Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Kayserispor
-
Berabere
-
Hayatımda izlediğin en ilginç maçtı. Fikirlerim herkesle uyuşmayabilir ama benim hakem konusundaki fikrim şu şekilde;
Hakem hatasıyla oyundan atılan gördüm. Hakem hatasıyla verilen penaltı gördüm. Hakem hatasıyla maç kazanan kaybeden veya beraberliği kurtaranı gördüm.
Bu durumların hepsi Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer tüm takımlarda görülmüştür.
Ama bir maçı zorla ittire ittire kazandıran hakemi ilk defa görüyorum. Penaltıydı şuydu buydu diye maça tesir etmesine rağmen takılmak istemiyorum.
Bir korner pozisyonu oldu. Top çıktı mı çıkmadı mı olayı vardı. Hatta kornerin devamında Mehmet Topuz vurdu Serdar kurtardı dönen topa İglesias iyi vuramayınca top tekrar Serdar'da kalmıştı. İşte bu pozisyondan sonra hakem hatalı kararlara başladı. Penaltıyı görmezsin, ofsaytı görmezsin, faulü görmezsin. Hepsine tamam ama bir maç içinde görmeye görmeye daha nereye kadar gidecek merak ediyordum. Merakımın cevabını maç sonunda aldım.
Fenerbahçe 2, Kayserispor 1'miş.
Yasin Çakmak'ı tebrik etmek istiyorum. Volkan-Lincoln meselesindeki davranışında olduğu gibi Tolunay hocanın hakeme gitmesini engelledi ve maç sonunda bu benim görevim dediğinde gerçekten duyarlı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Renklere önem vermeden ben duyarlıyım diyebildi.
Son sözde Zico'ya. Galatasaray maçı sonrası biz haketmediğimiz galibiyeti istemiyoruz anlamında birşeyler söylemişti ve o maçta kazansaydık dahi bunları dile getirirdim demişti. Bugün ise maç sonu değerlendirmesinde ilk sözü hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Mesajı herkez anladı sanırım.
Mesaj Yetkileri