Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Kayserispor
-
Berabere
-
"Sahada bir zavallı vardı!"
Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi.
Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu:
"'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, buraya prestij maçı için ve galibiyete gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle aşağılık bir adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, hakemler arasında çok iyi insanlar var ama ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremiyorum"
Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ise maçın hakemi Hakan Sivriselvi'den çok şikayetçiydi, Hurma mücadelenin ardından şu şekilde konuştu:
"Sahada 3. dünya futbolu vardı. Sürekli faullere izin verildi. Hepimizin sinir sistemini bozdu. Oğuz Sarvan'a güvenen insanlardanım. Federasyon değişti, hakem kurulu değişti ama ezilenler değişmedi. Bizim için para aldı demiş yukarıdaki Fenerbahçeli yöneticinin biri. Bu ülkede para alıp verme işlerini kimlerin en iyi bildiğini herkes biliyor."
05.04.2008
Kaynak : Sporx.com
Mesaj Yetkileri