Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

9 50.00%
  • GB Oftaş

6 33.33%
  • Berabere

3 16.67%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Beşiktaş - GB Oftaş

55.dakikada gelen golden beri BJK bastırıyor.Şuan 65.dakika BJK 0-1 GB.Oftaş

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Seyircisiz maç berbat birşey!!
    Hatırlıyorumda seyircisiz maçta diyarbakıra puan vermiştik o zamandan beri bu tür maçlara karşıyım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçmiş ola.Bitti bütün şampiyonluk rüyaları.Bari 3.olup UEFA'ya gidebilsek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beşiktaşın penaltısı güme gitti sanırım, fakat çokta net görülebilcek bir pozisyon değil gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Boşver gitsin Eren alıştık artık biz takılmnıyoruz bile.

Tebrikler Oftaş'a.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ama emre abi bence kasıt yoktu o pozisyonda. Tamamen tarafsız biri olarak söylüyorum bunu.

Nobre bugün cok goller kacirdi,Nobre cok gol kacirdi,böyle bi macta bu pozisyonlari buldun mu atacaksin,baska yolu yok!

Ertugrul Saglam da taktiksel hatalar yapti,oyuncu degisikliklerinde hatalar yapti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok yahu bende kasıt oldugunu söylemiyorum zaten olur yani hata yapılacak elbette. Bu saatten sonrada hakem bir hata yaptıda şampiyonluk gitti falan diye feryat figan etmek birşeyi değiştirmeyeceğinden...

Ama tabii şimdi saygıdeğer yönetimimiz hakem hakkında atıp tutarlar yine. Penaltımızı verselerdi şampiyon olurduk. Yine kendi eksikliklerini orada burada arayışa girip feryat figan edip sezonu kapatacaklar işte...

Ne yapalım şampiyonluk başka bahara....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oftaş'ı tebrik ediyorum.Şampiyonluk şansımız tamamen bitti bu maçla birlikte.En azından UEFA'ya gidebiliriz inşallah..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş şampiyonluk şansını kendi elleriyle bitirdi tebrikler Oftaş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şaka gibi.Herşey bitti.Artık hedef 3.lük...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Üstüste kaçan 2-3 %100 lük gol posizyonu.

Verilmeyen bana göre 1 penaltı ve kazanan Oftaş.

Sonuna kadar haketti GB Oftaş.Tebrikler...

Sizlerede yazıklar olsun 11 Ruhsuz Oyuncu !

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Holosko resmi internet sitesinde "artik 3.lük icin savasalim yazmis.."

Oftas tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yusuf o sitenin adresini verebilirmisin bakalım bir ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu sözler çok konuşulur!
    Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bu sezon ilk 2 sırada yer alıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edeceklerini zannetmediğini, asıl konsantre olmaları gerekenin 3. sırayı alarak UEFA Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.

11.04.2008

Kaynak : AA
    Tebrikler OFTAŞ.Akıllı oynadılar,kazandılar.Beşiktaş için işler daha da zor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok kötü bir futbol oynadık.Yinede pozisyonlar bulduk ama değerlindiremedik.M.Yozgatlı'nın 11'de olması başlı başına bir hata zaten.İlhan ve Giray yine savunmada iyi top oynadılar.Geçen haftaki Saidi ve Murat Sözgelmez'in yaptığı hataları iyi izlemiş olacaklarki çok kontrollü top oynadılar.İkiside çok iyi stoper zaten.Bize gelince bir S.Özkan birde Aydın bir şeyler yapmaya çalıştı.Zaten bulduğumuz pozisyonlarda onların kişisel becerileri ile gelişen ataklardan doğdu.Holosko ve Nobre çok tutuktu.Bekler zaten Allah'a emanet.Böyle oluncada stoperler gülünç durumlara düşüyor.Bu sene çoğu maçta olduğu gibi.Umarım ligi artık bitirebildiğimiz en iyi yerde bitiririz...

Hakeme gelince;bu maçı hakem kaybettirdi diyemeyiz ama çok net penaltı güme gitti yine.Çekme var,itmr var,yerden ayağa müdahele var.On kusurlu hareketin hepsi var ama penaltı yok...
    Last edited by anilton : 12.Nisan.2008 at 12:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iki kadroyu karşılaştırdığınızda kalite farkı pek bulamazsınız beşiktaş futbolcuları hep söylerdi taraftarımız bizi heyecanlandırıyor o yüzden korkumuzdan oynayamıyoruz falan filan yok böyle bişey hadi bugün oynasaydınız öyleyse

kimsenin sizi heyecanlandırdığı falan yok siz diğer rakiplerinize nazaran daha kalitesiz bir kadroya sahipsiniz işte bütün gerçeklik bu

beşiktaş- galatasaray maçı öncesinde bu siteye yazdım bu günkü maçın sonucu ne olur bilmem ama beşiktaşın şampiyon olması imkansızdır yazdım (evdeki arkadaşlarımdan birinede beşiktaş şampiyon olsun futbol yorumlamayı bırakırım demiştim)
    böyle dememinde bir gerekçesi vardı elbet demiştimki beşiktaş yaklaşık 25 haftadır hangi maçı şöyle rahat rahat kalitesini ortaya koyarak almış hakikatten beşiktaş trabzonspor maçına kadar kazandığı hiç bir maçı kalitesini ortaya koyarak kazanmamış ve hiç bir maçta 2-3 farklı bir galibiyet almamıştı
    bundan başka bu önliberosuz takımla bu savunma kurgusuyla şampiyon olunurmu demiştim bu amatör yönetimle 4 aydır parasını alamayan ve nezaman kimin geleceği ne zaman kimin gideceği belli olmayan oyuncularla şampiyon olabilirmiydi bir takım

olamazdı olamadıda...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu sözler çok konuşulur!
    Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bu sezon ilk 2 sırada yer alıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edeceklerini zannetmediğini, asıl konsantre olmaları gerekenin 3. sırayı alarak UEFA Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.

http://www.uefa.com/footballeurope/n...id=682611.html

gelecek seneye artık yapcak bişe yoq uefa da başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@extensor

Taraftar bizde baskıya neden oluyor diyen futbolcular Del bosque,Rıza Çalımbay ve Tigana döneminde diyorlardı.Bu sezon hiç böyle bir muhabbet dönmedi.Hatta Porto ve Fenerbahçe maçları hariç takım taraftarın gazıyla kritik galibiyetler aldı..Bugünde yenilgimizin nedeni bence taraftarımızın olmaması ve kadro yetersizliğimiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Artık ciddi ciddi Ertuğrul Hoca'nın yetersiz olduğunu düşünmeye başladım.Adamlığına,efendiliğine söz edemeyiz ama teknik adamlık konusunda yetersiz bence.Kurduğu kadrolar,oyuncu değişiklikleri,oyuna müdahelesi ve oyuncular üzerindeki hakimiyeti çok zayıf.Ama ısrar edilmedikten sonra hiç bir teknik adam başarılı olamaz.Bu sene umarım onun için bir tecrübe olmuşturda seneye bu hatalarını en aza indirger.Yinede seviyoruz seni adam gibi adam Ertuğrul Sağlam...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu nasıl umursamazlık nasıl bir Beşiktaş.. Yazıklar olsun sizlere be. Artık gelecek sezon ne yapsınlar ne etsinler şu takımı adam etsinler ! Bıktım artık her sezon aynı Beşiktaş'ı izlemekten. Yeter Artık !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Artık ciddi ciddi Ertuğrul Hoca'nın yetersiz olduğunu düşünmeye başladım.Adamlığına,efendiliğine söz edemeyiz ama teknik adamlık konusunda yetersiz bence.Kurduğu kadrolar,oyuncu değişiklikleri,oyuna müdahelesi ve oyuncular üzerindeki hakimiyeti çok zayıf.Ama ısrar edilmedikten sonra hiç bir teknik adam başarılı olamaz.Bu sene umarım onun için bir tecrübe olmuşturda seneye bu hatalarını en aza indirger.Yinede seviyoruz seni adam gibi adam Ertuğrul Sağlam...
    Ertuğrul hoca açıkcası Beşiktaş'ı kaldıramadı ama olmadı postalayalım mantığı içinde olmamalıyız bence.Yeni hoca,yeni düzen felan bunlar senelerce takımın kimyasını bozdu.Ertuğrul hoca tecrübe kazandıkça başarılar gelecektir,istikrar sağlandıkça başarılar gelecektir.Buna inanıyorum..Seneye bir kaç mevkide yapılacak iyileştirmeler ile daha sağlam bir kadro oluşturabiliriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaş uyarıldı, konuyu uzatmayalım.

Maçı izlemedim, son dakikaları dinledim, Holosko-Batuhan değişikliği olmuş, bence ne olursa olsun Holosko eğer sakatlığı yoksa oyundan çıkarılmamalı, bence hatalı değişiklik. Zaten geridesin, risk alacaksan bunu forvet çıkarıp forvet sokarak alamazsın.

Holosko'nun sakatlığı varsa tabi diyecek birşeyim yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cisse Tello Delgado kolay değil bu 3 futbolcunun yerini doldurmak üstelik seyircide yok Beşiktaş'ın tek umudu UEFA kaldı tabi Galatasaray ve Sivasspor'un maçlarınıda görmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı izlemediğim için birşey diyemeyeceğim ama Beşiktaş için işler çok zora girdi. Belki bu hafta tüm rakipleride kaybedecek ama zaman iyice daralıyor. Diğer 3 takım galip gelirse Beşiktaş ancak 3. lük için emek harcayacaktır.

penaltı felan izlemedim maçı belki verilmesi lazımdı, belki de değildir..

Çok şansız takımız iki yakamız hiç bir araya gelmiyor tam hadi bu sefer oldu dedimizde ya cezalı ya sakat oyuncularımız olşuyor... Tam şimdi oldu yeniden potadayız derken veryansın federasyon 1hafta boyunca üzerine atılan suçlamaların sinirini BJK den çıkardı ßastı cezayı. Oftaş boş tribünlere alışmış stadda taraftar olsa kazanırdık bence...

Her neyse L'Pool 8yediğimizde, Fß yenildimizde,Rize'ye elendiğimizde hiç şevkim kırılmamıştı hep umudum vardı ama bu akşamki maç umutlarımı tüketti yine ßize hüsran...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir hafta önce...

Herşey değişecek merak etmeyin. Bütün haksızLıkLar ortaya çıkarıLacak...

Bir hafta sonra..

Yine aynı tas aynı hamam. Ben daha ne diyim. Kime kızayım. Takımın sucu ne ? Ya taraftarın. Ya Fenerbahçe karşısında 4 goL yiyen. Bir tane top tutamayan Recep e mi kızayım. Kime kızayım ? Kime isyan edeyim.

Ne için uğraşıyoruz ki. BırakaLım hiç uğraşmayaLım boşuna. Atı aLan üsküdarı geçmiş..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu Oftaş'a bizimde Şansımız Tutmadı Nedense...
    Maçı İzlemedğim İçin Birşey Söylüyemiyeceğim Ama Artık Bjk İçin İşler Zorlaştı Diyenleri Anlıyamıyorum Neden Bukadar Kolay Umutlar Tükeniyor BJk'nin halaa 2. Lik şansı war bence, ki önümüzde Galatasaray - Trabzon / Galatasaray - Fenerbahçe Maçları varken..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nobre'de ne kaçırmış öyle yahu. Şimdi Lig Tv sitesinden baktım. Bazen olmayınca olmuyor işte.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri