Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

11 39.29%
  • Galatasaray

9 32.14%
  • Berabere

8 28.57%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 205 arası toplam 205 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

feldkamp takım başında olsa alamazdık bu maçı , neyse her şeey rağmen hayırlısı olsun!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FeLdkamp ın gidişi iLe birLikte LincoLn geri döndü. GaLatasaray asLında hiç birşey kaybetmedi. Bir süper yıLdızı geri kazandı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Anlayamadım abi cümleyi hangi anlamda kurduğunu.
    Meddah'in da yazdigi gibi.. Eyyam.. baska bir sey degil...

Besiktas macini izlemedim ama Besiktas macinda da, Besiktas'in lehine buyuk hatalar yapilmis olsa sasirmazdim...

Sonucta bunu hakemlerin bir bakima birbirini korumasi olarak goruyorum, kulup yoneticilerinin dunku hakem olayini fazla uzatmamasi icin bir sus payi olarak goruyorum.

Yazik degil mi 15. siraya oturan Genclerbirligi'ne? Yazik degil mi Kayseri'ye beraberlik ile kasasina koyacagi 90,000 YTL veya galip gelse kasasina koyacagi 260,000 YTL'den mahrum oldugu icin? Bu Kayserispor bizi seneye avrupa kupalarinda belki temsil etmeyecek mi (Kupa'yi kazanirsa)? Ufak gorulebilecek o para bile kadrosunda bir oyuncu daha bulundurmaya, veya oyuncularini mutlu olmasini saglayacak bir prim vermeye yaramayacak mi? Ne hakki var hakemlerin boyle manipulasyon yapmaya?

beyaz sayfa die dünkü fener maçınında yapılan hakem hataları hakkında bildiri yayınlayanlar ne diecekler merak ediyorum....sabrinin pozisyonu penaltı deilse ne?kendi sahasından çıkan adam ofsayt denilio kaleciyle karşı karşıya kalcak adam dediim gibi bu bildiriyi yayınlayanlar ne diecekler acaba

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Biraz önce Maratonda söylediler‚ MHK Başkanı son zamanlarda ciddi hatalar yapılıyor‚ kulüpler serzenişte hakları‚ biz bunları biliyoruz hepsinin kökünü kazıyacağız‚ bağlantılarını keseceğiz
    demiş.... ...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

YABANCI HAKEM İSTİYORUZ! MHK RENGİNİ BELLİ ETTİ! BU NE BÖYLE YAA!!

Demekki neymiş ? Hatalar oluyormuş..

Neyse, sahada LincoLn show vardı. Kalli'nin gitmesi Galatasaray'ın yararına oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dün Fenerbahçe maçı için hayatımda böyle maç izlememiştim dedim ama bugün olacaklardan haberim yoktu.

Bir fikrim vardı söylersem tepki çeker diyordum çünkü Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sonra art niyetli söylediğim düşünülebilirdi. Ama şimdi rahatlıkla söyleyebilirim. İnsan kendi takımının maçından korkar hale geldi. Ben yorum yaparken golleri gördün mü nasıl attıkta yendik demenin dışında birşey konuşmak istemiyorum. Bu sebeblede maçları korkar halde izlemeye başladım. Acaba birşey olacakta haksız galibiyet mi alacağız veya bir hatalı kararla haklı puanımız mı gidecek derken iyice stress almıştı.

Bugün gerçekten iyi mücadele ettik. Takımımız eskiye oranla isteyen taraftı ve pozisyon konusunda da sıkıntı çekmedik. Bu duruma Gençlerbirliği'de katkı yapınca ben maçtan zevk aldım diyebilirim. Maçtaki seyircimizde mükemmeldi. Ali Samiyen'deymiş gibi hissettim. Lincoln'ün gelen golüde bize galibiyeti getirdi ve Lincoln'ün atması daha önemliydi. Buraya kadar herşey güzel ama 2 hata var ki tadımızı tuzumuzu kaçırdı.

Ben o pozisyonda aklım başka yerde olduğu için ve akabinde tekrarı az olduğu için tam birşey diyememiştim ama penaltı nedir diye sorarsanız tarifinde görsel olarak bu pozisyonu göstermek sanırım abes kaçmaz. Sonra aklımın almadığı bir ofsayt pozisyonu var ki aman aman. Hani oyuncu öndemi arkada mı kestiremezsin. Böyle durumlar olabilir ama koskoca ortasaha çizgisi var ve hepsi ortasaha çizgisinin gerisinde. Bunu görmemek için kör olmak gerek denir ya kör olsan dahi hissedersin. Çözümlenmesi bu kadar net bir pozisyon.

Mhk başkanı ve yardımcısından açıklama geldi. Maraton'da söylediler. Yarın yazılı açıklama geelecekmiş. Bence yarını beklemeye gerek yok bu iki hakeminde şimdiden görevlerine son verilmesi lazım. Çünkü böyle hakemler yüzünden hak yendiği gibi bizde forumlarda birbirimize düşüyoruz.

Sonuç mu? Bu hafta iki takımın hakkı yendi ve diğer iki takımda haksız yere yükseldi. Kurtlar Vadisini izleyenler bilir. Ortada görünenler vardır ama devleti bilinmeyenler yönetir. Aynı şey MHK içinde de var. Görünürde Oğuz Sarvan ve ekibi var ama bilinmeyen kişilerin bağlantıları sonucu bu hakemler böyle davranıyor.

Son olarak Lincoln ile ilgili Bahri Havadır bir bilgi iletti. Yönetimden birine Kalli ile yollar ayrıldıysa Gençler maçında patlama yapacağım demiş. Bu durumu yorumlarsak Lincoln takımına ihanet etmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Kalli gitti Lincoln geri döndü diyenler var ve buna sevinenler var. Benim yıldız diye aldığım oyuncu 25 maç yatıp, kapris yapıp oynamayacak, sonra td gitti diye yeniden doğacak süper oynamaya başlayacak. Kusura bakmayın ama yerim ben öyle yıldızı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün akşam da hakem hatası vardı bu akşamdı maçlar aynıydı.Keşke 2 takımda kaybetseydi ve Anadolu Takımları kazansaydı gönül bunu isterdi.Hakemi bir kenara koyuyorum güzel bir futbol oynadık bu zeminde net goller kaçırdık ama sonunda kazandık umarım haftayada Trabzon'u yeneriz ve hakemler konuşulmaz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hakemler yine berbatti, yan hakemleri degistirelim yeter..

Maci kazanmayi hak ettik, 2 top direkten döndü, ama Genclerinde penaltisi verilmedi.. En azidan hakem attirmadi golü

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Müftüoğlu skoru belirledi: 0-1
    Ağır sahada Galatasaray karşısında büyük özveriyle mücadele sergilememize karşın maçın neticesine etki eden isim hakem Kuddusi Müftüoğlu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında penaltımızı es geçen ve atağa kalktığımız gol pozisyonunda devreyi belirleyen düdüğü çalarak‚ emeğimize engel olan Müftüoğlu maça damgasını vurdu. Rakibimiz şansının yardımıyla da son dakikada bulduğu golle sahadan galip ayrıldı.

Kaynak : Gençlerbirliği resmi sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu açıklamaya hak vermekle beraber hakemin ilk yarıyı bitirişi ile ilgili kısma ve şans golü kısmına katılmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu açıklamaya hak vermekle beraber hakemin ilk yarıyı bitirişi ile ilgili kısma ve şans golü kısmına katılmıyorum.

Aynen. ataga kalktık dedikleri pozisyonda dakikalar 46.02 yi gösteriyordu. Uzatmalar da 1 dk olduguna göre bunu tartışmakk anlamsız. Şans golü de komik olmuş. Zaten bircok gol kacırdık bu en sonuncu girdi. Bunun sansla fln alakası yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Saha zemini gerçekten çok kötüydü.Üstüne birde yağmur yağınca oyuncular çamur deryasında oynamak zorunda kaldılar.2 tarafta iyi mücadele etti.Gs'nin daha net pozisyonları vardı Gb'ye göre.Son dakikalarda son zamanlardaki formunun aksine iyi performans gösteren Lincoln'ün golüyle şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan elde etti.

Maça yine hakem hataları damgasını vurdu.Sabri'nin ittiği pozisyon %100 penaltıdır.Bunu tartışmam bile söz konusu değildir.İsaac'in poziyonuda net.Ama yapacak bir şey yok.Maç bitti ve Gs 3 puanı hanesine yazdı.İnşallah kalan 5 maçımızda bizim başımıza böyle bir hakem yardımı gelmez..

Lincoln için bir şeyler söylemek istiyorum.Bugün baya mücadele etti,golünüde attı.Eğer önceden Kalli var diye gerçek performansını göstermiyorsa takımına ihanet etmiştir.Zaten Schalke Lincoln sorunlu bir adam olmasa böyle kolay bırakmazdı onu.Ya da başka taliplerde çıkardı.Neyse artık yeni gelecek hoca onunla iyi geçinmeye bakacak..

Ayrıca tartışmalar olmuş.Okur grubuna alınan arkadaşlar olmuş.O arada Anadolu takımlarının hakkının hep yenildiğinde bahsetmiş Emrah abi (shamur) Çok doğru söylemiş.Yıllardır hep büyük takımlar kollanmıştır.Hatalar hep leyhlerine yapılmıştır.Benim hatırladığım tek bir maç vardır anadolu takımlarının hakkının çiğnenmediği.Zaten ondan sonrada devamı gelmedi.O maçta 5 kırmızı yediğimiz Samsun maçıdır..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Dünkü maça gelen tepkileri bitirmek için bugün Galatasaray lehine kararların verileceği zaten belliydi.Federasyon gerçekten amatörce hareket etti.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    demiş.... ...
    Bu durumda kendi köklerini de kazımaları gerekebilir.Çünkü hakemlerin bağlantıları varsa bunun MHK'den habersiz olması imkansız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fakat özgürcüm bu mhk yeni ve belki ulusoy dönemindeki dönen dolapları ufak ufak temizlerler.

Vicdanini onune alip dusunen hicbir buyuk takim taraftari bu hakem hatalarindan memnun degildir sanirim. Maci 3 GS'li arkadasimla izledik ve onlar bile keske kaybetseydik dediler.

Futbolun, sporun tadi centilmence, esit sartlar altinda cekismekte yatmakta. Kazanmak tabiki guzel ama bu sekilde kazanmanin ne anlami olabilir ki?

Umarim seneye daha adil bir lig izleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by remake View Post
    Vicdanini onune alip dusunen hicbir buyuk takim taraftari bu hakem hatalarindan memnun degildir sanirim.
    Memnun olmak mümkün değil ki. Fenerbahçe veya Galatasaray bu sezonu şampiyon kapadı diyelim.

2007-2008 Şampiyonu Fenerbahçe veya Galatasaray olacak ama sürekli bu maçlar hatırlatılıp şampiyonluğa gölge düşürülecek. Oysa tertemiz hiç bir teredüte yer olmayan şampiyonluk hepimizin istediği şeydir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Siz Kuddusi Müftüoğlu'nu dün izlediniz kötü diyosunuz. İnanın dünkü maçta Kuddusi Müftüoğlu kendi standartı üzerinde maç yönetti. Eski adıyla TFF 1.lig'in bu sezon başı 4.haftasında oynanan Malatyaspor-Eskişehirspor maçını izleseydiniz inanın bana sinir krizi geçirirdiniz. Kuddusi Müftüoğlu süper ligin en kötü hakemlerindendir. Geçmiş senelerde bir çok takımın canını yakmıştır ve ne hikmetse (!) kendisi hala süper ligde düdük çalmakta.
    I'm back...

GB penaltısı verilmedi ve Isaac orta saha çizgisinin gerisinden çıkıp gelmesine rağmen haaakem ofsayt verdi ve %80 lik golünü yedi Gß'nin karşı karşıyaya kalıcakdı ama kısacası 70milyonun önünde emek hırsızlığı yapıldı...

Ama GS o balçıkta iyi oynadı topları direkten döndü bastırdı bastırdı Lincoln sonunda güzel ßir gol attı Kalli gitte Lincoln kendine geldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    GB penaltısı verilmedi ve Isaac orta saha çizgisinin gerisinden çıkıp gelmesine rağmen haaakem ofsayt verdi ve %80 lik golünü yedi Gß'nin karşı karşıyaya kalıcakdı ama kısacası 70milyonun önünde emek hırsızlığı yapıldı...

Ama GS o balçıkta iyi oynadı topları direkten döndü bastırdı bastırdı Lincoln sonunda güzel ßir gol attı Kalli gitte Lincoln kendine geldi..
    İşte maçın özeti bu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birde yeni kural çıkmıştı. Maçın özetine buda eklenmeli. Her maç sonuna 5 dakika uzatma verin.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu hafta ligin zirvesinde iki takım da hakem hatalarıyla kazandı ve olan yine Beşiktaş'ıma oldu.Beyaz Sayfa2dan kast bu değildi herhalde?!Neyse tebrikler Gs önemli bir galibiyet aldılar ama daha fazla gidemezler bu hakem hataları ile ve bu son dakika golleri ile.Oynanan bi oyun da yok!2.lik için Bjk,Gs çekişcek gibi geliyor bana

Nesil
    2007
    Yer
    34

Oynanan Oyunmu Yok Maçı nasıl İzledin Merak Ettim Açıkçası??
    1. Belli 2.yi bekliyoruz
    Stada Rağmen Çok iyi Top Oynadık

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri