Kezmanin denge ve güc özelligi düsük olmalidir.

Semih neden suan gol krali? cünkü arkasinda Alex var.. eger böyle düsünmüyorsaniz, o zaman neden Alexin kötü oynadigi maclarda Semih hic birsey yapamiyor? Semihin hic bir sïper özelligi, yok sadece caliskan ve hep istekli. Hizlimi?degil Güclümü?degil, Dribblingi iyimi? degil Bitiricimi? degil..

Sana calisan 5 kisi var arkanda, bunlardan en önemliside Fenerbahcenin beyni Alex.. Alex'in attigi paslarla Semih suan gol krali, bunu inkar edemezsiniz. Semih bence "Komple" forvet, hic bir belirgin özelligi yok.

Finishing: 13-14, Heading 14, Dribbling 12, Long shot 12, Pace: 14, Agility: 13 Acceleration 14, Jumping 13, strenght 14, Team Work 18, Work rate 18.

Ugur Boral konusundada: Hizi ve Hizlanmasi 17 olsun. Crossingde 15. Consistency 3-4. Dribbling konusundada adami sadece HIZI ile geciyor, bakiniz Chelsea maci en so örnekdir. tamam bu da bir "dirbbling" türüdür ama, eger Ugur yavas olsaydi? bunlari yapamayacakti, o yüzden Dribbling en fazla 14 olur diye düsünüyorum.

Türkiye liginde iyi calim atan oyuncular: Arda turan ve Yusuf Simsek mesela. Ikiside fazla hizli degil, hattaa Yusuf yavas, ama yürüyerek masallah kolayca 3-5 adami gecebiliyor(Trabzon maci). Ya Arda Turan... Gecen G.Birligi macinda ayni anda 2 defans oyuncusundan kurtuldu, bir calimla. Bu oyunculari bence düsük Dribbling puanlari verdikleri icin Türkiye ligindeki diger oyuncular bu ikisini gecemez(Yattara'da hem hizla hemde hizsiz adam geciyor).

G.Gönülünde "top kapmasi" en fazla 12 olur diye düsünüyorum.

Bunlar tabi sadece benim görüslerim, herkesin görüslerinede saygi duyuyorum.. Mesela Cengiz abinin bu yil yaptigi Alex'i fazla bulmustum, ama sonra anladimki harika yapmis.