Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Eler

26 55.32%
  • Elenir

21 44.68%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 182 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç | Chelsea - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence maça Semihle başlanmalı ve öyle devam edilmeli.Sonuçta Chelsea ilk dakikalarda çok üstümüze gelicek ve bu dakikalarda bunalmamak için ilerde top tutmalıyız.Ayrıca Uğur Boralı yerinede Kazım oynarsa bizim için daha iyi olur.Cech'in olmamasıda sevindirici bir haber.
    Ayrıca ben o kadar Chelsea'nin maçını izledim hiç ateşli bir taraftar falan görmedim anca maçtaki hareketlere aaaaaa uuuuuuu diye bağırıyorlar.Zaten İngiltere'de Tezahürat yapan takım deyince aklıma Liverpool'dan başkası gelmiyor,onlarda hep aynı şeyi bayı bayık söylüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Müjdeler olsun!

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.

Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi.
    Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler.

SporX
    Bu Cech de çok sakatlanıyor. Bizim için iyi bir haber kaleyi gördükleri isabetli ve etkili şut çekmeleri gerekir.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bence maça Semihle başlanmalı ve öyle devam edilmeli.Sonuçta Chelsea ilk dakikalarda çok üstümüze gelicek ve bu dakikalarda bunalmamak için ilerde top tutmalıyız.Ayrıca Uğur Boralı yerinede Kazım oynarsa bizim için daha iyi olur.Cech'in olmamasıda sevindirici bir haber.
    Ayrıca ben o kadar Chelsea'nin maçını izledim hiç ateşli bir taraftar falan görmedim anca maçtaki hareketlere aaaaaa uuuuuuu diye bağırıyorlar.Zaten İngiltere'de Tezahürat yapan takım deyince aklıma Liverpool'dan başkası gelmiyor,onlarda hep aynı şeyi bayı bayık söylüyorlar.
    SEmih le başlanacağı açıklandı. Ama nasıl devam eder bilemem.

Ateşli taraftarlara gelince maçtaki yapılan hareketlere orada aaaaaaa uuuuuuu diyorlar bizim tribünlerimiz vay a... k..., a.... s... ne poaziyondu cinsinden bağırarlardı herhalde.

Maça gelincede açıkçası hiç ümidim yok. İnş. yanılıyorumdur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yensende yenilsende sen bu sezon misyonunu tamaladın Fenerbahçe bundan sonrası önemli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Chelseayi eleyip yarı finale cıkacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçtada takımdan beklentim güzel futbol. İnşallah göze hoş gelen bir futbol oynarız ve İngiltere'den başımız dik döneriz.

Skor tahminim ise 2-1 yada 3-2 Chelsea kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zico ilk 11'i değiştirdi

Fenerbahçe için yarı finale 90 dakika kaldı. Futbolcular ve teknik heyet kenetlendi. Zico oyun felsefesini açıkladı..

Türkiye yine nefeslerini tuttu, bu gece saat 21.45’te başlayacak tarihi maça kilitlendi. Sarı-lacivertli ekip İstanbul’da 2-1 yendiği İngiliz rakibi önünde tur vizesi arayacak. Eğer yarı finale yükselirse tarihinin en büyük başarısına imza atacak

ZİCO: SALDIRACAĞIZ

Brezilyalı teknik adam, kendilerini bu noktaya getirenin şu ana kadar sergiledikleri atak futbol olduğunu belirterek, ''Her zaman oynadığımız gibi oynayacağız. Çünkü bizi bu noktaya kadar getiren şu ana kadarki atak futbolumuzdu. Bundan sonra da bu oyun felsefemizden vazgeçmeyeceğiz'' dedi.

GRANT: KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Stamford Bridge Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Grant, bir Türk gazetecinin “Maç için endişeniz var mı?” sorusuna “Tabii ki endişeleniyoruz. Benim durumumda siz de olsanız endişelenirsiniz. İlk maçı kaybettik. Kazanmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay bir maç olmayacak” yanıtını verdi.
    Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı ilk maçta İstanbul’da konsantrasyon eksikliğinin hatırlatılması üzerine Grant, “Oyunun hakimiydik fakat konsantrasyonumuzu bozduk. Sezon içinde bu şekilde birçok maç oynadık. Ancak yaptığımız hatalardan öğreniyoruz. Rövanşta daha iyi konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.

İKİ DEĞİŞİKLİK VAR

Antrenmanın başında as futbolcularına sarı yelek dağıtan Brezilyalı teknik adam, idmanda hasta olan Maldonado’nun yerine Selçuk’u görevlendirirken, Uğur ve Kezman’a sarı yelek vermedi. Zico, Uğur ve Kezman’ın yerine Kazım ve Semih’e şans vererek bu iki futbolcuyu as takıma dahil etti.

Zico’nun antrenmanda denediği kadroya göre sarı-lacivertlilerin Chelsea karşısındaki muhtemel 11’i; Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Selçuk, Aurelio, Deivid, Alex ve Semih’ten oluştu.

CHELSEA'NİN MUHTEMEL ONBİRİ

İngiliz ekibinde kaleci Cech ve savunma oyuncusu Carvalho’nun maçta forma giyemeyecekleri açıklanırken, Chelsea’nin sahaya Cudicini, Bellettti (Ferreira), Alex, Terry, Ashley Cole, Essien, Ballack, Lampard, Joe Cole, Anelka (Kalou), Drogba’dan oluşan muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.

KART SINIRINDA BULUNANLAR

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı takdirde cezalı duruma düşecekler.

DAİLY MAİL "ZİCO'NUN KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ YOK"
    Daily Mail gazetesi de Chelsea'nin bütün motivastonunu bu maça verdiğini yazdı. Gazetede Gant'ın FA ve Carling Cup'ta istediğimizi alamadık bu akşam kazanmalıyız" sözlerine yer verdi.
    "FENERBAHÇE'YE İLK MAÇTA YENİLMEMİZ, BİR KEREYE MAHSUS BİR KAZAYDI"
    Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, "Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı" dedi.
    Mirror Gazetesi'nin haberine göre, Carvalho, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye yenilmesinin bir kereye mahsus bir kaza olduğunu iddia ederek, bu gece Stamford Bridge'de yapılacak maçta, kendilerini toparlayacaklarına söz verdi.
    Portekizli genç oyuncu, "Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.
    "ESKİSİ KADAR GÜÇLÜ OLMAYAN CHELSEA, EVİNDE YENİLEBİLİR"
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Chelsea'nin eskisi kadar güçlü bir takım olmadığını savunarak, İngiliz takımının evinde yenilebileceğini söyledi. Telegraph Gazetesi'nin haberine göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yer almayan Carlos, rakip takım Chelsea'nin eskisi kadar güçlü olmadığını, İngiliz takımının Stamford Bridge'de yenilebileceğini belirtti.

STAT: Stamford Bridge
    SAAT: 21.45

HAKEM: Herbert Fandel (Almanya)
    TV: Star

changeTarget(document.getElementById("news_content "))

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer kadro bu şekilde değiştiyse çok iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico kadro ile çok oynamış Selçuk bizi yakacak bu akşam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Zico kadro ile çok oynamış Selçuk bizi yakacak bu akşam
    Deniz mecburiyetten Selçuk oynuyor.Semih'in Kezman'dan daha faydalı olacağı konusunda hepimiz hemfikiriz.Uğur'un zaten savunması sağlam takımlara karşı çok iyi olamadığını varsayarsak Kazım'da çok iyi tercih.Kontra ataklarda çok faydalı olur.Bence kadro olabilecek en iyi kadro...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu gece İngiltere'de Chelsea karşısında sahada yer alacağı 11'i belli oldu.

Fenerbahçe'de bugün iki önemli değişiklik var. Grip olan Maldonado'nun yerine Selçuk, Kezman'ın yerine ise Semih Şentürk Chelsea karşısında ilk 11'de başlayacaklar. Roberto Carlos'un henüz tam olarak hazır olmadığını dün yapılan basın toplantısında açıklayan Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico, Chelsea karşısında Vederson'a şans verecek.

İşte Fenerbahçe'nin tarihi maç öncesi büyük sürpriz olmaz ise ilk 11'i;

FENERBAHÇE:
    Volkan
    Gökhan
    Edu
    Lugano
    Vederson
    Deivid
    Selçuk
    Aurelio
    Uğur
    Alex
    Semih

Selçuk Sevilla maçında Keita'nın golünde büyük hatası vardı sanırım ve erken değişiklikle çıkmıştı oyundan , umarım FB yi yakacak kadar göze batmaz .

Selçuk yakacak gibi Fß yi ama... Sürekli uzun şut denemeli Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Selçuk Sevilla maçında Keita'nın golünde büyük hatası vardı sanırım ve erken değişiklikle çıkmıştı oyundan , umarım FB yi yakacak kadar göze batmaz .
    İlk golde de gereksiz yere topu oyalamıştı kaptırmıştı ardından faul yapıldı ve Alves golü attı. İki golde de Selçuk'un hatası vardı. Her futbolcunun belli bir kapasitesi ve kendine göre özellikleri vardır, Selçuk kendini Alex zannediyor kendi çapında oyun kurmaya çalışıyor, topu çok oyalıyor, kaptırıyor ve genelde bedelini ağır ödüyoruz. Özellikle ortasahası çok güçlü Chelsea karşısında Selçuk büyük dezavantaj. Maalesef Selçuk'tan korktuğum kadar Lampard'tan korkmuyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Az once iddia oynadim. Fenerbahcenin maci almasina 1/9 veriyolar. 40 Sterlin oynadim, Fenerbahcemiz kazanirsa 360 alcam.

Bunu yaziyorum cunku ingilizler Fenerbahceyi cok kucumsedi, aksam ise bu yuzden yanacaklar ve Tur Fenerin olcak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Az once iddia oynadim. Fenerbahcenin maci almasina 1/9 veriyolar. 40 Sterlin oynadim, Fenerbahcemiz kazanirsa 360 alcam.

Bunu yaziyorum cunku ingilizler Fenerbahceyi cok kucumsedi, aksam ise bu yuzden yanacaklar ve Tur Fenerin olcak
    İyi veriyorlarmış burda 1/7 veriyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Düdük çaldığında Fenerbahçe 2-1 önde başlıyacak mı? Evet..
    Herhangi bir beraberlik veyahutta Fenerbahçe'nin galibiyetinde tur atlıyacakmıyız? Evet..

Hadi bakiiimmm ALLah utandırmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyice havaya girdim, artık maçı bekliyoruz.

Maldonado sanırım fizik gücü eksik diye yedekte, Selçuk basit oynar umarım, yapamayacağı şeyler denemez.

Zico'nun Uğur ile özel ilgilendiğini düşünüyorum ve bu maçta Uğur da Sevilla maçlarındaki gibi oynayabilir. Defansa gömülmezsek, mahkum oynamazsak turu geçeriz. Ellerinden geleni yaparlar, hırsla oynarlar, mücadele ederler yine de elenirsek üzülmem.

Ayrıca eleneceksek bu farklı mağlubiyetle olsun, turu ucu ucuna kaçırırsak bunu kabullenmek çok zor olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maldonado grip arkadaslar az once haberlerde gordum dun doktorlar muthıs bı caba sarfetmısler yetısecekmı bakalım.. ayrıca selcuk bızı yakacak dıyorsunuz ama maldonado selcuktan cok da ıyı degıl bana gore aldıgı topu gerı vermekten baska bırsey yapmıyor bır tane atak baslatıcı pasını gormedım.. kadıkoydekı mactaydım taraftarı delı ettı resmen yanı fazla sevıldıgı soylenemez herkes aynı seyden sıkayetcı asırı yan pas yapıyor.. bu arada ınsallah yarı fınaldeyız

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea Allah ne verdiyse saldıracak, Fenerbahçenin iyi savunma yapıp ileride iyi top tutması lazım..

20. Default

Chelsea farklı kazanacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

MALDONADO BİLMECESİ!

Turkcell Süper Lig'de bitime beş hafta kala şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'de her şey bir kenara bırakıldı. Camia, ilk maçta 2-1 mağlup edilen Chelsea ile bu akşam oynanacak Devler Ligi çeyrek Final rövanş maçına kilitlendi. Sadece Fenerbahçe Kulübü değil, tüm Türkiye'nin gözü bu tarihi maçta olacak... Stamford Bridge'de 21.45'te başlayacak olan bu müthiş karşılaşmanın tüm detayları her zaman olduğu gibi yine Sporx.com'da olacak. Maç öncesinde yaşanan sıcak gelişmeler, maç sırasında Londra'da yaşanan olaylar ve maçtan sonra tüm açıklamalar saniye saniye Sporx.com'da sizlerle buluşacak.

Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico, Kezman'ın yerine Semih'e, Roberto Carlos'un yerine ise Vederson'a Chelsea karşısında şans verecek. Dün grip olduğu açıklanan Maldonado'nun Chelsea maçında oynaması için Fenerbahçe kulüp doktorları adeta seferberlik ilan etti....

KADRO BİLGİLERİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ ARDINDAN GÜNCELLENMEKTEDİR...

İşte Fenerbahçe'nin tarihi maç öncesi büyük sürpriz olmaz ise ilk 11'i;

FENERBAHÇE:
    Volkan
    Gökhan
    Edu
    Lugano
    Vederson
    Deivid
    Maldonado
    Aurelio
    Colin Kazım
    Alex
    Semih

KADRO HER SANİYE DEİŞİYOR BU NASI İŞ YAV

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Heyecan dolu bekleyis yıllarca bu anı bekledıkve 1.5 saat sonra hayat duracak futbolcular konusacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Cangele View Post
    Chelsea farklı kazanacak
    Sende kına yakarsın.

Cech'in sakatlanmasından sonra müjdeler olsun yazanlarında insanlıklarından şüphe ederim. Tamam avantaj olabilir ancak sonuçta bir insanın sağlığı söz konusu olan. Başka bir şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum.

Bugün Taksim'de chelsea formasıyla dolaşan Türk demeye dilimin varmadığı kimseler gördüm gerçekten çok sinirlendim. Sevmeyebilirsin Fenerbahçe'yi ama bukadar yapmakta AYIP!

Maça gelince umarım Fenerbahçe turu geçecek ve bu hiçte imkansız değil. Nasıl ki Galatasaray UEFA kupasını aldıgında bir TÜRK olarak sevindiysem Fenerbahçe'nin de Şampiyonlar Liginde sonuna kadar gitmesini isterim. Sonuna kadar desteklerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sende kına yakarsın.

Cech'in sakatlanmasından sonra müjdeler olsun yazanlarında insanlıklarından şüphe ederim. Tamam avantaj olabilir ancak sonuçta bir insanın sağlığı söz konusu olan. Başka bir şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum.

Bugün Taksim'de chelsea formasıyla dolaşan Türk demeye dilimin varmadığı kimseler gördüm gerçekten çok sinirlendim. Sevmeyebilirsin Fenerbahçe'yi ama bukadar yapmakta AYIP!

Maça gelince umarım Fenerbahçe turu geçecek ve bu hiçte imkansız değil. Nasıl ki Galatasaray UEFA kupasını aldıgında bir TÜRK olarak sevindiysem Fenerbahçe'nin de Şampiyonlar Liginde sonuna kadar gitmesini isterim. Sonuna kadar desteklerim.
    Aynen katılıyorum abi. Tamam sevmeyebilirsin ama nefretini açığa vurmak zorunda değilsin. Biz buraya tek takım yenip gelmedik. Onlarca takım devirerek geldik. Tek tek her seferinde o takımları tutmakta biraz garip. Olay iyice rakip takımı sevmemekten çok anti fenerbahçe hareketine dönüştü. Çok üzücü bir olay bu. Sevme ama bu gibi milyonlarda fenerlinin heyecanla beklediği günlerde onların gözüne soka soka chelsea forması giymekte senin dediğin gibi AYIP.

Selçuk oynayacak demek ki basit paslar yerine orta sahada topu tutma mücadelesine gireceğiz. Sanırım olası bir kapanma riskine karşı selçuğu oynatıyor. Takım kapandığı zaman selçuk çok işe yarar bir futbolcu. Kendini alex sanmasa bazen sadece maldonado gibi kendi işini yapsa, hücum oyuncularının yapması gereken çalım gibi, şut gibi hamallıkları yapmayıp pasını verip oyunun kurulmasını sağlasa fiziksel açıdan çok işimize yarayacak bir futbolcu olabilir bugün.

Alex her zamanki gibi orta sahadan geriye gelip topu alacak ve ileriye taşıyacaktır. Bugün semih'e düşen büyük görev topu ilerde tutabilmek ve olduğunca topun kanatlara açılmasını önleyebilmek. Gökhanın kayseri maçındaki formsuzluğu beni birazcık telaşlandırıyor. Aurelio yine maçın adamı olacak gibi geldi bana. Deivid ise tam bir kafa karışıklığı. İlahi bir güç mü onu harekete geçiren? Anlık parıldı abidesi mi? yoksa gerçekten konsantreyi tam sağlayamadığı zamanlarda bile bir yıldız mı? işte sorun burda konsantre olabilmekte yatıyor. Deivid kendini motive edebilirse karşısına ballack'ta gelse, Essien'de gelse çalımı basar geçer. Fiziği buna müsait. Yani ben orta sahamızdan çok iş bekliyorum bugün, çünkü bugüne kadar çok iş yaptılar. Forvet hattındaki bindirme kanatlarımız ve semih olabildiğince topu ilerde tutmalı.

Fenerbahçeyi buraya kadar getiren ve bize devleri bile ezecek yetiyi kazandıran şey öldürücü pas trafiği. Orta sahada tempoyu biz belirleyebiliyoruz bu sayede. Rakip takım pozisyon almakla uğraşırken normal olarak biz top çeviriyoruz ve en anlamadıkları anda ince noktadan vuruyoruz. Artık bu sevilla maçıyla, chelsea maçıyla, anderlecht maçıyla, cska maçıyla ve psv maçıyla kanıtlandık. İnter maçını dahil etmedim çünkü inter maçını taraftarın yüksek motivesi ile rakipten daha çok mücadele etmemiz sayesinde kazandık.

Son olarak belirtmek isterim ki hücum futbolunu en iyi defansı yaparak oynamak her takım tarafından yapılabilecek birşey değildir. Fenerbahçe tek forvetle hücum futbolu oynamaktadır. Tek forvetle defansif hücum futbolu demek, kapanmadan defans yapıp golü anlık pozisyonla bulmak demek. Eğer defans işini iyi yapmazsa sistem çöker. Umarım defans oyuncularımız bugün bizi üzmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk oynamayacak Eren abi Maldonado oynayacak resmi sitede yazıyor

Nesil
    2007

Aslında Cech olsaydı bu turun Chelsea'ye yakın olduğunu söyleyebilirdim ancak bu ortamda tur Fenerbahçe'ye daha yakın gibi görünüyor.Şimdi bazı arkadaşlar tek kişiyle takım mı olur diyebilir fakat ben öyle düşünüyorum. Düşünün ki siz Chelsea'nin defansısınız arkanızda Cech olsa mı daha rahat atağa kalkarsınız Cudicini olsa mı(ki bu maçta defansa ilerde kurmak zorunda Chelsea diye düşünüyorum)?Defansında mecbur öne çıkması gereken bir maç defans çıkıp çıkmamkta tereddüt bile edebilir ve Fenerbahçe bu hatalardan yararlanırsa tur atlar diye düşünüyorum zaten kalede Cudicini var ve 1 gol atsanız %90 yarı finaldesiniz.Hata yapmasa bile defans Fenerbahçe'nin bence 1 gol aacağına inanıyorum kontra ataktan.
    Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'ye başarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle: Volkan, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Alex, Semih, Maldonado, Edu, Gökhan, Deivid.
    fenerbahce.org

Haydi çocuklar Türkiye'ye bir zafer daha getirin.Allah mahcup etmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzel maldonado varsa aurelio'ya büyük yük biniyor. Bunu kaldırır aurelio bence.
    Maldonado'nun oynaması demek topu ortadan oynayıp deividin içeri kat etmeleriyle oynayacağız demektir bana göre. Sağda da Kazımın bindirmeleri olacak tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence hiç öyle olmayacak eren ara topları hiç atmıyor gibi bişe maldonado.. ama inşallah bu macta hersey tersıne doner kezman top ındırır adam gecer, deivid kenardan guzel ortalar keser, maldonado guzel oyun kurar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Zaten ara pasıyla deil aurelio ve alexin ileri bindirmeleri ile yapıcaz bunu. Tabi yapabilirsek o orta sahaya karşı.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri