Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
GB Oftaş
-
Berabere
-
Benim demek istediğim şu. Beşiktaş'a karşı gözle görülür hatalar yapılmıştır. Buna kimse hayır canım yapılmadı diyemez.Ama sadece bunlarla avunmakta asıl gerçekleri görmenizi engelliyor.Örneğin Oftaş maçı .Beşiktaş şu dönemde %100 kazanması gerektiği bir maçı kazanamıyor , Oftaş karşısında pozisyon bulmakta zorlanıyor , Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi saldıramıyorsa hakemleri,hataları konuşmak ne kadar doğru ?
Hep aynı şeyi diyorsun abi o hatalar olmasaydı şuan liderdik. Peki neden bu hataların önündeki kötü futbolada birşey demiyorsun. Beşiktaş gibi bir takım penaltım verilmedi diye isyan ediyor ve kaçan şampiyonluğu buna bağlıyorsa şu an ki tablo gayet normal geliyor bana.
Penaltınımı verilmedi ? Olabilir dünyanın her yerinde oluyor. Ama sen maç içinde rakibini ezip,bolca pozisyona girersen , rakibine ağırlığını hissettirirsen o maçıda kazanırsın ve verilmeyen penaltıda konuşulmaz. Ama Beşiktaş iyi top oynamıyor ki bunda hemfikir değilmiyiz ?
Bugun Fanatik gazetesinde ORHAN YILDIRIM dün geceki maçı çok iyi analiz etmiş.
AYNI ÖZELLİKTEKİ 3 ADAM BİRDEN SAHADA..
Ertuğrul Sağlam takımı resmen 3 oyuncu eksik oynattı. Zira sağ tarafta Ali,M.Yozgatlı,Serdar Özkan gibi aynı özellikleri taşıyan isimlere forma verdi. Delgado ve Serdar Kurtuluş'u yedek oturttu.
Okumanızı tavsiye ederim..
Bu teknik adam yanlışlıkları ilk kez olmuyor ki . Belediye maçına ortasahasız çıktı Beşiktaş. Hep aynı özellikteki bir takım sahadaydı. Beşiktaş'ın en büyük eksikliği koşan,basan,top çalan ve oyunu kuran bir oyuncunun olmayışıydı. Ama sen devre arasında Gordon'u getirtiyorsun. Delgado-Rico-Serdar Özkan-Tello bunlar hep aynı özellikteki oyuncular.
Yani bu kadar yanlışlıkları , hataları , yanlış oyuncu transferlerini dile getirmeyip te verilmeyen 3-4 penaltıyı sürekli öne çıkartmak ne kazandıracak ? Ha o penaltılar verilseydi , Beşiktaş şuan lider olsaydı, bu kötü oyunla memnun olacakmıydınız o liderlikten ?
Mesaj Yetkileri