Maçtan önce bu topic açıldığında en çok zoruma giden çoğu kişinin Sivas'ı mutlak favori görmesiydi.Ama bişey yazmayıp maç sonunu bekledim ve dileğim gerçek oldu.Sivasspor hiç bir zaman ne kadar eksik olsakta,ne kadar formsuz olsakta,ne kadar moralsiz olsakta Beşiktaş karşısında mutlak favori olamaz.Beşiktaş'ın formasını koysan Sivas önünde favoridir...

Her neyse maçta Sivas'ın uzaktan atılan şutları dışında pek pozisyon vermedik.Zaten ilk 15 dakikada aradığımız golleri bulduktan sonra oyunu rolantiye aldık ve ayağa paslarla rakip kalede pozisyon üretmeye çalıştık.İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık.Aydın,Tello,Cisse,Holosko,Nobre kaçan golleri sayamadım bile.Nitekim Sivas 90+5'te defansın bir anlık duraksamasında golü buldu.Aydın'a değinmek istiyorum.Tek kelimeyle mükemmel bir yetenek.İnanılmaz rahat ve bileklerine çok hakim.Verdiği bütün paslar düşünce ve yetenek dolu.Bugün son dakikalarda yaptığı hareketler görülmeye değerdi.Ah birde gol olsaydı.Maçın yıldızı bana göre Holosko'nun ilk golünün asistini yapan Aydın'dı.Bir diğeride Holosko,nazar değmesin çok formda...

Hakeme gelirsek.Son dakikalara kadar gerçekten çok iyi bir maç yönetti.Bize verdiği bütün sarılar doğruydu.Bu bizim bugün sert oynamamızdan kaynaklandı.Kırmızıda doğruydu.Ama gel gelelim Holosko'nun Hayrettini hallaç pamuğu gibi atıp temiz golünü faul diye iptal etmesi,Holosko'ya boş yere sarı kart vermesi ve +5 dakika uzatması olmadı.Türk hakemleri boşuna Avrupa'da görev beklemesin...