 uyar mı acaba;

GK:Volkan
    DR:G.Gönül
    DL:R.Carlos
    DC:Edu
    DC:Lugano
    DMC:Maldonado
    SOL MC:ALEX
    SAĞ MC:Appiah
    AML:Wederson
    AMR:Farfan
    FC: Djibril Cisse

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uyar, uyar da forvete Cisse'nin yedeği olabilecek, havadan iyi, Mehmet Yıldız gibi bir santrafor lazım.

Nesil
    2007

Bu taktik için teşekkürler.Daha önce denemiştim fakat takıma uymamıştı şimdi başka bir takımla deniyorum en azından gol yemiyorum bir kaç gol atıncada galibiyet geliyo.Tek sorun bayağı bir gol kaçırıyorum bu taktikle.
    Tekrar teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

İlhan abi nasıl oyuncular kullanmamız gerektiğini hala bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    İlhan abi nasıl oyuncular kullanmamız gerektiğini hala bekliyorum.
    Madem öyle, o zaman tek tek belirtelim:

GK: Defansımız nispeten önde kurulacağı için rushing out özelliği 12 üstü bir kaleci kullanmak iyi olacaktır. Onun dışında iyi bir kalecinin nasıl olması gerektiğini biliyoruz.

DR ve DL: Oyun bu mevkilerden kurulacağı için rakipten baskı yediklerinde korkmadan topu çıkarabilsinler. O yüzden composure özellikleri 12-13 ve üstü olsun. Ayrıca tackling, positioning, work rate, pace, anticipation gibi özellikleri 13 üstü olursa iyi olur.

DC'ler: Jumpingleri iyi olsun. Ayrıca marking ve positioning özellikleri de iyi olsun. Hızlı olmaları da öneml arz ediyor ancak diğer saydığım 3 özellik kadar değil.

DM: Tackling, anticipation ve work rate özellikleri yüksek olsun.

sağ MC: Oyunun hücum ve savunma yönünü aynı anda oynayacağı için tackling'i 12'nin üstünde, work rate özelliği iyi, hız özelliği iyi, ayrıca yaratıcılık ve pas atma özellikleri normal düzeyde olmalı minimum olarak.

sol MC: Daha hücuma yönelik bir oyuncu. Öncelikle yaratıcılık, pas atma, uzun şut, hız, dribbling gibi özelliklerinin yüksek olmasına dikkat edin ancak ikinci planda work rate ve stamina da yüksek olması bizim açımızdan süper olur.

AMR ve AML: Hız, hızlanma, off the ball, crossing, dribbling, hatta tercihen finishing ve technique özellikleri yüksek olsun.

FC: Öncelikle jumping, strength, off the ball, finishing, technique özellikleri iyi olsun. Sonrasında eğer iyisini alabiliyorsanız hız, hızlanma, dribbling ve long shots özellikleri de iyi olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

İlhan abi Şimdi Zaragozayla bir kariyer açtım Henok Goitom ve Oscar Cardozo arasında kaldım.Sence hangisini alayım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cardozo komple bir oyuncu, onu tercih edebilirsin ancak Goitom da süper.

Smile

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Madem öyle, o zaman tek tek belirtelim:

GK: Defansımız nispeten önde kurulacağı için rushing out özelliği 12 üstü bir kaleci kullanmak iyi olacaktır. Onun dışında iyi bir kalecinin nasıl olması gerektiğini biliyoruz.

DR ve DL: Oyun bu mevkilerden kurulacağı için rakipten baskı yediklerinde korkmadan topu çıkarabilsinler. O yüzden composure özellikleri 12-13 ve üstü olsun. Ayrıca tackling, positioning, work rate, pace, anticipation gibi özellikleri 13 üstü olursa iyi olur.

DC'ler: Jumpingleri iyi olsun. Ayrıca marking ve positioning özellikleri de iyi olsun. Hızlı olmaları da öneml arz ediyor ancak diğer saydığım 3 özellik kadar değil.

DM: Tackling, anticipation ve work rate özellikleri yüksek olsun.

sağ MC: Oyunun hücum ve savunma yönünü aynı anda oynayacağı için tackling'i 12'nin üstünde, work rate özelliği iyi, hız özelliği iyi, ayrıca yaratıcılık ve pas atma özellikleri normal düzeyde olmalı minimum olarak.

sol MC: Daha hücuma yönelik bir oyuncu. Öncelikle yaratıcılık, pas atma, uzun şut, hız, dribbling gibi özelliklerinin yüksek olmasına dikkat edin ancak ikinci planda work rate ve stamina da yüksek olması bizim açımızdan süper olur.

AMR ve AML: Hız, hızlanma, off the ball, crossing, dribbling, hatta tercihen finishing ve technique özellikleri yüksek olsun.

FC: Öncelikle jumping, strength, off the ball, finishing, technique özellikleri iyi olsun. Sonrasında eğer iyisini alabiliyorsanız hız, hızlanma, dribbling ve long shots özellikleri de iyi olsun.
    arkadaşlar ben oyunu türkçe oynuyorum ilhan abinin yazdığı ingilizce terimlerin türkçesini bilenler yardımcı olabilirmi?

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri