1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

coşkun, ben ve bir çok araştırmacı uğur boralı daha bu sene 5-10 maçta izlemiş adamlar değiliz ki 3-4 maça göre yorumlayıp sakatlandığında susalım.

ben senelerdir biliyorum gençlerbirliğindeki halinide biliyorum, sol bek halinide biliyorum bikere sabri sarıoğlu nasıl sağ bek oynarsa uğur boralda öyle sol bek oynar
    yani bu iki kanat bek oynamaz
    ha oynatanda cezasını çeker
    nitekim uğur boralın consistency özelliği çok düşük 1 maç oynayıp 10 maç yatanlardan bir örnektir

hız hızlanma orta yapma özellikleri çok iyidir
    dribling ise ard arda 2 futbolcudan ileri gitmez mesela bir gökhan gönül bir hakan ünsal gibi tam çizgi boyu dribling yapamaz genelde hızını kullanıp rakibini geçer ve orta yapar
    ama önündeki rakibi geçmekte çok başarılı olduğu için her önüne geleni geçiyor sanarız
    mesela koşu yolunun sağına soluna hareketlenerek slomlomlar yapamaz düz bir çizgi üzerinde hızlanır rakibini geçer ve orta yapar
    hızlanma 16+ hız 16+ orta yapma 14 dribling 13
    top kapma kademeye girme markaj yapma gibi savunma terimleriyle işi olmaz uzaktan şutu 12-13 olabilir pas 11 i geçmez bitiriciliğide düşüktür
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hız hızlanma orta yapma özellikleri çok iyidir
    dribling ise ard arda 2 futbolcudan ileri gitmez mesela bir gökhan gönül bir hakan ünsal gibi tam çizgi boyu dribling yapamaz genelde hızını kullanıp rakibini geçer ve orta yapar
    Hakan Unsal'da dripling becerisi olan bir oyuncu degildi. Kuvvetli oldugu icin (bir bakima Servet'in dripling yapmasi gibi), cizgide cok defa gidip gelebildigi icin cok yararli idi. Bence karsilastirma oldukca yanlis. Ugur'un dripling becerisi Hakan'dan daha iyi bence. Ancak buyuk fark da yok aralarinda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakan Unsal'da dripling becerisi olan bir oyuncu degildi. Kuvvetli oldugu icin (bir bakima Servet'in dripling yapmasi gibi), cizgide cok defa gidip gelebildigi icin cok yararli idi. Bence karsilastirma oldukca yanlis. Ugur'un dripling becerisi Hakan'dan daha iyi bence. Ancak buyuk fark da yok aralarinda.
    ben dribling yapma becerileri açısından karşılaştırmadım
    dribling yapma şekilleri açısından karşılaştırdım bende biliyorum hakan ünsalın belinin kalın olduğunu kıvrak olmadığını
    mesela hakan ünsalın 80 metre ye yakın top sürüpte monacoya attığı bir gol vardır ve genelde çizgiye inmeyi düşünür verkaçlar yapar pozisyonu sürükler
    uğur boral ise 5-10 metreden daha fazla dribling yapmayı düşünmez önündeki futbolcudan kurtulup orta yapma hedefini güder
    ve uğur boral hakan ünsal gibi yardımlaşıp duvar paslarıyla adam geçme yolunada pek gitmez
    uzun lafın kısası bencede hakan ünsalın drinling i uğur boraldan fazla değildir ancak uğurun kanatta oynama yeteğide bir hakan ünsalla gökhan gönül kadar değildir (bu belki o oyuncular gibi etraflıca düşünememe durumundan veya bir kanat oyuncusunun olmaması gerektiği kadar bencil olmasından kaynaklanıyor olabilir)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    uğur boral ve sabri sarıoğlunun kafaları önde topa bakarak oynamaları yardımına gelen oyuncuların farkında bile olmamaları kafalarını gömüp dribling yapmaları yaratıcılık özelliklerinin düşük olmasıyla ilgili olabilir
    Last edited by extensor : 11.Nisan.2008 at 05:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri