Benim içimi siner. Eğer bir işi yapamıyorsak ve bu işi yapabiLecek biriLeri varsa ki bu yabancıymış yerLiymiş benim için hiç farketmez. O zaman işLerini adam gibi yapacakLar ve bizde bu durumLara düşmeyeceğiz. BöyLe mantık oLmaz yani. Ortada giden haksızLıkLar var. Ve bunLar ciddi anLamda zarar veriyorsa neden gocunayım ki yabancıymış biLmem ne diye.

Ve ben birşey daha ekLeyeceğim bu zamana kadar hataLar yapıyorLardı. Tamam diyorduk ki ortada biLmiyorLar, acemiLer, o yüzden bu hataLar.

Şimdi sana soruyorum bütün samimiyetinLe cevap ver. Hakemsin sende, bu yaptıkLarı hataLar biLmemezLikten, görememezLikten mi yoksa herkes gibi benim gibi sende bu işin içinde başka şeyLerin oLduğuna inanıyormusun. Yani o kadar büyük hataLar ki 10 yaşında futboL oynayan bir çocuğa göstersen bu hareketLeri adam doğru kararı verir yani. BöyLe şey oLmaz.

Madem biLmiyoruz öğreneceğiz. Öğrenirkende yabancıymış, oymuş buymuş yapmayacağız. O zaman yapacak biriLerini getirsinLerde göreLim. Yetti artık. YıLLardır aynı senaryo, aynı hataLar. Bundan sonra da göz yumacak haLimiz yok. Ne oLacaksa oLsun.