Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Ligin ilk yarısında ki maçta, Fenerbahçe öndeyken Edu'ya verilen ilk sarı kartın haksız ve ikinci sarı karttada elde oynamadığı ortaya çıktı. Oyundan atıldı ve maç sonrası Kayseri iyi oynadı kazandı diye yorum yaptın.

Bugün hakem hatası yapıldı(iki takım lehinede yapıldı) Fenerbahçe kazandı ve maç sonu top ile oynama %70 ve kaçırdığı gol, organize oluşan ataklarına rağmen Fenerbahçe hak etmedi diyorsun.
    Benim bidliğim puanı topla oynama yüzdesine pozisyon bulmay yüzdesine değilde gollere puan veriliyor.İsterseniz 50 sut çekin top %90 sizde olsun temzi gol atamadıktan sonra ne önemi var

Yarıca hekm iki taraf adınada hata yaptı demişin fb tarafına yapılan hata nedir acaba söylermsiin bi tane

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Benim bidliğim puanı topla oynama yüzdesine pozisyon bulmay yüzdesine değilde gollere puan veriliyor.İsterseniz 50 sut çekin top %90 sizde olsun temzi gol atamadıktan sonra ne önemi var

Yarıca hekm iki taraf adınada hata yaptı demişin fb tarafına yapılan hata nedir acaba söylermsiin bi tane
    Kayserispor iyi oynadı kazandı dedin ilk maçta hakem hatası ile Fenerbahçe kaybettiği zaman şimdiden ben diyorum Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı.

Kayseri oyuncular durmadan yerde yatıyor, ama gidipte birisini uyarmıyor. Saudio yerde yatıyor sakat sanıyoruz beş saniye sonra kalkıyor inanılmaz deparlar atıyor bu nasıl sakatlıktır hakem çıkıp daha dikkatli olmaları konusunda uyarabilirdi. Ivankov durmadan süre kaybı yaptı sarı kart gerekliydi. Kayserili bir oyuncu el ile oynadı köşe gönderinin orada hakem devam dedi bunu gibi hatalar var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayserispor iyi oynadı kazandı dedin ilk maçta hakem hatası ile Fenerbahçe kaybettiği zaman şimdiden ben diyorum Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı.

Kayseri oyuncular durmadan yerde yatıyor, ama gidipte birisini uyarmıyor. Saudio yerde yatıyor sakat sanıyoruz beş saniye sonra kalkıyor inanılmaz deparlar atıyor bu nasıl sakatlıktır hakem çıkıp daha dikkatli olmaları konusunda uyarabilirdi. Ivankov durmadan süre kaybı yaptı sarı kart gerekliydi. Kayserili bir oyuncu el ile oynadı köşe gönderinin orada hakem devam dedi bunu gibi hatalar var.
    Bu saydıklarının hiçbiri skora Direk etki edecek hatalar degil; ki hata oldukları da aşikâr

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu saydıklarının hiçbiri skora Direk etki edecek hatalar degil; ki hata oldukları da aşikâr
    Kayserili oyuncular gereksiz yere toplam 15 dakika yatıyorsa skora etki eder. Hepsi ayağa kaltıktan sonra gülüyor ve bir dakika sonra attığı deparlar ortaya çıkıyor.İngiltere'de olan bir oyuncu yerde iken topu taca atan oyuncuya sarı kart kuralı Türkiye'de getirilmeli sırf bu tip çirkef davranışlar ortadan kalsın toplma oynama süresi artın ve futboldan daha zevk alalım; ama şuç bizde maçın başında bulduğumuz golleri atsak maçı farklı kazanırdık. Birde hakem eğer o el ile oynamayı verse köşe gönderinin oradan Alex'in ortası ile gol gelebilirdi kimse bunu inkar edemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bunlara sen hatamı diyosun deivid durduk yere yere yatıyor penaltı alıyor saidou ta orta sahada 10 sn yerde yatıyo hata oluyor

Mesaj Yetkileri