Dünkü hakeme o kadar laf yapanalr hata yaptıkalrını anlamışlardır sanırım. Hatalar taraflı deil ....
Gençlerbirliği
Galatasaray
Berabere
Dünkü hakeme o kadar laf yapanalr hata yaptıkalrını anlamışlardır sanırım. Hatalar taraflı deil ....
ya bırakın bu fanatikçe yorumlarmış fln ayaklarını arkadaşlar..herkesin bu forumda ne olduğunu hepimiz biliyoruz...
haftalardır susuyorum, sadece okuyorum ağzımı açtırmayın beni emektar fln dinlemem banına kadar giderim...
Hacı ne fanatik yorumu :s tam yorumlarımı okumadın galiba ?
Nonda , Ardanın yerden ortası = ilk yarı 2
okan direk, ümitin sagdan girip vurusunun kurtarılması, lincoln un serbest vurusu direk, Lincoln un golü, hakan ın kontradan yararlanamaması = 5
-----------------------------------------------------------
9 pozisyon etti . Varsa yanlışım affola...
Kimse hakemi ortaya atipta dünü unutturmasin ! Bugün hakem hata falan yapmamistir,bu sizin dünden kalan kompleksinizdir.Galatasaray hakem hatalariyla kazanir insAllah diyordunuz dünden beri,zaten hakem süper yönetseydi bile hakemi ortaya atacaktiniz.
GECINIZZZZZZZZ !
Kendi kendini yalanlıyorsun:
hakem İsaac ın pozisyonunda hata yaptı, o pozisyon beni de üzdü...
Hani hakem hatası yoktu... E? Sen yaptı diyorsun. Yazarken önceki mesajlarını okumanı tavsiye ederim.
Zaten o penaltıyı vermeyen hakeme ben sadece yazıklar olsun derim. G.Saray'ın nasıl kazandığı ortada...
İki net hata...
Vallahi hepinize bravo.
Yenen takım istediği kadar istediği şekilde konuşmaya hakkı var.Bunu anladım ben.
Tebrikler Galatasaraya![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar size ben daha birşey demiyorum. TEBRİKLER diyorum. AFERİM diyorum. AYNEN DEVAM diyorum.
durmak yok bizi tınlamamaya devam...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Verilmeyen penaltı, alakası olmayan pozisyonda çalınan ofsayt. Ve kazanan Galatasaray.
Bu yorumlara kızıyorsunuz değil mi arkadaşlar? Ama ortada hata var mı var, dün var mıydı vardı?
Gerçekleri değiştirebilir miyiz, değiştiremeyiz. Sonuçta hakem maçın sonucuna etki etmiştir bence. Kabul edin, dün saldırırken sizin de başınıza gelebileceği aklınıza gelmedi ama çok geçmeden bugün geldi. O nedenle hiç saldırmayın oraya buraya.
Fenerbahçeli arkadaşlar, olayı büyütmeyin, aklı başında olan herkes görüyor ne olduğunu. Eğer ceza almak istemiyorsanız, sakin sakin mesaj yazın...
"YÜCE ATATÜRK"
Cavcav hakem düdüğünü bıraksın dedi. Cumhuriyetimz ile yaşıt olan takımımıza dinamit üstüne dinamit koydular dedi. Cavcav'a ikinci kez katıldım.
Yazık şu Türk Futboluna . 2 Gündür şampiyonluğa oynayan takımlarının maçlarından çok hakem hataları konuşuluyor. Futbolumuz bunlara kaldıysa oh ne ala ..
Yeter. İki gündür birbirinize demediğiniz kaLmadı. Ne oLuyor sizLere yahu ?
Görende sizLeri birbirine düşman iki miLLetin çocukLarı sanar. Ayıp.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Türkuaz ve Eray Dengiz okur grubuna alındı.
"YÜCE ATATÜRK"
Tek kelime ile Gençlerbirliğine bugün yazık oldu. 1 puan ile ayrılabilirlerdi. Şans Galatasaray'ın yanındaydı Lincoln'ün golüyle kazanmayı bildiler tebrikler.
Dünkü muhabbet tekrar dönecek galiba, hakem hakem hakem diye. Bana göre hakem hata yapmıştır evet, bence Sabri'nin pozisyon penaltıydı, yanlış bir ofsayt kararı vardı. Ama karar nedir 1-0 Galatasaray kazandı. Biz buda avazımızın çıktığı kadar bağırsak nolcak?
size göre iyi oyun net pozizyon bulmaktan ibaret
Diyorumda anlamıyosunuz..hala birbirinizle sidik yarışı yapıyosunuz..bi gün Gs'ye bi gün Fb'ye olan Anadolu takımlarına oluyor size değil merak etmeyin..
Bay Önder okur grubuna alınmıştır.
serkan abi yazıp sonra editlediğin mesaj şakaydı dimi :-)
Dunku hakem olaylarindan sonra bugun Kuddusi Muftuoglu'dan farkli bir yonetim bekleyen varmiydi acaba?
Doğru söze ne hacet.. Dün Fenerbahçe bugun de Galatasaray hakem hatalarıyla 3 puanı cebe indirdiler. Peki ya Kayserispor , Gençlerbirliği nolacak ? Ayrıca bunlar ilk kez olmuyor. Sadece büyük takımlarla oynadıkları zaman bu hakem hataları göze çarpıyor oysa Anadolu takımlarına karşı hakemler kaç kez hata yapmış ? Kaç kez hakem hatalarıyla maç kazanmışlar düşünmek lazım. Dün bir bugün iki. Noluyor yahu bu Hakemlere ? Bunun önüne kim geçecek.. Avrupa'da da hakem hataları oluyor Arsenal'e de , Derby'e de , Everton'a da . Ama bizde nedense hep büyük takımların lehine oluyor bu hakem hataları.
Elbette, burada böyle bir şeyi ciddi şekilde yazacak kadar dangalak değilim herhalde. Onu yazanlara ceza verirken kendim de aynı hareketi yapar mıyım?
Galatasaraylı arkadaşlardan gören varsa alınmasınlar üzerlerine, ilk mesajı atana o şekilde tepki vermek istedim ama yanlıştı sonra da sildim zaten mesajı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bir Fenerbahçeli olarak dünkü galibiyetimizin ardından,bugünde Galatasaray'ın kazanmasını istiyordum.İyi oynadılar,hakettiler,kazandılar.Tebrikler Galatasaray.
Eyyam Eren, eyyam.
Dün bilerek veya bilmeyerek Fenerbahçe lehine işleyen hakem hataları, bugün ister istemez Galatasaray lehine işleyecekti.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Resmi siteden saldırma komşuna gelir başına.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eyyam Eren, eyyam.
Dün bilerek veya bilmeyerek Fenerbahçe lehine işleyen hakem hataları, bugün ister istemez Galatasaray lehine işleyecekti.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
arkadaşlar boşuna tartışıyonuz.cunku penaltıları verilseydi mac 1-1 bitecekti.eğer dunku maca gelince tamamen hakem kazanması yani 1-0 yenilecektiniz bizimde burda aldığımız 1 puan o zaman altın değerinde olacaktı hadi bakalım buna ne diyeceksiniz
Futbol'u seviyorum.. Tartışmayalım artık. Sizde futbolu sevin.