Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Tomas MicoLa yı bende kanatta denemiştim ama verim aLamadım pek. Ama haLa oynatıyorum, yetenekLi ne zaman ne yapacağı beLLi oLmuyor. Forvette ise gerçekten çok iyi performans sergiLiyor.

Birde CarLise den Joe Garner a bakmanı tavsiye ederim. Süper bir oyuncu oLuyor ve sana çok yararLı oLacaktır Serkancım.
Listemizdeydi kendisi ve onu da takımımıza kattık abi.

Birçok yıldız oyuncu transfer listemizdeydi, kulüpleriyle de anlaştık fakat daha düşük bir ligde oynamak istemedikleri için teklifimizi kabul etmediler. Şimdi bu sezon Premier Lig’e çıkıp o oyuncuları transfer etmek için mücadele edeceğiz.

Liverpool’dan Leto’yu kiraladıktan sonra Beckford’un yokluğunda hemen bir forvet transferi gerçekleştirdik. Daha 17 yaşında ve fiziksel özelliklerini geliştirebilirse çok faydalı olacak. Bu dönemde çıktığı 2 maçta 2 gol atarak bize 2 galibiyet kazandırdı;

Liverpool’dan 1 forvet ve 1 defans oyuncusu daha kiraladık. Nemeth ve Jack Hobbs;

Forvet transferine doymuyoruz. Joe Garner’de artık Leeds adına forma giyecek.

Ve sıkıntılı olduğumuz sol bek mevkisine de biraz paraya kıyıp Marcus Williams’ı alıyoruz. Umarım verdiğimiz paranın karşılığını alabiliriz ondan.

Biri kupa maçı olan ilk 4 maçımızı 1-0lık skorlarla kazandık. Sonrasında çöküş başladı, anladım ki çok defansif oynamamalıyız. Milli Maçlar arasında takıma yeni taktiği oturtmaya çalışacağım. Geçen sezon denemiştim 4-3-1-2’yi ama o zaman ki oyuncu yapımıza uymamıştı. Şimdi orta 3’lüde oynayabilecek kuvvetli oyuncularımız mevcut.

Ligde daha yukarıdan kopmadık, mücadelemiz sürüyor.