Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

He bu arada Vedersonun frikiğinde oyun 1 dakıka durdu.Bu sebeple 90+5e biraz daha eklendı kım ne derse desın 3 puan aldık.Rotamız Londra

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by scar face View Post
    He bu arada Vedersonun frikiğinde oyun 1 dakıka durdu.Bu sebeple 90+5e biraz daha eklendı kım ne derse desın 3 puan aldık.Rotamız Londra
    Bu maç aldık demsini biliyorsunuda yenildiğiniz maçlarda yenildik demesini bilmiyormusunz

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu maç aldık demsini biliyorsunuda yenildiğiniz maçlarda yenildik demesini bilmiyormusunz
    Yoo ben kötü oynayıp kaybettiğimiz maclarda söylüyorum bak istersen mesajlarımaEn son ne zaman yenildik onu da hatırlamıyorum ki.Inter deplasmanında öyle bir mesaj atmıstım.Galatasaray ceyrek finalinde mesaj yazmaya gerek görmedim.Açıklama yeterli mi???

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yoo ben kötü oynayıp kaybettiğimiz maclarda söylüyorum bak istersen mesajlarımaEn son ne zaman yenildik onu da hatırlamıyorum ki.Inter deplasmanında öyle bir mesaj atmıstım.Galatasaray ceyrek finalinde mesaj yazmaya gerek görmedim.Açıklama yeterli mi???
    O maçalrada haklı yenildiniz sezon ilk yarısında ks yendiğinde neden herkes hakeme suç buluyodu eduyu attı falan dieyde şimdi niye sesi çıkmıyo kimsenin

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O maçalrada haklı yenildiniz sezon ilk yarısında ks yendiğinde neden herkes hakeme suç buluyodu eduyu attı falan dieyde şimdi niye sesi çıkmıyo kimsenin
    Inter macında kötü oynadık kaybettık dedım,GS ceyrek finalinde haklı mı yenılmısızBen buna yalnız ifade yollarım.Edu konusu da önce de kaldı biz onu telafi etmeyi bildik ama o mactada kıyım yasıyan bizdik ne dememi bekliyorsun haksız bir 3 puan aldık onu mu?Penaltı olmasaydı gol atamazmıydık???

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Inter macında kötü oynadık kaybettık dedım,GS ceyrek finalinde haklı mı yenılmısızBen buna yalnız ifade yollarım.Edu konusu da önce de kaldı biz onu telafi etmeyi bildik ama o mactada kıyım yasıyan bizdik ne dememi bekliyorsun haksız bir 3 puan aldık onu mu?Penaltı olmasaydı gol atamazmıydık???
    Dostum bu maçı sen hakederek aldık diyosan diyecek bir sözüm yok.Kimse anadolu takımalrından başarı beklemesin

Bşakada yorum yazmayacağım

Nesil
    2006

Dostum bu maçı sen hakederek aldık diyosan diyecek bir sözüm yok.Kimse anadolu takımalrından başarı beklemesin

Ligin ilk yarısında ki maçta, Fenerbahçe öndeyken Edu'ya verilen ilk sarı kartın haksız ve ikinci sarı karttada elde oynamadığı ortaya çıktı. Oyundan atıldı ve maç sonrası Kayseri iyi oynadı kazandı diye yorum yaptın.

Bugün hakem hatası yapıldı(iki takım lehinede yapıldı) Fenerbahçe kazandı ve maç sonu top ile oynama %70 ve kaçırdığı gol, organize oluşan ataklarına rağmen Fenerbahçe hak etmedi diyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arkadasım konu hak edip hak etmemek değil öyle mesajlar var ki sanki Fenerbahce bugüne kadar hep hakemle kazandı,öfke birkimi böyle acığa cıktı.Seni de anlıyorum ama yapacak bir sey yok.

Mesaj Yetkileri