1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sınırsız Yabancı Kaydetme

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hayır 6+2 yine geçerli normal olarak kayıt yaptığımızda 6+2 kayıt yapıyordu ve diğer yabancılarda seçilemez ibaresi vardı ve doğal olarak tsl maçlarında oynatamıyorduk. Şimdi ise 6+2 oynatabiliyosun ama diğer yabancılarda seçilemez ibaresi yok, onları da sakatlık, ceza gibi durumlarda devreye sokabiliyorsun.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Hayır 6+2 yine geçerli normal olarak kayıt yaptığımızda 6+2 kayıt yapıyordu ve diğer yabancılarda seçilemez ibaresi vardı ve doğal olarak tsl maçlarında oynatamıyorduk. Şimdi ise 6+2 oynatabiliyosun ama diğer yabancılarda seçilemez ibaresi yok, onları da sakatlık, ceza gibi durumlarda devreye sokabiliyorsun.
    Tam olarak aynen böyle... Açıklama için teşekkürler...

Arkadaşlar, ben bunu tesadüfen farkettim... Oyunun kendi içinde bir hata, eksiklik de diyebiliriz... Yapay zekanın yönettiği takımlar zaten 8'den fazla yabancı kaydedebiliyordu... Farkettiniz mi bilmem, hatta ben bundan çok şikayetçiydim... Ben PA'sı iyi diye aldığım 8'den fazla gençleri kaydedemezken, yurtdışında da "vatandaşlık süresi" dolmuyor diye kiraya göndermezken, karşıma çıkan takımlara baktığımda bazen 10-11 tane kayıtlı yabancı görüyordum... Tatildeyken benim takımı da "yapa zeka" yönettiği için, kadroda bulunan tüm yabancıları kayıt etmiş...

Ama, maç kadrosuna (lig için) yine sadece 6 tanesini alabiliyorsunuz, fakat diğerleri de herhangi bir lig maçında oynayabiliyor... 30-31 Ağustosta tailde olursanız, tüm yabancılarınızın kayıtlı olduğunu görebilirsiniz...

Mesaj Yetkileri