kardeş önce senden bişey rica edeyim yapıp yapmamak senin elinde ama hem bu forumda hemde tüm dünyada milyonlarca seveni ve taraftarı bulunan türkiyenin en önemli iki klübünü yazarken biraz daha özenli ol kardeş ya...ne demek Fb Gs şunu adam gibi galatasaray yazmak fenerbahçe yazmak zormu geliyor..korkmayın elinize yapışmaz..diyeceksinki ben bu takımlar için kötü bşeymi yazdım..yokkk tamam da açıkcası bu şekilde yazılması bana itici geliyor...
cafercan vakası trabzonda olmaz diyorsun..galatasaray cefercana ne yaptı..büyük klüp bunlar kimse formayı hediye etmez..çıkıp bir maçına da damga vurdumu yok...galatasarayın harcaması falan bunlar mantıklı değil..ardayı niye harcamadı o zaman..çünkü arda gerçek bir yetenek..oynadı ve formasını aldı..gerçekten yetenekli adamı takım harcamaz o formayı söke söke alır...
mesela hep feneri suçladılar yıllarca ..şunu harcadı bunu harcadı...iyi peki..başka takıma gidince ne yaptıl onlar...hadi fener fazla forma şansı vermedi ...gittikleri takımlarda ne yaptılar...büyülendikmi izlerken..tüh allah kahretsin nasılda harcamışız bu müthiş yeteneği dediğimiz kim var...
kerim zengin istanbul belediyede 1 senedir..nasıl oynuyor..güzel..iyi oyuncu ama ah keşke kiralamasaydık...ne büyük yetenekmiş dedirttimi bize...hayır..
olcan adın karşıyakaya gittii nasıl oyuncu iyi..ama fenerbahçeliler karalarmı bağladı..ne büyük bir yetenek kaçırmışız diye yokk...
velhasıl...benim düşünceme göre bir takım oyuncuyu harcamaz..yeteneği varsa potansiyeli varsa oynar trabzonsporda bu anlamda galatasaraydan fenerbahçeden sakın farklı diye düşünme... murat ocak geldi..genç yetenekti ne oldu..ergin keleş psv istiyordu zamanında sonuççç...fenerbahçeden galatasaray dan beşiktaştan çok farklı değil malesef trabzonda da durum...
sözün özü şu: bugün değeri milyon dolarları buluyor iyi bir genç yetenek.... her takımın hayali kendi alt yapısından büyük oyuncular çıkarmak..hiç bi takım oyuncusunu harcamak istemez..yetenekli süper bir oyuncuyu niye harcasınki klüp..ama türk oyuncularda ki temel futbol bilgisinin eksikliği ve 3 maça havaya girip çalışmalarını bırakmaları onları çok bozuyor...bozulmayanlarda çatır çatır topunu oynuyor...mesela arda turan...
sonuçta barış memiş büyük oyuncu olacaksaki onda bu ışık var...hepimiz büyük bir sevinçle alkışlayacağız başarılarını...