-
Çok güzel dilekler abisi.Bende aynı şeyleri GS için istiyorum.Senelerce şampiyon olamamasına rağmen sesi çıkmayan Galatasaray'ımı geri istiyorum.Başkanı tüm takımlara örnek olan Galatasarayımı geri istiyorum.Böyle şampiyon olmayacaksak hiç olmayalım diyebilen GS'mi geri istiyorum.Futbolcusu kulupten üstün olmayan,bir futbolcunun esiri olmayan takımımı geri istiyorum.Sadece futbolculuklarıyla değil insanlıklarıylada ön planda olan futbolcuların oluşturduğu bir takım istiyorum.
Gerçekten şimdiki futbolcuları görüyorumda insan daha çok özlüyor Metin'i Ali'sini Beşiktaştan Cüneyt'i Simovic'i GS'den Müjdat'ı Oğuzu Fb'den Hamdi'yi Orhan'ı TS'den örnek olarak.
Önce tüm kulüplerinin içlerini temizlemelerini diliyorum çünkü ayırt etmeden hiçbiri temiz değil.
Sonrada getirilir güzel bir hakem duayeni yurtdışından(Collina gibi) bari hakemlerin geleceği kurtarılır.Şimdikilerin bir kısmı bir batağın içinde onlara ne verseniz yine aynı tas aynı hamam olur.Altta gelenler güzel yetişsin bakın nasıl oluyor ligler.Tabi bir şekilde engellenmezse.Bu arada italyan hakemleri kötü demek istenmiş.Onu belirtmiştim zaten.Çok para alsalar bile çürük yumurta olabilir aralarında.Ama önemli olan Milan Juventus demeden yapanın gözlerinin yaşına bakmamaları.
Bizde büyük kuluplere bu tur "destek" saglayanlar hep dışarıdan saglanıyor.Ama yinede İtalya da olsaydı 3 büyük kulubumuz senin haberin olmasa bile ispatlayamadıgın için direkt 2. küme yada eksi puan cezalarıyla cezalandırırlardı.Belkide bir sezon 3 büyük kulup bir arada 2.ligde oynardı.
Mesaj Yetkileri