Originally Posted by
Oghuse
Ligte harika gidiyorsun..
Kupa finalinde gerçekten çok zor rakip gelmiş bol şans..
Uefa kupasında ise PSV'yi yeneceğine inanıyorum..
Başarılar Yunus..
Teşekkür ederim Oğuz abi.Umarım tüm kupaları alırız.

Originally Posted by
Sergio_Aguero
Yunu tebrik ederim süper gidiyosun şampiyonluk gelecek gibi ayrıca uefa kupasınıda bekliyoruz
Teşekkür ederim Deniz abi sizler için alacağım bu kupaları.

Originally Posted by
sitte
Adaş süpersin ya şu taktik antreman işlerini msnden bana da anlatta bende artık rahat kazanıyım neyse rakiplerini kolay geçip en az 3 kupa alırsın
Başarılar...
Teşekkür ederim Adaş.

Originally Posted by
THEFM
Süpersin böyle devam et arkadaşım

Teşekkür ederim.

Originally Posted by
YusufT
süper ötesi.
Teşekkür ederim Yusuf.

Originally Posted by
tottiyilmaz
Süpersin Yunus.Sen butakımı şampiyon yaparsın.Avrupada yola devam.
Teşekkür ederim Yılmaz umarım şampiyon oluruz.

Originally Posted by
Sir FRD
Uefa'yı alırsın Yunus
İnşallah Ferdi.

Originally Posted by
scar face
Süper gidiyorsun Yunus devam et böyle
Teşekkür ederim Burak abi.

Originally Posted by
pes4ever
Harika gidiyorsun Yunus.Tebrikler...
Teşekkür ederim Eren.

Originally Posted by
cekochan
Kim seni durdurabilecek merak ediyorum açıkcası.Başarılarının devamını dilerim Yunus ..

Teşekkür ederim Mert.

Originally Posted by
King_Theoden
Tebrik ederim Yunus gerçekten ağırlını koymuşsun ligde de avrupada da kupa alırsın

Teşekkür ederim Serkan ani umarım alırız 
LA LİGA
La Liga 29.Hafta Villarreal 1-3 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Forlan
Çok kolay bir maç oldu Forlan sayesinde kazandık.
La Liga 30.Hafta A.Madrid 3-0 Betis
MAÇIN YILDIZI:Raul Garcia
Çok kolay kazandık kırmızı karttan önce 2 gol attık kırmızı karttan sonra 1 gol şampiyon olma yolundaki avantajımız devam ediyor.
La Liga 31.Hafta A.Madrid 2-1 Barcelona
MAÇIN YILDIZI:Forlan
İşte bu galibiyet süper oldu şampiyonluk yolundaki en büyük 2.rakibizi yendik.
La Liga 32.Hafta Valencia 1-0 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Silva
Pek birşey söylemeyeceğim.Barça galibiyeti ile havaya girdik faturası ağır oldu.
La Liga 33.Hafta A.Madrid 4-1 Recreativo
MAÇIN YILDIZI:Luis Garcia
Çok kolay bir maç oldu.Valencia mağlubiyetinden sonra bu galibiyet ilaç gibi geldi.
La Liga 34.Hafta Murcia 1-2 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Agüero
Rakibimizi ezdik ve kolay bir galibiyet aldık.
La Liga 35.Hafta A.Madrid 3-2 Racing
MAÇIN YILDIZI:Reyes
Gerçekten 2 kere geldiler 2si de gol oldu ama hakettiğimiz galibiyeti 87 de almasını bildik.
La Liga 36.Hafta Getafe 1-1 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Simao
Yedeklerle çıktık çünkü bu maçtan sonra Uefa Kupası Finalini oynadık berabere kalacağımızı biliyorduk yedekleri kutlarım.
La Liga 37.Hafta R.Madrid 2-1 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Raul
Beraberlik için çıktık ama olmadı beraberlik alamadık şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı.
La Liga 38.Hafta A.Madrid 2-0 Ahtletic B.
A.MADRİD ŞAMPİYON!!!
Sonunda Şampiyonluk Geldi Çok İstedik Çok Arzuladık ve Sezon Sonu Mutlu Sona Ulaştık Takımımı Cani Gönülden Kutlarım Ayrıca Takımıma Teşekkür Ederim.
LA LİGA PUAN DURUMU
VE KUPAMIZ
LA LİGA İSTATİSTİKLER
GOL KRALLIĞI
1)ROBİNHO(R.MADRİD)
2)DAVİD VİLLA(VALENCİA
3)DİEGO FORLAN(A.MADRİD)
LA LİGA YILIN FUTBOLCUSU(SERGİO AGÜERO)
YILIN MENAJERİ(YUNUS UÇAN) ÖHÖM ÖHÖM 
YILIN KADROSU
GENEL DEĞERLENDİRME
Gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik takımımı kutlarım gerçekten çok mutluyum hedefimiz seneye ŞLyi almak.
İSPANYA KRAL KUPASI
İspanya Kral Kupası Final Maçı A.Madrid 4-3 R.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Raul
Muhteşem bir futbol oynadık 3-2 öne geçtik 3-3 yaptılar ama 4-3 kazandık.
MAÇIN HİKAYESİ
[COLOR="Green"]Nou Camp'ta final heyecanı vardı her yerde.2 ezeli rakipten hangisi alacaktı kupayı Athletic mi Real mi?Madrid derbisiydi bu öyle kolay değil.Maç başladı maça hızlı başladı Athletic henüz 12.dakikada Forlan havalandırdı fileleri.Gole cevap gecikmedi 29 da Maxwell skoru eşitledi.Hemen ardından Perea sahneye çıktı 2-1.Sonra Raul attı.İlk yarı bitmeden Agüero çıktı sahneye 3-2. 2.Yarı tam bitti derken Raul 3-3 dedi ve maç uzatmalara kaldı.Uzatmalarda Simao bir gol attı ve takımına kupayı getirdi.[COLOR]
KUPAMIZ
GENEL DEĞERLENDİRME
Böyle bir kupaya ulaşmak çok güzel.Hele hele finalde ezeli rakibinizi yenmek daha güzel oyuncularımı kutlarım ve onlara teşekkkür ederim.
UEFA KUPASI
Uefa Kupası Çeyrek Final 1.Maç A.Madrid 3-2 PSV
Deplasman için avantaj yakaladık orada turu geçeceğimize inanıyorum.
Uefa Kupası Çeyrek Final 2.Maç PSV 3-6 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Perea
Hayatımda oynadığım en zevkli maçlardan biriydi turu geçtiğimiz için çok mutluyuz.
Uefa Kupası Yarı Final 1.Maç A.Madrid 1-0 Hamburg
MAÇIN YILDIZI:Rost(Rakip Takım Kalecisi)
Deplasmana avantajlı bir skorla gidiyoruz Rost olmasaydı sonuç daha farklı olurdu.
Uefa Kupası Yarı Final 2.Maç Hamburg 0-3 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Agüero
Bu maçın bu kadar kolay olacağını asla zannetmezdim finale kaldığımız için çoook mutluyuz.
Uefa Kupası Final Maçı Ajax 2-2 A.Madrid (Penaltılarla 3-4 A.Madrid)
MAÇIN YILDIZI:Stekelenburg 
Hayatımda yaşadığım en komik ve en sinirli anları yaşadım.Tam 2-1 ken 90.dakikada Stekelenburg kornerden gol atmazsı hem güldüm hem sinirlendim ama kupayı almak çok güzeldi işte en anlamlı kupa takımımı kutlarım.
MAÇIN HİKAYESİ
50.000 kişi vardı Manchester Stadyumunda.Bu maç Uefa Kupası Finaliydi 2 takımda kazanmak istiyordu.Ve beklenen maç başladı.Maça A.Madrid iyi başladı nitekim 23.dakikada Forlan A.Madridi 1-0 öne geçirdi.Sevinci fazla sürmedi A.Madridin hemen 29 da Suarez durumu 1-1 e getirdi.2.Yarı ortada geçiyordu derken 78 de Agüero A.Madridi çok sevindirdi 2-1 oldu maç tam derken kupa geliyor o da ne 90+1 korner kullanan Ajax Stekelenburgla gol buldu bu nasıl bir şans kornerden ve kaleci attı.Uzatmalar sonuç vermedi.Penaltılar ise tam bir heyecan merkeziydi.Ve A.MADRİD PENALTILAR SONUCU KUPAYI ALDI VE GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİLER.
UEFA KUPASI İSTATİSTİKLER
GENEL DEĞERLENDİRME
Gerçekten bu kupayı almak çok güzel birşey çok sevindim mutlu oldum oyuncuları kutlarım ayrıca teşekkür ederim sezonu 3 kupa ile kapattık daha ne isteyebilirim ki
DEVAM EDECEK...