Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Eler

26 55.32%
  • Elenir

21 44.68%
1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç | Chelsea - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    Nasıl yani? Chelsea normalde bizi farka mı boğardı, bizle dalga mı geçerdi sahada da böyle bir yorum yapmışsın.
    Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı!!!

Nerden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim,ben öyle bir şey düşünecek olsam yazarım,kimseden çekinmen buna emin ol...

Soruna gelince bir önceki mesajımda verdim aynı soruya cevabı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı!!!

Nerden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim,ben öyle bir şey düşünecek olsam yazarım,kimseden çekinmen buna emin ol...

Soruna gelince bir önceki mesajımda verdim aynı soruya cevabı...
    Milletten çekinip çekinmediğini sormadım zaten sana. (:

Evet Chelsea o dediklerini yapamadı çünkü karşısında 90 dakika direnen, Eren'in dediği gibi alan daraltan, azimli bir ekip vardı. Böyle olunca da istediği gibi oynayamaz hiçbir takım zaten. Yani Chelsea'yi böyle yakalamışken demen çok saçma kaçıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kimseden çekiniyorsun diye bir şey demedim sana zaten.

Evet Chelsea o dediklerini yapamadı çünkü karşısında 90 dakika direnen, Eren'in dediği gibi alan daraltan, azimli bir ekip vardı. Böyle olunca da istediği gibi oynayamaz hiçbir takım zaten. Yani Chelsea'yi böyle yakalamışken demen çok saçma kaçıyor..
    Bunda Fener'in etkisi olduğu yadsınamaz bir gerçek zaten,ama Chelsea bu gün normal olarak kötü oynadı.Sen Chelsea'nın bugün gerçek oyununu oynadığını ve ya kötü performansının sebebinin tamamen F.Bahçe'nin mükemmel oyunu olduğunu düşünüyorsan sorun yok..Ama ben öyle düşünümüyorum.Chelsea hem Fener'in iyi oyunu hemde farklı nedenlerden dolayı alışılmış Chelsea'dan çok uzak bir görüntü çizdi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bunda Fener'in etkisi olduğu yadsınamaz bir gerçek zaten,ama Chelsea bu gün normal olarak kötü oynadı.Sen Chelsea'nın bugün gerçek oyununu oynadığını ve ya kötü performansının sebebinin tamamen F.Bahçe'nin mükemmel oyunu olduğunu düşünüyorsan sorun yok..Ama ben öyle düşünümüyorum.Chelsea hem Fener'in iyi oyunu hemde farklı nedenlerden dolayı alışılmış Chelsea'dan çok uzak bir görüntü çizdi...
    İşte bu durum rakip takıma göre değişir.

Sen şu yakın zamanlarda Chelsea'nin ligde karşılaştığı Derby, Birmingham, Reading gibi takımlarla oynadığı maçları seyrettin sanırım? Onlara karşı çok iyi oynuyorlar, alışılmış Chelsea gene sahneye çıkıyor ama bugün karşısında Fener vardı dikkatini çekerim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte bu durum rakip takıma göre değişir.

Sen şu yakın zamanlarda Chelsea'nin ligde karşılaştığı Derby, Birmingham, Reading gibi takımlarla oynadığı maçları seyrettin sanırım? Onlara karşı çok iyi oynuyorlar, alışılmış Chelsea gene sahneye çıkıyor ama bugün karşısında Fener vardı dikkatini çekerim.
    Sen,hala benim Chelsea'nın kötü oynamasında F.Bahçe'nin iyi oyunun etkisi olmadığımı düşündüğümü sanıyorsun.Ben bunu kabul ediyorum zaten.F.Bahçe o saydığın takımlardan çok çok daha iyi takım olduğu için gerçek Chelsea'yi oynatmadı.Ama Chelsea'nın kötü oyunun tek nedeni bu değil diyorum bende.İlk maçta da F.Bahçe ile oynadı Chelsea.Kadıköy'de ilk yarıda oynadığı oyunu oynayabildi mi bugün mesela.Sürekli önde basmıştı,çeşitli hücum varyasyonları yapmıştı ve nitekim bol pozisyon bulmuştu.Ama Volkan'ın harika performansına takılmıştı.Bugün o oyunu oynayabilmiş olsa ilk yarıda üç olurdu.Ben bunu söylemeye çalışıyorum...

Neyse olan oldu F.Bahçe elendi.Ama buraya gelmek bile başlı başına bir başarı.Zaten buraya gelmiş bir takımın karşı takıma ezilmesi,çok mahkum bir oyun oynaması düşünülemez.F.Bahçe'de teslim olmadı,futbol oynadı ama olmadı...

Mesaj Yetkileri